Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 18 d.

Gera diena dirbti su dokumentais, informacija, skaičiuoti, rašyti. Šiandien gauti pasiūlymai ir patarimai bus itin naudingi. Tinka su vadovybe aptarti jums aktualius dalykus.

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-18 00:01, atnaujinta 2018-02-15 08:27

Džiugus pilnaties metas, kai jaučiamės galį viską, nes esame apimti pakilių jausmų, nes kažkur dingsta anksčiau buvę suvaržymai, apribojimai. Šiandien svarbu neįsitempti, neskubėti. Kad ir kuo užsiimsite, darykite tai su meile ir, jei įmanoma, kūrybiškai.

Šiandien dažnai aplankys įkvėpimas, šaus nepaprastų idėjų, tad galite sugalvoti puikių būdų, kaip paprasčiau, racionaliau atlikti darbus, kaip rasti išeitį iš nuolat besikartojančių nesėkmių, rūpesčių, finansinių nepriteklių. Tinkamas laikas susitikimams, deryboms.

Šiandien meilės metas, tad galimi spontaniški susižavėjimai, įsimylėjimai. Palankus metas romantiškiems pasimatymams.

Šiąnakt 0 val. 25 min. Merkurijus įėjo į Žuvų ženklą ir judės juo iki balandžio 7 d. Tai nėra palanki Merkurijaus padėtis – tikėtini tam tikri keblumai, mat kai ši planeta Žuvyse, ima vyrauti intuityvus mąstymas, slopinantis logiką, racionalumą, vaizdiniai, jutiminiai įspūdžiai tampa lemtingi. Tai geriausiu atveju formuoja mitinį, poetinį pasaulio suvokimą.

Deja, nyksta riba tarp įsivaizduojamo ir realaus, tarp „mano“ ir „kitų“, dėl to daugėja tuščių vilčių, melo, apgaulių, vagysčių ir plagijavimo.

Tampa sunkiau reikšti mintis, mažėja poreikis bendrauti, tačiau labiau pasiduodama aplinkinių įtakai, paisoma jų nuomonės – imama vadovautis ne savo galva, o tradicijomis (kartais ir neveiksmingomis, atgyvenusiomis) bei vyraujančiomis nuostatomis (jos irgi gali suklaidinti).

Sapnai iš pirmadienio į antradienį susiję su jūsų sveikata, viltimi. Gerai, jei lipote kopėčiomis, matėte paukščius (ypač balandžius), regėjote debesis, dangų.

Blogas ženklas: jeigu praplyštų kišenė, nutrūktų batų raištelis, sutrūktų grandinėlė, karoliai.

Geras ženklas: sutikti baltą katiną, išgirsti varpelių skambėjimą, vakare išlieti vyną.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas imtis sunkių, užvilkintų darbų, palankūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 21). Gera proga ugdyti lankstumą – tai naudingų kompromisų metas. Dienos sėkmė priklausys nuo mokėjimo sutarti, ypač su antrąja puse bei draugais. Nepraleiskite progos taikytis (ypač su sutuoktiniu) – dovanėlė, nedidelės vaišės jūsų uždavinį palengvins.

Jautis (04 21–05 21). Viską spręskite gražiuoju, draugiškai. Darbe būsite išradingi – imkitės sudėtingų užduočių. Gali atsirasti žmonių, jus palaikančių ir galinčių padėti tvarkant reikalus. Jei iš kolegos gausite kvietimą į svečius, neatsisakykite.

Dvyniai (05 21–06 22). Sėkmingas laikas – nepraleiskite geros progos sutvarkyti sudėtingus reikalus. Palankūs meilės pasimatymai, romantiškos pažintys. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams.

Vėžys (06 22–07 22). Galvokite, ką ir kaip reikėtų taisyti, bet kol kas nieko nekeiskite. Mokėkite prisipažinti, kur esate kalti, ir nekaltinti, nesmerkti kitų.

Liūtas (07 22–08 23). Geras laikas skubiai tvarkyti reikalus. Palanku spręsti su skolomis, draudimu, mokesčiais, remontu susijusias problemas. Puiki diena tiek draugiškiems, tiek romantiškiems pasimatymams.

Mergelė (08 23–09 23). Geras laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Verta kreiptis pagalbos, prašyti tarpininkauti. Palanku nusipirkti buitinės technikos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Esate dėmesio centre ir darote nemenką įtaką artimiems žmonėms, aplinkiniams. Bet ar iš tiesų esate teisūs, parodys šios dienos įvykiai. Verta tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla, darbo technika, transporto priemonėmis.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepersistenkite, ir taip viskas savaime kuo puikiausiai susiklostys. Gera diena dirbantiems kūrybinį darbą. Jei dirbate su dokumentais, dažniau tikrinkite, ką atlikote.

Šaulys (11 23–12 22). Laukia staigmenos, pakeisiančios jūsų planus. Įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko – galimos keistokos kliūtys. Darbe gresia nemalonumai dėl neatidumo, technikos gedimo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Gera diena atsakingam pokalbiui su šefu ar įtakingu asmeniu, partneriais – siūlykite savo idėjas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.

Vandenis (01 21–02 20). Naudinga diena spręsti darbe susikaupusias problemas. Tinkamas metas susitikimams su užsieniečiais, tvarkyti komandiruočių dokumentus. Galimos sėkmingos romantiškos pažintys.

Žuvys (02 20–03 21). Nesistenkite pergudrauti likimo – yra tik tai, kas turi būti. Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių reikalus, spręsti skolų problemas. Daugiau dėmesio skirkite mylimam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.