Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 28 d.

Baigiasi Mėnulio mėnuo ir ši nelengva savaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:58 PM

Tiesa, šiandien palengvėjimo nepajusite, tačiau jau rytoj netikėtai viskas pasisuks gera linkme. O kol kas sudėtingas laikas, kai gali pritrūkti jėgų, optimizmo, kartais savitvardos.

Ko gero, bendrauti irgi nesinorės. Ir nereikia: dabar ryškės tamsiosios asmenybės pusės, kurios slepiamos ir paprastai jų nematome, tad galime vieni kitus labiau neigiamai vertinti ir veikti.

Vykite šalin įkyrius, smalsius asmenis, nutraukite ryšius su nereikalingais, jums kenkiančiais žmonėmis.

Verta apmąstyti savo ir šeimos praeitį, ieškoti trūkumų, klaidų ir atsiprašyti tų, kuriuos nuskriaudėme, įžeidėme. Ir nebūtinai dabar – prisiminkite praeitį nuo vaikystės.

Neverta pradėti naujų darbų, nepalanku tvirtinti dokumentus. Venkite bet kokių impulsyvių veiksmų, nepriimkite svarbių sprendimų. Palanku sudeginti jums nemalonius drabužius, daiktus, laiškus ir prisiminimus.

Didesnė apgaulių, konfliktų, įvairių avarijų tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nesvarbūs, nebent buvo ryškūs, įsimenami – tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną, jo produktus, juos valgyti. Pinigus sapnuoti irgi gerai – pelnas. Blogai maudytis, plaukti, tuštintis ar purvu išsitepti, matyti žiemą, kraują.

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jeigu ant jūsų drabužis užsidegtų, gestų šviesa, ugnis be aiškios priežasties, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia būti sulytam, išvysti vaivorykštę, žaibą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus draugiškai bendrauti, kelionėms, švęsti.

Avinas (03 21–04 21). Mokėkite vertinti savo nepriklausomybę, neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, mažiau klausykite, ką kiti patarinėja. Vakaras sunkus – viešnagės, pramogos nepalankios. Verta pabūti vieniems, eiti anksčiau ilsėtis.

Jautis (04 21–05 21). Galite netikėtai nusivilti savo laimėjimais, sukelti šefui įtarimų dėl jūsų tinkamumo eiti pareigas. Šiandien pasistenkite kuo atidžiau atlikti visus savo darbus, o svarbų pokalbį su vadovybe atidėkite kitam kartui.

Dvyniai (05 21–06 22). Prisiminkite senas pamokas. Kažkada įgyta patirtis šiandien gali netikėtai praversti. Galimos apgaulės per užsieniečius – nebūkite patiklūs.

Vėžys (06 22–07 22). Nesėkminga diena, tačiau ji greitai praeis. Nepamirškite, kad jūsų laukia džiugios permainos ateityje. Saugokite savo sveikatą ir turtą.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau įtarinėkite, svarstykite, analizuokite – tik dar labiau susipainiosite. Jei jums kelia nerimą santykiai su antrąja puse, nemėginkite šiandien jų aiškintis.

Mergelė (08 23–09 23). Nepervarkite, taupykite jėgas – geriau mažiau, bet kokybiškiau. Dirbdami būsite linkę klysti, be reikalo su kolegomis ginčytis. Saugokite sveikatą. Didesnė traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neieškokite lengvų kelių, bet ir nesivelkite į avantiūras. Labiau pasaugokite vaikus. Galite nesąmoningai įskaudinti žmogų, kurį mylite. Didesnė traumų tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Neišspręstos finansinės, buitinės problemos kels rūpesčių, jaudinsitės dėl artimųjų, vaikų, mylimo žmogaus. Tik nieko nesiimkite keisti, atidėkite bent rytdienai. Saugokite sveikatą, ramybę. Situaciją dažniausiai vertinsite neteisingai – arba nematysite pavojų, arba pernelyg dramatizuosite, tad nepriimkite svarbių sprendimų.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite atsargesni, stenkitės labiau gilintis į reikalo esmę, atidžiai tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją – galimos apgaulės. Saugokitės vagių ir daug žadančių asmenų. Šiandien pasikliaukite tiktai savimi.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jums gali stigti šaltakraujiškumo, nuoseklumo bendraujant su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Stenkitės atsiriboti nuo buitinių, materialinių rūpesčių – ne laikas tuo užsiimti.

Vandenis (01 21–02 20). Nepervertinkite savo jėgų. Neprisiimkite naujos atsakomybės, atsisakykite šiandien gautų pasiūlymų, net jei tai atrodys patrauklu, perspektyvu – atidėkite tai rytdienai ar kitai savaitei.

Žuvys (02 20–03 21). Nepalanki, liūdnoka diena – geriausia daugiau laiko praleisti namuose. Venkite nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių. Saugokite paslaptis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.