Astrologės S.Liepienės horoskopas vasario 25–kovo 3 d.

Žuvys (02 19–03 20)

123 rf.com nuotr.
123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 9:08 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:25 PM

Pas tuos, kurie ilgai laukia, dažnai niekas ir neateina. Tiesiog reikia žengti žingsnį pirmiems net ir tuo atveju, jei neturite vilties ką nors sutikti priekyje.

Šią savaitę mažai kas bus pasiryžęs sunkiai dirbti ir siekti tikslo. Tačiau tie, kurie tai padarys, bus apdovanoti. Jei ne medaliais, tai prizais iš saviškių. Dovanos jūsų garbei taip pat pakuojamos. Todėl įdėkite pastangų, parodykite, ką galite, ir turėsite tai, kas priklauso jums.

Avinas (03 21–04 19)

Norėdami pakeisti pasaulį skubate, nepaisote nustatytos tvarkos, vejatės tai, ko nebegalima pasivyti. Ši savaitė, kaip ir daugelis buvusių, kupina įtampos, laisvės troškimo ir permainų laukimo.

Gali būti, kad viskas bent laikinai stabilizuosis, taps labiau suprantama ir realu. Tačiau nepamirškite, kad žmonės kaukes nešioja ne vien per Užgavėnes.

Jautis (04 20–05 20)

Jei neskiriate oro gaiviklio kvapo nuo brangių kvepalų aromato, tai ir nemėtykite jiems pinigų. Pirkite tik tai, apie ką gerai išmanote ir ko tikrai jums reikia.

Pataupyti dabar būtų tikrai ne pro šalį. Ne todėl, kad jūsų laukia keista kelionė pas giminaičius ar antroji pusė sumąstė kažkokią avantiūrą. Tiesiog pataupykite ne tik pinigus, bet ir jausmus, jei yra įtarimas, kad jūsų nevertina.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sudarykite norų sąrašą, pildykite jį kasdien, neatsakykite sau nieko, neabejokite, ar tai išsipildys. Ateis diena, kai visi norai pradės pildytis.

Kelionėms, svajonėms ir viltims geras laikas. Nors galimybė realizuoti pasaulio užkariavimo planus menka. Tačiau laikas rinktis naujus ginklus, naujus batus ar rankines labai geras. Panaudokite šią savaitę prasmingai.

Vėžys (06 21–07 22)

Joks planas, jokie apskaičiavimai nieko verti, jei jūs jų nesilaikote, jei gyvenate impulsyviai, spontaniškai. Jūs vėl atitrūksite nuo naminių reikalų, daugiau laiko praleisite parduotuvėje ir vis rečiau rasite laiko aptarti ateities planus.

Greičiausiai vengiate šios temos, nesate pasiruošę kardinalioms permainoms, apie kurias kalba namiškiai. Išlaviruokite ir nesėskite prie derybų stalo, jei nesate tam pasiruošę.

Liūtas (07 23–08 22)

Viena norėti, o kitas dalykas gauti tai, ko norite. Niekas nieko nepadovanos, neatneš ant lėkštutės. Viską teks pasiimti patiems. Kartais tik ranką ištiesti reikės, o kartais ir pakovoti.

Kad ir kokie būtų jūsų norai, jie šiek tiek dvelkia prabanga ir dideliu apetitu. Įvertinkite, ar pajėgsite susitvarkyti su tuo, ką galite gauti. Užgavėnių blynai turi būti riebūs, apvalūs ir saldūs. Jūsų laimėjimai taip pat.

Mergelė (08 23–09 22)

Laiko sau nėra daug. Labai jau jūs visiems reikalingi. Ir darbuose, ir namuose, visiems reikia patarti, pagelbėti. Todėl save ir pamirštate, o kartu prarandate gyvenimo džiaugsmą.

Savaitė nėra sudėtinga ar labai triukšminga, todėl yra galimybė surasti laisvą dieną ir ją paskirti sau. Gal paskaityti, gal į baseiną nueiti, o gal tiesiog ko nors naujo pasimokyti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Rūpinkitės savimi, darbužiais, išvaizda. Ir nesvarbu, kad kam nors tai nepatiks ar atrodys kaip priekaištas. Daugiau laiko skirkite tam, kas jums patiems malonu.

Kai jausitės gerai, tada ir galėsite gyvenimo problemas spręsti. O dabar tiesiog ieškokite, kaip save išreikšti. Aišku, savaitgalis nebus toks stilingas – kieme teks bėginėti ir žiemą ginti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kartais reikia būti labai atsargiems, būtent tokiu metu kaip dabar. Jūsų idėjos, novatoriškos mintys ir būdas viską daryti patiems, staiga, laužant visas normas, labai pavojingas. Aišku, kartu su More gal ir nebūsite sudeginti, bet grasinimų sulauksite.

Todėl žinokite, kur ir kada galite būti atviri, o kada reikia prikąsti liežuvį. Savaitė žada daugiau galimybių diplomatiniams pokalbiams.

Šaulys (11 22–12 21)

Jūs negalite pakeisti savos aplinkos, bet galite prie jos prisitaikyti, o paskui būti pavyzdys visiems. Jums sunku dabar išsaugoti savo požiūrį į gyvenimą, gyvenimiškąją filosofiją. Atsiranda tokių, kurie žino geriau, gali padėti, bet visa tai sukelia vis didesnį chaosą.

Išlaikykite savo neliečiamybę ir teisingumo supratimą. Jei reikia, perbriskite balas, bet neleiskite, kad jus pavėžėtų už savo tikslų atsisakymą.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Naujos pažintys ne tik padeda prastumti laiką, leidžia prasiblaškyti, bet ir įvertinti tai, ką jūs dabar turite. O turite ne tiek mažai ir prarasti būtų labai neatsargu. Nebent nuotykis to vertas.

Tačiau visa tai bus savaitės pabaigoje, o pradžioje jūsų laukia darbas ir nauji įsipareigojimai tiems, kurie priklauso nuo jūsų. Naujų, tolimų kelionių neverta tikėtis, bet planai kyla spontaniškai ir pradedama apie tai galvoti.

Vandenis (01 20–02 18)

Nepasiduokite svetimoms idėjoms, jūs turite sočiai savų. Įgyvendinkite tai, kas lengvai pasiekiama, kam nereikia naujų įgūdžių, naujų priemonių ar investicijų, nors jūsų būdas verčia ieškoti to, kas nauja, dar neatrasta ir nepažinta.

Atsisakykite minties imtis nuobodžių, kantrybės reikalaujančių darbų. Tai ne jums. Bet jei apie tai svajojote visą gyvenimą, tegul bus taip, kaip norite. Bet nepamirškite, kad viską teks pabaigti patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.