Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 20 d.

Paskutinė Žuvų ženklo bei Zodiako diena, tad netiks imtis nieko nauja. Tai apibendrinimų, reikalų užbaigimo, skolų grąžinimo diena. Verta spręsti senas, užvilkintas problemas, taisyti padarytas klaidas, dirbti su sena informacija – ieškokite atsparos pamirštuose dalykuose.

18 val. 27 min. Saulė įeina į Avino ženklą, kurio principas – gera pradžia – pusė darbo. Saulė Avine skatina narsą, pasitikėjimą savimi, impulsyvumą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
18 val. 27 min. Saulė įeina į Avino ženklą, kurio principas – gera pradžia – pusė darbo. Saulė Avine skatina narsą, pasitikėjimą savimi, impulsyvumą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 12:01 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:56 AM

Tiesa, veiklai, susitikimams palankus metas nebent pirmą dienos pusę iki 12 val. 48 min., vėliau nekoks laikas, kai užvaldo iliuzijos, kai patikima apgaule, melu. Antrą dienos pusę turite būti itin atidūs bendraudami: neskubėkite tikėti tuo, ką išgirsite, juolab nesiimkite nieko teisti, smerkti – stigs objektyvumo, teisingos informacijos, logikos. Tai nepalankus metas įsigyti ką nors vertinga.

Keliuose (ypač vakare ir naktį) būkite atidesni, korektiškiau bendraukite su policija – padidės autoavarijų, konfliktų su pareigūnais tikimybė. Vakare bei naktį išaugs ir nelaimingų atsitikimų, traumų, apgaulių, vagysčių tikimybė. Labiau pasaugokite telefonus, asmeninius daiktus viešajame transporte, prekyvietėse.

Šiandien palanki iškrovos dieta (gerai ir pabadauti), o vakaras, remiantis senomis tradicijomis, susijęs su namų valymo (ugnimi, vandeniu) ritualais. Patartina išvalyti namus, išnešti šiukšles, patiems nusiprausti, uždegti žvakę, o svarbiausia – susitaikyti su visais (bent mintyse), kad rytoj saulei tekant švarūs įžengtume į Naujuosius arijų metus. Tai bus Gaidžio metai – barikadų, aršios kovos su blogiu, teisingumo atkūrimo, reformų metai.

Dažnai Gaidžio metais daugėja karinių konfliktų, kraujo liejimo.

18 val. 27 min. Saulė įeina į Avino ženklą, kurio principas – gera pradžia – pusė darbo. Saulė Avine skatina narsą, pasitikėjimą savimi, impulsyvumą.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai susiję su meile. Patrankos šūvis – santuoka. Varpų skambėjimas – svarbūs įvykiai asmeniniame gyvenime. Garsiai dainuoti, matyti didelę auditoriją – sėkmė. Rinkti grybus – pinigai.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors užmiršus.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas naujų darbų pradžiai, tvarkyti dalykinius, finansinius reikalus; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Velsitės į aplinkinių problemas, konfliktus, trauks pavojai, avantiūros. Jei sugalvosite padėti, būkite atidūs, ar dėl to nenukentės jūsų šeimos interesai. Blogas laikas sandoriams. Vakaras itin nepalankus aiškintis santykius.

Jautis (04 21–05 21). Galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas su jumis, o kas prieš jus. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų – jums stigs objektyvios informacijos.

Dvyniai (05 21–06 22). Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami automobilį (ypač vakare). Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus, ypač susijusius su išlaidavimu ar neištikimybe.

Vėžys (06 22–07 22). Avantiūros palankios tik tuomet, jei turite puikią nuojautą. Tiesa, meilėje, nors Vėžiams tai ir meilės diena, avantiūros gali blogai baigtis, ypač vakare.

Liūtas (07 22–08 23). Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, bet neverta kovoti su nepalankiomis aplinkybėmis. Geriau užsiimti namais, šeima. Būkite apdairesni kelyje – ypač vakare galimos avarijos.

Mergelė (08 23–09 23). Jus gali suklaidinti priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti – stigs teisingos informacijos, jūsų pačių objektyvumo. Nerizikuokite vairuodami. Pasisaugokite vagių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums gali būti priminta sena skola, o patiems priminti skolininkui jo pareigos nepatartina. Nekurkite šiandien ir finansinių planų, nesiskolinkite, venkite įsipareigoti finansų srityje – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų.

Skorpionas (10 23–11 23). Nebūkite tikri, kad viską žinote, suprantate. Labiau pasikliaukite nuojauta, senų draugų nuomone. Nerizikuokite savo reputacija tvarkydami verslo, finansinius reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Geriausia atsiriboti nuo viso pasaulio ir ilsėtis. Beje, aplinkiniai gali mėginti manipuliuoti jūsų silpnybėmis, kurias slepiate. Venkite svaigalų. Vakare ir naktį pasisaugokite vagių.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos su partneriais ar vadovybe, bet jūs sutiksite galinčių pagelbėti tarpininkų – į pagalbą ateis seni draugai.

Vandenis (01 21–02 20). Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tik būkite apdairūs su bendrais pinigais. Vakare venkite sukelti įtampą šeimoje – ginčai greitai įsižiebs ir stipriai įžeis.

Žuvys (02 20–03 21). Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Prisiminkite praeities pamokas – tai padės rasti neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Neskubėkite pykti ant sutuoktinio – ar gerai suvokiate jo elgesio motyvus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.