Palmiros horoskopas savaitgaliui

Šeštadieniui nieko atsakinga neplanuokite – tai diena, kai apima liūdesys, net jei tam nėra priežasties, dingsta pasitikėjimas savimi, stinga jėgų, noro ką nors veikti. Šią dieną prasminga skirti poilsiui – nesiimkite sunkių darbų, atsisakykite bendrauti su žmonėmis, kuriems stinga optimizmo, kurie tik skundžiasi – bloga nuotaika, kaip ir nelaimės, šiandien užkrečiamos. Už nieką savęs nebarkite, atsisakykite priekaištauti sau ir kitiems. Kad ir kur atsidursite, elkitės santūriau. Nereikėtų nepatikrinus tikėti tuo, ką išgirsite – tai gali būti iliuzija.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-22 00:01, atnaujinta 2018-02-16 01:13

Tai nekoks laikas ir pirkti vertingų daiktų – galite būti apgauti, pirkiniu nebūsite patenkinti. Venkite šeštadienį svaigalų – tai netikusi diena pobūviams. Nelaimės tikėtinos ir per apsvaigusius (nuo alkoholio, narkotikų) asmenis. Atsargiau važinėkite – ne vienam gali pristigti atidumo. Nepalankus laikas šeštadienį tęsis iki 19 val., vėliau aplinkybės ims keistis į gera.

Sekmadienis visai kitoks – tai romantiškas metas, kai nejučiomis tampame poetais. Praleiskite šią dieną su brangiausiais žmonėmis, džiaukitės meile, ugdykite atjautą. Tai metas, kai atsiveria širdys, kai stiprėja abipusis pasitikėjimas. Dabar galima patikėti paslaptis.

Sekmadienis palankus kultūriniams renginiams, šeimos šventėms, romantiškiems pasimatymams. Tądien užsimezgę jausmai itin svarbūs, lemtingi.

Pirmadienis tinkamas spręsti susikaupusias problemas. Nors tai sunki diena, pasistenkite atlikti kuo daugiau darbų, nes antradienis, trečiadienis bus sudėtingos dienos.

Iš penktadienio į šeštadienį sapnai painūs, derėtų kreipti dėmesį tik į labai ryškius, aiškius arba į tuos, kurie susiję su grėsmės jausmu – tai gali būti įspėjimas apie nelaimę. Ugnis, griaustinis, žaibas – permainos gyvenime. Skraidyti, dangų, žvaigždes regėti – norų išsipildymas, globa, apsauga. Blogai regėti šventųjų paveikslus – išbandymai, mėsą, kraują – liga, nelaimė, koridorius, mažas patalpas, raktus – ligoninė, kalėjimas, gyvūnus – melas, apkalbos, šmeižtas.

Blogas ženklas: jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar drabužis ant jūsų imtų svilti, išvysti juodus dūmus, jausti šaltį be aiškios priežasties.

Geras ženklas: jei vėjas atvertų langus, duris (turtas, naujos pažintys, kraustymasis į kitą gyvenamąją vietą), kaisti (esate saugomi aukštesnių jėgų).

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai nesvarbūs jums asmeniškai, jie susiję su aplinkiniais.

Blogas ženklas: netyčia būti sulytam, sušlapti (jūsų paslaptis gali išaiškėti), išlieti vandenį (apkalbos apie artimuosius), jei plaukai iškristų (nuostoliai, apgaulės), jei suplyštų batas (apgaulė, draugų išdavystė), jei dantis nulūžtų (nužiūrėjimo požymis).

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turto įgijimas, netikėti pinigai.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose savaime gestų ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus, kelionėms; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienis apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Sekmadienis nuostabus – aplinkiniai jumis džiaugsis, gėrėsis. Tai puiki diena romaniškiems susitikimams, kelionėms su draugais, meilės pasimatymams. Pirmadienis tinkamas tvarkyti svarbius dalykinius reikalus.

Jautis (04 21–05 21). Savaitgalį geriau atgausite jėgas vienatvėje nei būdami kompanijoje. Šeštadienį galimi barniai su sutuoktiniu. Tik apie savo konfliktus nepasakokite draugams – tai tik dar labiau supriešins. Išsklaidyti įtampą turėtų padėti draugai – susitikite su jais sekmadienį. Pirmadienis palankesnis po 12 val.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį atidėkite į šalį visus dalykinius rūpesčius – laikas pasirūpinti savimi pačiais. Sekmadienį esminį dėmesį skirkite sutuoktiniui. Sekmadienį pasikvieskite senų draugų. Pirmadienis palankesnis iki 12 val. – tuomet planuokite svarbesnius susitikimus.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite. Iki vakaro blogas laikas viešnagėms. Galimi nemalonumai ir per svečius. Nors jūsų nuotaikos labiau romantiškos bus šeštadienį, meilės pasimatymą geriau atidėti sekmadieniui. Pirmadienis tinkamas įvairiems darbams.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienį nepalanku kur nors vykti – likite namie ir ramiai ilsėkitės. Sekmadienį pamiršite vakarykštį nerimą – tai sėkmės diena, kai norisi džiaugtis pasauliu, artimaisiais. Pirmadienis sėkmingas, būsite geros nuotaikos, energingi.

Mergelė (08 23–09 23). Nebūkite lengvatikiai, kritiškiau vertinkite šeštadienį išgirstus pasiūlymus, paskalas apie sutuoktinį. Patiems irgi nereikėtų dalytis su kitais savo nesėkmėmis, rūpesčiais, juolab paslaptimis. Savaitgalį svarbu stiprinti sveikatą, daugiau dėmesio skirti artimiesiems. Pirmadienis veiklai geras tik po pietų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite nereikalingų išlaidų, ginčų dėl šeimos biudžeto, netvarkos namuose ar neištikimybės šeštadienį – vėliau suprasite, kad tai buvo tuščia. Sekmadienį turėsite progą geru žodžiu atitaisyti išvakarėse padarytą klaidą. Svarbiems susitikimams naudinga tik pirma pirmadienio pusė.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį būkite tolerantiškesni artimųjų nuomonei – tai netikusi diena auklėti vaikus, mylimą žmogų, artimuosius. Sekmadienis palankus susitikimams prie šventinio pietų stalo su tais, kuriuos mylite, teikti romantiškas dovanėles. Pirmadienis sėkmingas įvairiems reikalams.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienį pasistenkite atsiriboti nuo kitų, pamirškite jus slegiančias problemas. Geriau tądien likti namie. Sekmadienis šaunus – renkite susitikimus, svečiuokitės. Bus puiki proga išspręsti bendravimo su savo vaikais problemas. Pirmadienį būsite energingi, tad nuo ryto griebkitės svarbių reikalų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Daugiau laiko leiskite su artimaisiais, būkite atidesni vaikams. Nieko nežadėkite, neįsipareigokite. Sekmadienis kupinas nostalgiškų nuotaikų – galimas susitikimams su žmogumi, kurį kažkada mylėjote. Pirmadienio rytą galima pramiegoti – veiklai jis netinkamas, sėkmingas metas tik po 12 val.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį nebūkite reiklūs ir griežti artimiesiems. Šeštadienį galite sulaukti artimųjų priekaištų dėl pinigų stygiaus, daiktų, drabužių, kurių jie neturi, – aptarkite tai sekmadienį. Pirmadienis naudingas tik iki pietų. Po 12 val. reikalai ims strigti.

Žuvys (02 20–03 21). Gimtadieniui švęsti tinkamesnis sekmadienis. Šeštadienis nekoks – jums teks būti išmintingesniems, supratingesniems už kitus. Sekmadienį gali tekti aptarti veiklos perspektyvas – gautų pasiūlymų neatsisakykite. Pirmadienis palankus susitikimams su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.