Astrologė pataria būti atsargiems: tyko traumos ir nelaimės

Šiandien, kovo 11-ąją, būtinas santūrumas, kitaip konfliktai taps sunkiai išvengiami. Palmira įspėja: neapgalvotais žodžiais, ambicingais sprendimais galite pagausinti priešų gretas.

Ką šiandien žada žvaigždės visiems dvylikai Zodiako ženklų?<br>123 rf.com
Ką šiandien žada žvaigždės visiems dvylikai Zodiako ženklų?<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2014, 6:45 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:09 PM

Išaugs ne tik konfliktų, bet ir traumų, ypač dėl kritimo ar susidūrimo, tikimybė. Labiau pažeidžiamas bus stuburas, keliai, rankos. Didesnė ir apsinuodijimų tikimybė. Būkite atsargesni buityje ir kelyje – itin tikėtinos avarijos, nelaimingi atsitikimai.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį dažniausiai apgaulingi. Vis dėlto košmarai gali reikšti ir įspėjimą apie gresiantį pavojų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač pinigus, raktus, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei kišenė prakiurtų, išeinant iš namų sutikti žmogų su tuščiu kibiru.

Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigų, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais, pilnu kibiru.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis neblogas kelionėms, netinkamas finansiniams reikalams tvarkyti; palankios spalvos – žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Palankiausia būtų, jeigu šiandien liktumėte namie su artimaisiais, pasikviestumėte pas save svečių. Nepartina planuoti kelionių, viešnagių – jos gali neįvykti dėl netikėtai pasikeitusių aplinkybių.

Jautis (04 21–05 21). Labiau pasaugokite pinigus, būkite taupesni, nerizikuokite jais – ir taip gresia neplanuotos išlaidos dėl artimųjų, netikėtų svečių ar tiesiog bauda dėl neatsakingo važinėjimo (tiek visuomeniniu transportu, tiek savu automobiliu). Svečiuose venkite kristi į akis, elkitės santūriau.

Dvyniai (05 21–06 22). Būsite gana kategoriški, linkę priešgyniauti. Kad ir kas nutiktų, pasistenkite nerizikuoti savo reputacija, sveikata – nenorėkite bet kokia kaina pasiekti savo tikslą, sužibėti, suintriguoti.

Vėžys (06 22–07 22). Neleiskite sau nervintis, pykti ar nuliūsti. Šiandien palankiau nei vakar eiti į svečius. Jeigu šiandien įsimylėsite – nieko gero iš to neišeis.

Liūtas (07 22–08 23). Susikurkite romantišką aplinką, pasikvieskite į svečius bičiulių, su kuriais sieja seni prisiminimai.

Mergelė (08 23–09 23). Antradienį leiskite su tikraisiais draugais. Venkite pasiduoti emocijoms, kitaip nustosite save kontroliuoti. Nemenka traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei teks aiškintis su tėvais, spręsti šeimos išlaidų klausimą, geriau tai atidėti kitoms dienoms. Būkite atlaidesni, pakantesni, nepriimkite atsakingų sprendimų, susijusių su karjera.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite pradžiuginti, nustebinti vaikus, sutuoktinį ar mylimą žmogų – tai paskatins didesnį nuoširdumą, atvirumą.

Šaulys (11 23–12 22). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Pasidžiaukite savo šeima, mylimu žmogumi. Venkite išlaidauti – įsigyti daiktai gali tapti konflikto namuose priežastimi. Nemenka traumų tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jūsų nuotaikos itin priklausys nuo antrosios pusės ir draugų – prisiminkite, ką jiems esate žadėję, nebūkite kategoriški, užsispyrę. Net jei jūsų santykių netemdo išsisukinėjimai, negrąžintos skolos, nepadaryti darbai, pasistenkite nuveikti ką nors gero dėl brangių žmonių. Beje, dovanėlė padės išspręsti ankstesnius nesklandumus ir susitaikyti. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Pasistenkite atsipalaiduoti, pamiršti rūpesčius, kitaip imsite negaluoti, jūsų bei artimųjų nuotaika bus sugadinta. Atsargiau su buitiniais prietaisais, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais.

Žuvys (02 20–03 21). Pamėginkite į save pažvelgti šeimos narių akimis – galbūt jums nuolat sakomi priekaištai suskambės naujai, taps prasmingesni? Būkite atidesni vaikų nuotaikoms – jų emocijos gali tapti sunkiai kontroliuojamos. Neerzinkite mylimo asmens, sutuoktinio – galimas rimtas konfliktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.