Dangaus ženklai palankūs kelionėms, bet ne karjeros posūkiui

Šiandien dar netinkamas laikas apsispręsti žengiant lemtingą žingsnį karjeroje. Tačiau ryt ir poryt jau bus pats tas. Tad naudinga atidėti svarbių karjeros reikalų tvarkymą. Taip kovo 12 dienos horoskope pataria astrologė Palmira.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-12 06:05, atnaujinta 2018-02-15 12:35

Dvilypis metas, kai esame apimti pakilių nuotaikų, kai galvoje sukasi nauji sumanymai, tačiau kažkas slegia, laiko, stabdo. Nieko tokio – dabar jaučiamos kliūtys laikinos.

Diena gera kelionėms, komandiruotėms, susitikimams su užsieniečiais. Puiku priimti svečius.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su turtu. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas.

Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis, nugriūti ant dešinės kojos – blogos permainos, einant už ko nors užkliūti, jei batų raištelis užsimazgytų, kad nebūtų galima atrišti – nužiūrėjimo požymis, jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: krituliai saulei šviečiant – sėkmė tvarkant reikalus, išvysti krintančią žvaigždę vyrams iš dešinės pusės, o moterims iš kairės (kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas imtis sunkių darbų, spręsti sudėtingas problemas; palankios spalvos – juoda, ruda, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, oranžinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Idėjos, pasiūlymai, kuriuos šiuo metu svarstote, duos naudos, jei kuriam laikui tai atidėsite: turi subręsti palankesnės sąlygos jūsų sumanymams įkūnyti. Netikėtai galite susitikti ar ką nors sužinoti apie žmogų, kurį kažkada mylėjote, tačiau neskubėkite atnaujinti nutraukto ryšio – vargu ar dėl to būsite laimingi. Būkite atidesni savo vaikų žodžiams, jų elgesiui – galite pajusti, ką negero jie slepia.

Jautis (04 21–05 21). Nebloga diena taikytis, gerinti santykius su artimaisiais. Darbe arba tvarkydami dalykinius reikalus pasistenkite neskubinti įvykių, nesikarščiuoti, su niekuo nesiaiškinti santykių, atsargiau vairuoti automobilį. Dabar ne laikas konfliktui, kovai – laukite geresnio meto.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebloga proga sutvarkyti užvilkintą reikalą, dokumentus ar gauti parašą, kurio seniai trūko, tik būkite atidesni su dokumentais, informacija, pinigais, kad neapsigautumėte, nepatikėtumėte melagiu ar per neatsargumą neprasitartumėte apie slaptą reikalą. Pasistenkite atsiriboti nuo tuščių ar provokuojančių šnekų, nenorėkite daug žinoti.

Vėžys (06 22–07 22). Jei jus ima slėgti besikaupiančių problemų našta, skubiai ieškokite būdų ką nors pakeisti jau dabar. Kita vertus, raskite laiko ir tiems, kurie kreipsis pagalbos, būkite atidesni aplinkinių sunkumams (tik nesitikėkite sulaukti padėkos).

Liūtas (07 22–08 23). Nors nenustygsite vietoje, neskubėkite – nepasiduokite pirmam impulsui, įsiklausykite į nuojautas. Nieko rimta nesiimkite, kol nesuvoksite, kas jums svarbiausia. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad turėsite staigiai priimti drąsų sprendimą ir išankstinis pasirengimas galimiems netikėtumams suteiks persvarą.

Mergelė (08 23–09 23). Mokėjimas įsiklausyti į savo intuiciją, atseikėti atsitiktinius žmones, tuščius tikslus, nereikalingus darbus padės išvengti streso, nuovargio ir galimo konflikto. Nesivelkite į slaptas intrigas darbe. Nebūkite patiklūs, tačiau ir be reikalo neįtarinėkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ši diena palankesnė nei vakarykštė – nelauktai atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas, susitaikyti su mylimu žmogumi ar draugu. Vakaras itin palankus susitikimams su bičiuliais – pasikvieskite juos pas save į namus.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite gauti vertingos informacijos, susijusios su jūsų veikla, profesija. Jei skubu, tuomet tai neblogas laikas kreiptis su prašymu į įtakingą asmenį. Dirbdami negailėkite jėgų, būkite atidūs negeroms nuojautoms, neužsimerkite manydami, kad viskas susitvarkys savaime.

Šaulys (11 23–12 22). Siekite savo tikslų, tiesa, įsiklausydami į vidinį balsą: šiuo metu padarytos klaidos atsilieps jūsų karjerai, šeimos santarvei. Siekite gerinti santykius su vadovybe, užsienio partneriais, tėvais, vaikais, mylimu žmogumi (ypač jei jis užsienyje).

Ožiaragis (12 22–01 21). Dėl netikėtumo ar jūsų blogos nuotaikos, per didelio įsitempimo gali pasikeisti planai, pablogėti geri santykiai ne tik darbe, bet ir namuose. Savitvarda, mokėjimas į viską pažvelgti pozityviai bus sėkmės bei saugumo garantas. Itin svarbius susitikimus verta atidėti penktadieniui.

Vandenis (01 21–02 20). Norėsite daug ir greitai, ypač iš kitų, labiausiai iš partnerių bei sutuoktinio. Bet jei mėginsite jėga pagreitinti įvykių eigą, sulauksite atkirčio. Likite ištikimi partneriams veikloje bei mylimam asmeniui – vargu ar už jūsų silpnumą bus atleista.

Žuvys (02 20–03 21). Mažiau kalbėkite, labiau stenkitės išgirsti ir suprasti kitus. Venkite ginčų su kolegomis, išklausykite patarimus. Stenkitės būti konkretesni, nes bendrais bruožais vertinant situaciją viskas gali pasirodyti gerai ir tik pradėjus analizuoti paaiškės užslėpti trūkumai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.