Ką žada žvaigždės kovo 8–14 dienomis?

AVINAS (03 21–04 20)

Kokia savaitė jūsų laukia - darbinga, romantiška, o gal magiška?<br>123rf nuotr.
Kokia savaitė jūsų laukia - darbinga, romantiška, o gal magiška?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, astrologė

Mar 8, 2014, 2:17 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:37 PM

Šeima. Draugai ir šeima – tai ne 150 žmonių. Draugai ir šeima – tai tie, kuriais pasitikite, tie, kurie greta, kai reikia. Pagalbos gal ir neprireiks, bet žinoti, kad turite kuo pasitikėti, yra labai svarbu. Šiuo metu sunku kalbėti apie partnerystę ir derybas, bet jei būsite pakantesni, viskas baigsis gerai.

JAUTIS (04 21–05 21)

Netikėtumai. Stebuklų įvyksta ne tik per šventes ar kai jų tikitės. Stebuklų pilna kasdien, jie vyksta jūsų akivaizdoje. Ir nesvarbu, ar esate jiems pasirengę. Gali būti, kad apie didžiuosius netikėtumus jums praneš vieversiai ar gandrai, o kai kam – tiesioginis viršininkas. Vienu ir kitu atveju viskas tik į gera. Nors savaitė pralekia greitai, savaitgalis bus ilgesnis nei įprastai. Ir viskas dėl gerų emocijų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Fejerverkai. Šiaurės pašvaistė tik Šiaurės ašigalyje visiems. Visos kitos pašvaistės – tik spalvų žaismas, dar vienas fejerverkas svetimoje šventėje. Pabandykite viską susidėlioti taip, kad fejerverkai džiugintų jūsų laimėjimų proga. Nors abejojančių jumis visada yra, dabar galite pasiekti tai, ko link taip ilgai ėjote. Tai ne vien palankios aplinkybės, bet ir jūsų darbo įvertinimas, dar vienas garsus pokštelėjimas jūsų garbei.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Parama. Nuotaiką, kaip ir sprendimus, gali pakeisti svetimi. Nepakliūkite į akis tam, kas jumis nepasitiki. Geriau turėti nedidelę palaikomąją komandą nei būrį skeptikų. Labiausiai jums reikės paramos tvarkantis namuose. Pirkiniai gali būti brangesni, nei tikėjotės, o dėkingumas – žymiai mažesnis, nei turėtų būti. Bet viską, ką darote, darote dėl namų ir šeimos, net jei kartais ir nematote prasmės.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Laiptai. Nieko didingo, stebuklingo ar magiško. Tiesiog kasdienis kruopštus darbas bandant įsitvirtinti ten, kur seniai stengėtės patekti. Viskas greta, tik reikia tvarkingai kopti laiptais aukštyn, nesistengiant peršokti menkaverčių pakopų. Ant šių pakopų ir gaunamos vertingiausios gyvenimo pamokos. Jei neramu, kad jus kas nors lenkia, žinokite, kad kiekvienas išlaiko savo tempą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Punktualumas. Šią savaitę labai svarbu laiku atsidurti ten, kur esate susitarę, ten, kur turite būti. Kalbama ne tik apie susitikimus, pasimatymus ar įsipareigojimus. Kalbama apie visus jūsų darbus. Už vėlavimą bus baudžiama, tačiau ne finansiškai. Tai moraliniai dalykai. Kaip prisistatysite aplinkiniams, taip ateityje jums ir seksis. Ateiti anksčiau dabar reiškia ateiti laiku.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Skėtis. Kiekvienas debesis turi savo sidabrinį atspalvį. Kiekvienoje nesėkmėje, blogoje užuominoje ar ginče yra šis tas gero, naudingo. Kartais tai padeda tobulėti, kartais tai leidžia pamatyti kitą pusę, o kartais reikia tiesiog išsiskleisti skėtį ir palaukti, kol liausis lietus. Todėl skėtį tampytis reikės visą savaitę, net ir tada, kai sinoptikai pranašaus saulėtas dienas. Sėkmingiausios dienos – savaitgalį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Gaišatis. Neklauskite patarimo, jei nesate pasirengę išgirsti atsakymo, jei vis tiek elgsitės taip, kaip esate nusprendę. Negaiškite pats, negaišinkite kitų. Laikas yra daug brangesnis už tuščias kalbas. Tai, ko nepavyks suplanuoti savaitgalį, neįgyvendinsite ir šiokiadieniais. Viską lemia tinkamai paskirstytas laikas. Šią savaitę pavyks sutvarkyti dokumentus.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Ateitis. Neverta gręžiotis į praeitį. Jei praeityje viskas būtų buvę gerai, niekas nebūtų pasikeitę, viskas būtų taip ir likę. Todėl nesistenkite grąžinti to, kas jau buvo. Gyvenkite tuo, kas bus. Ir nesvarbu, kad su More nesudeginote senos meilės laiškų. Daug svarbiau tai, kad tikite, jog didžioji meilė dar laukia. Darbe – ilgai brandinti pokyčiai, tik jie vyksta ne pačiu gražiausiu būdu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Permainos. Skintis kelią per gyvenimo šabakštyną darosi nuobodu ir sudėtinga. Visada tikimasi rasti apylanką palei vandenyną. Deja, jokių apylankų šiuo metu nėra, yra tik pažadų, vilionių ir galimybė ilgam įstrigti ten, kur esate. Todėl eikite ten, kur einate, kol niekas kitas jūsų niekur nepasiuntė. Darbe – be permainų, nors jų labai norite. Palaukite dar truputį.

VANDENIS (01 21–02 19)

Apsukrumas. Jei mokate sukčiauti, išsisuksite, jei ne – gausite pylos. Šiuo metu laimi apsukresnis. Jei ketinate ryžtis didelei rizikai, sulauksite ne pylos, o teistumo. Pasvėrę viską, ką galite ir kas laukia, rasite teisingą sprendimą. Meilės reikalai sekasi, darbai – nelabai. Kita vertus, taip ir turi būti, kai emocijos stipresnės už pareigas. Kalbos – svarbu, bet dar svarbiau darbai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atidumas. Visada skaitykite tekstą smulkiomis raidėmis – jis svarbesnis už kainą. Šiuo metu ne viskas atvira ir matoma, tačiau ir neslepiama nuo jūsų. Jums tik reikia būti atidesniems tvarkant buitį, ieškant naujovių, bendraujant, rašant ar stengiantis užkariauti pasaulį. Visur. Budėkite, net jei manote, kad pasaulis nusiteikęs palankiai jūsų atžvilgiu. Visada yra paslėptų dalykų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.