Astrologė Palmira pataria vengti ginčų ir viliojančių pasiūlymų

Astrologė Palmira Kelertienė daugeliui Zodiako ženklų vis dar pranašauja nepalankų metą prieš Mėnulio užtemimą. Jus gali apgauti, išduoti, apvogti. Be to, šiandien didelė ir nelaimių tikimybė. Tad būkite atsargūs namie, darbe ir kelyje. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:44 PM

Kritinis metas prieš Mėnulio užtemimą Svarstyklių ženkle, kuris bus rytoj (maksimali fazė 10 val. 47 min. Vilniaus laiku), netinkamas pradėti naujus darbus, priimti atsakingus sprendimus.

Ir nesiimkite šiandien ką nors spręsti – bus sunku likti objektyviems, nes trūks teisingos informacijos, įžvalgumo, tiesiog blaivumo. Intuicija irgi negelbės – matysite tai, ką norite matyti, o ne tai, kas bus iš tiesų. Būsite linkę klysti, apsirikti, deja, išaugs poreikis teisti, smerkti. Nekenkite nei sau, nei kitiems vertindami kieno nors asmenybę, elgesį – visa tai kažkokiu neįtikėtinu būdu atsigręš prieš jus ir virs jau jūsų asmenine problema.

Kad ir kuo užsiimsite, siekite būti kuo labiau informuoti – neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite, ypač jei tai bus kritika ar pažadas, jei tai bus gauta informacija iš užsienio. Ir nesusigundykite šios dienos viliojančiais pasiūlymais, juolab jei reikalas bus susijęs su užsieniečiais, veikla užsienyje, kelione. Taip pat venkite ginčų: asmeninė pozicija dažnokai nesutaps su aplinkinių, visuomenės, tad neskubėkite reikšti savo nuomonės. Bus sunku tinkamai įvertinti ir problemos apimtį: situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų arba atvirkščiai: didelė problema pasirodyti vienu nieku.

Tai blogas laikas teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovams, politikams, dvasininkams ir pedagogams, keliautojams, muitininkams, žiniasklaidos, transporto tarnybų atstovams, taip pat įvairiems biurokratams. Bus nepalanku tvarkyti juridinius reikalus. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Nepalankios kelionės oro transportu. Būkite atidesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis, elektros prietaisais.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai reiškė įspėjimą, tad geriausia buvo nieko nesapnuoti. Itin nepalankūs erotiški sapnai – tai išsiskyrimas, liga. Blogai buvo valtimi plaukti – pavojus gyvybei, gėles matyti – laidotuvės, ką nors valgyti – liga, žvėrys, vabalai – nužiūrėjimo požymis. Gerai buvo regėti nebent lietų – tai nuodėmių atsikratymas.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo, ką nors užmiršus paimti.

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių) dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas pradėti tuos naujus darbus, kuriems buvo tinkamai pasirengta – rizikai, avantiūroms netinkamas metas; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Net jei jums atrodo, kad viskas patikima, – nerizikuokite, nepasikliaukite partneriais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Ir ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite (ypač sutuoktinio) – nenorėkite, kad jūsų sąjungininkai, jūsų partneriai taptų jūsų priešais. Nepalanku švęsti gimtadienį.

Jautis (04 21–05 21). Bus sunku susikaupti, atsirinkti tinkamą informaciją – geriau nesiimti atsakingų darbų, kitaip galite pakenkti savo profesinei reputacijai, susipykti su kolegomis, šefu. Išaugs klaidų tikimybė rašant, kalbant, skaičiuojant, vairuojant automobilį.

Dvyniai (05 21–06 22). Jokių avantiūrų, ypač su užsieniečiais. Galite būti pernelyg lengvabūdiški pasirašinėdami atsakingus dokumentus, vairuodami automobilį. Būkite atidūs, kad susikaupus nepasitenkinimui neišsilietumėte ant vaikų. Ir nesiaiškinkite santykių su žmogui, kurį mylite.

Vėžys (06 22–07 22). Gana slegianti diena. Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, taip pat nesupriešpriešinti dalykinių bei šeimos interesų. Jei teks neišvengiamai užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite itin atidūs, susikaupę. Nekritikuokite savo šefo bei sutuoktinio.

Liūtas (07 22–08 23). Ne laikas apibendrinimams, sudėtingoms išvadoms. Mažiau kreipkite dėmesį į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti reikalo. Geriau nesiimti pavojingo darbo. Būtina atida vairuojant, einant gatve. Nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Saugokite pinigus ir asmeninius daiktus.

Mergelė (08 23–09 23). Jus bus lengva suklaidinti tvarkant finansinius reikalus – geriau svarbų sprendimą atidėti ketvirtadieniui. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereaguokite į provokacijas, venkite žmonių, reikalaujančių apsispręsti iš karto – tikrai apsiriksite ir vėliau gailėsitės. Dėl impulsyvumo galite be reikalo iškoneveikti vaikus ar sutuoktinį, mylimą žmogų. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite su bendrakeleiviais ir kelių policininkais – tuomet tikrai patirsite nuostolių. Saugokite rankas nuo sužeidimų.

Skorpionas (10 23–11 23). Neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės, duoti sutikimo. Tikrinkite gautą informaciją. Neskubėkite ir įtarinėti, taip pat ir pasitikėti -– tiesiog atidėkite svarbų reikalą iki ketvirtadienio. Būkite itin atidūs ir susikaupę dirbdami su pinigais, dokumentais, vairuodami automobilį.

Šaulys (11 23–12 22). Neskubinkite įvykių, nekurkite planų. Svarbaus reikalo niekam nepatikėkite, net savo draugui. Gali tekti ir kai kuriais draugais nusivilti, net nutraukti su jais ryšį. Beje, jei į jus kreipsis bičiulis pagalbos, ypač dėl kelionės, – neatsisakykite padėti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nedarykite iš musės dramblio. Esamos problemos nėra tokio didelės, kaip jums atrodo – jūs linkę jas sureikšminti, išpūsti, kaip ir kelti sau perdėtai aukštus (tikriausiai neprotingus) reikalavimus. Venkite ginčų su pareigūnais, viršininkais, nors jūsų nuomonės tikriausiai dažnai skirsis.

Vandenis (01 21–02 20). Priekaištais, pamokymais ar graudenimu nepasieksite kito sąžinės bei nepažadinsite orumo jausmo. Galimos apgaulės tvarkant juridinius, finansinius reikalus, ypač per užsieniečius ar įtakingus asmenis – nebūkite patiklūs. Ir daug nenorėkite – mažai gausite.

Žuvys (02 20–03 21). Apgaulinga diena. Verta svarbius reikalus atidėti ketvirtadieniui. Šiandien pakaks, jei neprašomi nesikišite į kitų reiklus bei mažiau jaudinsitės dėl nepatikrintų gandų. Kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasiektų, jau ketvirtadienį atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.