Šiandien gausite tai, ką pelnėte per pastarąjį mėnesį

Astrologės Palmiros teigimu, pirma šios dienos pusė iki 12 val. 48 min. sudėtingesnė – tęsis apgaulingas vakarykštis metas (pagal Mėnulio kalendorių). Vėliau – atpildo laikas: gausite, ką per pastarąjį mėnesį pelnėte. Tai itin aktyvus metas. Jis išjudins pasyvius ir neryžtingus asmenis, o drąsuolius ir avantiūristus išprovokuos neapgalvotai rizikai – jie gali pernelyg suįžūlėti ir įsivelti į konfliktus ir avantiūras.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:41 PM

Diena nebus lengva, jei pristigs tolerancijos ir savitvardos: kad ir kaip nepatiktų, ką matote ar girdite, stenkitės likti geranoriški, supratingi. Priešingu atveju nė nepastebėsite, kaip netyčia kitą užgausite ar sukiršinsite draugus, partnerius.

Venkite konfliktų – jie itin greitai įsiplieks. Saugokitės ugnies ir aštrių daiktų, instrumentų. Galimi nelaimingi atsitikimai ir per ginklus. Būkite atidesni prie vairo – išaugs avarijų tikimybė. Šiandien labiau saugokite galvą (ypač nosį) – šių vietų traumos labiausiai tikėtinos. Galimi neaiškūs galvos skausmai; didesnė infarkto, insulto tikimybė.

Pradėti naujus darbus, svarbiems dalykiniams susitarimams diena nėra tinkama.

Patartina daugiau dėmesio skirti namams, šeimai. Derėtų prisiminti mirusiuosius, už juos pasimelsti, kapus aplankyti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Traktavimas – įprastas.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pasimetusį šunį, pas jus atėjusį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga, rasti žiedą su akmeniu – norų išsipildymas, jei delną niežėtų – sėkmė, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs geltoni, raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 21). Kvailų avantiūrų ir rizikingos meilės metas. Likite santūrus ir atsargūs. Nereikėtų šiandien įsimylėti (ar atgaivinti seno meilės ryšio), skirti meilės pasimatymo, taip pat netiktų priimti ir atsakingų sprendimų – tiek tvarkant dalykinius reikalus, tiek bendraujant su mylimu žmogumi. Didesnė traumų, nelaimingų, taip pat galvos skausmų tikimybė. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis.

Jautis (04 21–05 21). Sudėtinga diena, ypač po pietų. Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – dėl to galite nukentėti. Saugokite savo sveikatą, gerą nuotaiką ir pinigus.

Dvyniai (05 21–06 22). Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami (šiandien geriausia patylėti), atidesni su dokumentais, apdairesni ką nors pirkdami ir vairuodami automobilį. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti, jos skleisti.

Vėžys (06 22–07 22). Nebūkite išsiblaškę, tačiau ir nesistenkite elgtis labai racionaliai – ir vienu, ir kitu atveju padarysite lemtingų klaidų. Būkite itin apdairūs savo veikloje – per neapdairumą galite patirti nemenkų nuostolių. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Labiau pasaugokite sveikatą.

Liūtas (07 22–08 23). Tuščio vyliaus laikas – niekur neskubėkite, niekur nesiveržkite ir mokėkite nereaguoti į provokacijas (šefo, sutuoktinio ar mylimo asmens). Neleiskite sau būti piktiems, kategoriškiems, kerštingiems.

Mergelė (08 23–09 23). Greičiau pavargsite, nuliūsite – tad dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais ir nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite šiandien žadėti, pasirašyti atsakingų dokumentų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas ką nors keisti, kurti ateities planus ar apie juos kam nors pasakoti bei dalintis savo svajonėmis, sumanymais – nužiūrėsite. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių.

Skorpionas (10 23–11 23). Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių nei saviems, nei svetimiems. Ne laikas kreiptis ir į savo viršininką su pasiūlymais, prašymais, taip pat netiks susitikti su būsimu darbdaviu.

Šaulys (11 23–12 22). Apgaulingas laikas. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, tačiau nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sunki diena – labiau save pasaugokite ir neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, nieko nereikalaukite, niekam nieko neduokite ir niekur neįsipareigokite.

Vandenis (01 21–02 20). Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių, ypač draugų, įtakai. Vis dėlto laikykitės savo ankstesnės nuomonės ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse. Deja, šiandien draugų įsikišimas nepagerins, o tik pablogins situaciją.

Žuvys (02 20–03 21). Gilinkitės į savo jausmus, savo poreikius – jie turi būti kilnūs, švarūs. Tikėtini įvairūs nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite nedidelius reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.