Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 26 d.

Nepalankus laikas tęsiasi: kai tik būsite tikri, kad savo pasiekėte, patirsite pralaimėjimą, tiesa, kai visiškai nusivilsite kokiu nors reikalu, žmogumi, netikėtai viskas kuo puikiausiai išsispręs. Tad neskubėkite daryti išvadų. Trečiadienis, nors ir kupinas įtampos, konfliktų, – tai laikas, kai galėsite apsispręsti. Tai priverstinių permainų metas. Jeigu realiai vertinate savo galimybes, neturite tuščių ambicijų, nesate prietarų vergai, jei negyvenate vadovaudamiesi tik šios dienos vertybėmis ir nebijote būti kitokie, – ypatingų nusivylimų nepatirsite.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 8:52 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:34 PM

Palanku teoriškai spręsti problemas, bet patartina vengti konkrečių veiksmų.

Ypač daug keblumų tariantis, derantis, siūlant, patariant – labai tikėtina, jog būsite atvirkščiai suprasti. Kad ir kas nutiktų, nepraraskite savigarbos ir likite prie savo nuomonės.

Netiks ne tik pradėti naujų darbų, bet ir tvirtinti svarbių dokumentų. Tai blogas laikas žiniasklaidos, teisėsaugos, teisėtvarkos, visuomeninio transporto darbuotojams, biurokratams, politikams. Nepalankus laikas keliautojams, muitinės darbuotojams. Nepalanku tvarkyti juridinius ir finansinius reikalus.

Didesnė nesėkmių bei konfliktų tikimybė. Galimi nesklandumai dėl kompiuterių, mobiliųjų telefonų. Padidės nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Nepalankios tolimos kelionės.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvūnus, paukščius. Jei plaukėte vandeniu – sveikata, matavotės naujus drabužius – turtas, šeiminių saitų sutvirtėjimas, šeimos pagausėjimas, jei skraidėte – naujos jėgos, nauji draugai. Savo atspindį veidrodyje išvysti – jūsų paslapties atskleidimas, būti nuogam – neturtas, kančia, šaltis, žiema – nesėkmės, liūdesys.

Blogas ženklas: jei ryte niežėtų kūną, sudaužyti indą, jei laikrodis sustotų, raktus pamesti, jei kas purvu aptaškytų.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujiems darbams pradėti, piniginiams, turto reikalams tvarkyti, socialinėms problemoms spręsti; palankūs žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 21). Kritinis metas. Venkite kraštutinumų, maksimalizmo, stenkitės laikytis aukso vidurio. Ir nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų negirdi, ir, deja, patys nesuvokiate, kas vyksta.

Jautis (04 21–05 21). Jums gali pavykti įgyti persvarą, tačiau pergalės reikės dar palaukti. Šiandien nebūtina sakyti viską, ką galvojate. Netyčia galite per daug apie save, artimą žmogų ar svarbų reikalą, įvykį išplepėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Gali užgriūti darbai, užmiršti rūpesčiai. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi. Jei reikia pagalbos, kreipkitės į energingą bičiulį – jam bus smagu jums padėti tobulėti, išsaugoti sveikatą. Tinkamas laikas sveikatos diagnostikai netradiciniais metodais.

Vėžys (06 22–07 22). Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Šiandien kilę juridiniai ir finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi.

Liūtas (07 22–08 23). Gyvenimas tęsiasi – liaukitės tuščiai išgyventi dėl padarytų klaidų, praleistų gerų progų. Jei atsiras galimybė ką nors keisti – šiandien tinkama proga. Beje, dienos šūkis: „Tapk laisvas, pradėk gyventi savo galva.“

Mergelė (08 23–09 23). Galite susidurti su problema – kiekvienas už save. Bet ši diena jums palanki, tad neskubėkite kelti panikos – paskutinę akimirką laimė tikrai nusišypsos. Pasisaugokite, kad jūsų neįtrauktų į finansinę avantiūrą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Itin nepalankus metas. Nesivelkite į ginčus su vadovybe ir policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač vaikais. Didelė tikimybė likti suklaidintiems, apgautiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite prie vairo.

Skorpionas (10 23–11 23). Vienas neapgalvotas žodis gali sugadinti bet ką, ir jūs vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas, pažadai, kritika duos karčių vaisių.

Šaulys (11 23–12 22). Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs – gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali netikėtai pakenkti jūsų interesams. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus. Ginčai su antrąja puse gali būti lemtingi.

Ožiaragis (12 22–01 21). Mokėkite nereaguoti į provokacijas – patys sau tapsite priešais. Jums nepatiks daugybė dalykų, bet jei nuspręsite kovoti, tai darykite iki galo. Jokių kompromisų su priešais – vėliau dėl to gailėsitės.

Vandenis (01 21–02 20). Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

Žuvys (02 20–03 21). Jūs tikitės stebuklo, netikėto išsigelbėjimo? Šiandien tikrai suprasite, kas jus remia, vertina, o kas jumis naudojasi. Tikras draugas dėl jūsų tikrai padarys stebuklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.