Astrologės S.Liepienės prognozės kovo 18–24 d.

Žuvys (02 19–03 20)

Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:17 AM

Ne viskas, ką matote, yra jūsų, ne viską, kuo mėgaujatės, galite pasilikti sau. Ir nuo to laikinumo jausmo gėris apsiblausia. Negalvokite taip, žiūrėkite paprasčiau, mėgaukitės laiminga akimirka, nes tai, kas dabar, – tikra.

Gali būti, kad ši savaitė bus kupina staigmenų, ilgai planuotų vakarėlių ir netikusių dovanų. Džiaukitės tuo, kas ateina, o ne tuo, kas turėjo ar galėjo ateiti. Bet duris laimei vis dar palikite praviras.

Avinas (03 21–04 19)

Gyvenimo malonumai. Kiekvienam savi. Vieniems skanus maistas, kitiems – gera knyga. O jums dabar padėtų vandens procedūros: vandens pilna vonia, putos, aliejaus rutuliukai. Viskas, kas gali padėti pailsėti po įtempto darbo.

Gyvenimas vis dar nenurimsta, putoja, todėl rasti laiko sau tiesiog privalu. Jei bus galimybė, savo nuomonę pasilikite sau, pernelyg daug nepasakokite tiems, kuriems nebūtina visko žinoti.

Jautis (04 20–05 20)

Nesvarbu, kas jūs ir ką galite, nesvarbu, kiek norite ir kiek turite. Turite būti atsargūs. Negalite žinoti, kur kokia barškuolė guli, kada galite ją užminti. Ir tų piktai nusiteikusių barškuolių bus ne tik darbe, bet ir tarp draugų.

Jei jums pavyks išvengti nemalonių situacijų, nuo ketvirtadienio viskas bus kur kas paprasčiau ir surasite dovanų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Veskite savo laivą tolyn nuo rifų. Geriau atvira jūra nei sunkiai pasiekiamas uostas. Nesistenkite surasti ramaus užutėkio, nes ne kiekvienu galima pasitikėti.

Daugiau laiko skirkite namams, kasdieniams darbams, taip pat vaikams. Jiems jūsų dėmesio labai reikia. Antroji pusė retai gali padėti nudirbti kasdienius darbus, tad paprašykite atlygio smulkiomis dovanomis.

Vėžys (06 21–07 22)

Kelionė klampia gyvenimo pieva verčia sunerimti. Nors ir žinote, kad po liulančia velėna tvirta žemė, vis tiek jaučiatės nesaugūs. Artimiausiu metu reikia pasistengti savo darbus, siekius, svajones susidėlioti taip, kad pavasariniai upeliai greičiau prabėgtų ir pievos taptų sausos, žydinčios. Kad viskas vėl taptų stabilu.

Nesvarbu, kaip greitai tai įvyks, svarbu, kad įvyktų.

Liūtas (07 23–08 22)

Vadinkite daiktus savais vardais, neapgaudinėkite nei savęs, nei kitų. Viskas kur kas paprasčiau ir blyškesnių spalvų, nei jums atrodo. Todėl mėgaukitės tuo, kas vyksta, stačia galva nerkite į pramogas, permainas.

Pasinaudokite visomis progomis, tačiau nepamirškite, kad moralės normų reikia paisyti net patiems žinomiausiems, šauniausiems.

Mergelė (08 23–09 22)

Vis dar padedate draugams, kaimynams, artimiesiems. Lyg pionierišką pareigą atliktumėte: su neapykanta, bet labai sąžiningai. Tačiau nėra būtina į visa tai žiūrėti taip rimtai. Pabandykite atmesti dalį nesvarbių, nereikalingų ar menkaverčių darbų. Sutaupysite laiko sau ir savo namams.

Jums reikia pramogų, švenčių ir linksmybių. Susikurkite jas. Jei negalite čia, skriskite į Italiją.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nebijokite atsigręžti atgal, nes viskas, kas vyksta ar vyko gražaus, – greta ir verta tai prisiminti. Nekurkite tolimų planų, negyvenkite tuo, kas bus. Džiaukitės esama akimirka.

Ši savaitė – geras laikas įvertinti tai, kas buvo, apžvelgti praėjusią žiemą, kurti naujo, šviesaus metų laikotarpio planus. O seną knygą, kurioje buvo nusivylimai, tiesiog sukūrenkite paskutinį šaltą šio pavasario vakarą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Būkite mandagūs, dėmesingi ir atviri. Paprastas „ačiū“ atrakina tokius vartus, apie kuriuos nei svajojote, nei žinojote, kad tokie yra ir gali atsiverti. Mandagiai elgiantis šią savaitę jūsų galimybės sutikti sėkmę bus kur kas didesnės.

Gal jūs tokie ir esate ir jums nereikia sėkmės, jums reikia pinigų. Bet jų nebus daugiau nei visada. Taigi mandagiai šypsokitės.

Šaulys (11 22–12 21)

Kartais smagu būti nelabai geram, azartiškam ir laimingam. Kartais tai trukdo namiškiams, artimiesiems ar tiems, kurie griežtai saugo tradicijas, laikosi taisyklių. Tačiau, kad ir koks būtų aplinkinių požiūris, gyvenkite linksmai.

Ne visos dienos bus labai gražios ar sėkmingos, tačiau saulės tikrai užteks. Mokėkite džiaugtis ne tik naujais bateliais ar prabangiomis kojinėmis, bet ir gaunamu dėmesiu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tai, kas ateina lengvai, be didelių pastangų gali ir išeiti. Todėl nuspręskite, kiek galite sau leisti, kiek norite turėti. Ir tai bus jūsų. Tačiau visada yra dar vienas „tačiau“, kuris šiek tiek prislopina ryškias spalvas.

Šiuo atveju tai konfliktai namie. Jie staiga kyla dėl niekų, būna trumpi, triukšmingi. Jums lieka tik nusileisti – nors ir esate teisūs, savo tiesos neįrodysite.

Vandenis (01 20–02 18)

Atsiranda naujų galimybių. Tai, ko jūs negalite padaryti patys, padarys kiti. Tie, kurie negali, nenori žiūrėti į jūsų pusę, gal paprasčiausiai pavydi. Yra dalykų, su kuriais teks susitaikyti.

Tai neturėtų jūsų trikdyti, juo labiau kad dabar sėkmingas laikotarpis. Tačiau finansiniai reikalai gali kiek komplikuotis. Bet tai susiję su jūsų didžiaisiais norais ir ateities planais. Užsiūkite vieną kišenę ir likusi atrodys pilna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.