Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 27 d.

Nors jėgų ir gerų norų nestigs, šaus į galvą puikių naujų idėjų, neskubėkite jų įgyvendinti tuojau pat, o visus naujus darbus atidėkite kitai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:52 PM

Dabar geriausia užsiimti skolų grąžinimu, baigti senus, užvilkintus reikalus: nestigs išradingumo, sumanumo bei sugebėjimo greitai ir energingai veikti.

Šiandien gali paaiškėti, kas ilgai buvo slepiama, – tai palanki proga atskleisti melą, apgaulę, ieškoti slaptos informacijos, dingusių dokumentų, daiktų. Derėtų labiau atsirinkti, su kuo bendrauti, – atsiras įžūlių asmenų, bandančių jus paveikti, primesti savo nuomonę. Tad šiandien jokiu būdu nereikia priiminėti sprendimų, jei būsite spaudžiami iš šalies, taip pat derėtų vengti su bet kuo atsakingų pokalbių. Negerai ir užmegzti naujas pažintis. Diena nėra palanki meilės pasimatymams.

Vis dar nepalankus laikas tolimoms kelionėms ir kontaktams su užsieniečiais. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai reikšmingi, nebent regėjote ką nors ryškaus, įsimenamo. Gerai buvo išvysti ugnį, šviesos srautą, žuvį, medžius, vilkėti sapne prabangius drabužius, kailinius. Knygą sapnuoti arba ką nors rašyti – nauji draugai, moteriai – susitikimas su sau skirtuoju. Blogai vandeniu plaukti – gresia negera priklausomybė; pamesti raktus, būti miške, savo namą sapnuoti, ant stogo vaikščioti, regėti nukirstą, išrautą medį – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei namuose gyvūnas susirgtų ar nugaištų, jei jus užpultų naminis gyvūnas, katastrofą išvysti.

Geras ženklas: sveiki gyvūnai namuose, jei svetimi gyvūnai jums reikštų simpatijas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas pradėti naujus darbus, svarbiems susitikimams; palankios spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 21). Vienintelės tinkamos permainos šiuo metu – atsisakymas žalingų dalykų, stabdančių jūsų pažangą. Svarbių sprendimų priėmimą atidėkite kovo mėnesiui. Nieko sunkaus neplanuokite vakarui – jums reikia poilsio.

Jautis (04 21–05 21). Ir jūs galite būti neobjektyvūs savo šefui, ir jis – jums. Net geri pasiūlymai, gauti šiandien, bus tušti – tai verta svarstyti kitą savaitę. Būkite pakantesni artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 22). Net jeigu jums pasirodys, kad viskas gerai, svarbaus reikalo tvarkyti netinka – galite jį sugadinti. Specialiai pasigilinkite į savo veiklos trūkumus – šiandien bus naudinga tik kovoti su problemomis.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtinga diena – gali pablogėti savijauta, dingti giedra nuotaika, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniau be pagrindo tuo išties pablogindami situaciją.

Liūtas (07 22–08 23). Mokėkite atsiriboti nuo išorinio pasaulio. O ko nors teisti, juolab smerkti iš viso nereikėtų. Ir mažiau planuokite – bus taip, kaip reikės jus supantiems žmonėms, jūsų sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 23). Sudėtingas laikas – galite greičiau pavargti, prarasti dėmesingumą, reikalingą atsargumą. Kita vertus, šiandien būsite pernelyg patiklūs, todėl galimi įvairūs nesusipratimai ir nuostoliai. Labiau pasaugokite savo sveikatą. Palankios iškrovos dietos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiveržkite į priekį – ko taip norisi šiandien, atidėkite kitaip savaitei. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite – tai vienaip ar kitaip ateityje sužlugs.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikia ramiai palaukti ir kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

Šaulys (11 23–12 22). Šiandien geriau dažniau patylėti – žodžio magija bus galinga, tačiau sunkiai kontroliuojama: išskris žvirbliu, grįš jaučiu. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pinigais. Atsargiau vairuokite. Pasisaugokite vagių. Vakarą geriausia praleisti namie.

Ožiaragis (12 22–01 21). Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma įrodyti. Ieškokite užslėptų trūkumų, nematomų silpnų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis. Netinkamas laikas susitarimams, sandoriams.

Vandenis (01 21–02 20). Būtina viską vertinti sąmoningai, ramiai. Nepagalvoję nieko nesiimkite. Galite būti agresyvesni, tačiau kovos pradėti netinka.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite nieko nesupykdyti, neįsivelti į konfliktus, nesukelti nereikalingų įtarimų. Geriausia vengti bendravimo: pasiduosite įtaigai ir būsite pernelyg atviri neigiamai aplinkos įtakai. Daugiau laiko praleiskite namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.