Astrologė Palmira savaitgalį pataria įniršį naudoti produktyviai

Velykos ateis kartu su permainomis, jos gali kai ką iš esmės pakeisti, tad netikėtumai dar tik laukia. Šventės išpuola įtemptu, konfliktiniu metu, kai lengvai įsižiebia nesantaika, kylama į kovą. Kad ir kas nutiktų, kad ir kaip jaustumėtės, pasistenkite savo nepasitenkinimą, gal įniršį panaudoti produktyviai – prisiimkite ant savo pečių didžiąją šventinio pasiruošimo dalį. Jei nebūsite užsiėmę, atsiras laiko kritikuoti artimuosius, barniams, tad, kad nesugadintumėte artimiesiems ir aplinkiniams nuotaikos, siekite labiau kontroliuoti savo emocijas ir žodžius (ypač antrą šeštadienio pusę).

Kad ir kas nutiktų, kad ir kaip jaustumėtės, pasistenkite savo nepasitenkinimą, gal įniršį panaudoti produktyviai – prisiimkite ant savo pečių didžiąją šventinio pasiruošimo dalį.<br>123rf.com nuotr.
Kad ir kas nutiktų, kad ir kaip jaustumėtės, pasistenkite savo nepasitenkinimą, gal įniršį panaudoti produktyviai – prisiimkite ant savo pečių didžiąją šventinio pasiruošimo dalį.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:02 PM

Šios dienos nėra palankios kelionėms, gausiems susibūrimams. Būtinas saikas švenčiant. Bendraujant daug ką reikš pagarba, geranoriškumas. Ne laikas demonstruoti pretenzijas, ambicijas.

Nemenka konfliktų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargūs su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais, elektros prietaisais. Šis laikas itin nepalankus vyrams, vadovams, politikams, sportininkams, kariškiams.

Labiau pasaugokite sveikatą – didesnė infarkto, insulto tikimybė. Venkite persivalgyti, būkite saikingi vartodami svaigalus. Itin pažeidžiamos bus kepenys.

Sekmadienį Saulė įeina į Jautį 6 val. 57 min. Šis ženklas siejamas su žemiškojo gyvenimo pilnatve. Tai puikus laikas pasinerti į materijos pasaulį, kad įkūnytumėte svarbius sumanymus, išspręstumėte finansines problemas, praturtėtumėte, taip pat ugdyti gerus santykius šeimoje, puoselėti meilę, stiprinti organizmą. Dabar bus naudingas konservatyvumas ir mokėjimas vadovautis juslėmis.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Buvo gerai skraidyti, matyti žvaigždes, dangų, debesis, jausti vėją. Susapnuota bažnyčia, šventieji bylotų, kad jūsų laukia išbandymai.

Blogas ženklas: vorą sunaikinti – nesėkminga meilė; jei akis peršėtų, nuo dulkių čiaudėti – esate apgaudinėjami; vengtini kontrastingi deriniai, ypač juoda ir balta.

Geras ženklas: rasti geltonų monetų, kaukę, žaisliuką, šviesius dūmus išvysti; pilka.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namie plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juoda katė kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Jūsų nuotaika pakylėta, tad pakaks entuziazmo ir jėgų atlaikyti nemenką pasiruošimo šventėms ir bendravimo krūvį. Tai gera proga daugiau pabendrauti su tėvais, aplankyti giminaičius, kurių seniai nematėte, vaikystės draugus. Jei tektų priimti įtakingus asmenis, garbingus, jums svarbius žmones, kuriems norite patikti, nesistenkite jų kuo nors nustebinti – likite konservatyvūs. Labiau pasaugokite sveikatą. Didelė nelaimingų atsitikimų tikimybė skubant, važiuojant.

Jautis (04 21–05 21). Siekite pamiršti visus ankstesnius nesklandumus, nes būsite likę per dažnai apie tai galvoti. Ypač šeštadienį jūsų elgesys ir reakcija gali būti neįprasti – venkite bendravimo su tais, kurių nemėgstate, kurie jus erzina. Geriau jausitės sekmadienį, pirmadienį. Būkite apdairesni per šventes su elektros prietaisais, kompiuteriais, nerizikuokite vairuodami.

Dvyniai (05 21–06 22). Tai ne pačios geriausios dienos pasirodyti viešumoje. Jei būsite lydimi savo antrosios pusės, elkitės korektiškai, nesiaiškinkite kitiems girdint santykių. Į jus bus kreipiamas nemenkas dėmesys – atidžiau pamąstykite apie savo įvaizdį. Smarkiai išaugs konfliktų, traumų tikimybė nuo antros šeštadienio pusės ir išliks per abi šventines dienas.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį užgrius esminė šventinio pasiruošimo našta. Tik nepersidirbkite – pervargę nebenorėsite džiaugtis švente. Šeštadienį gali tekti kreiptis pagalbos į draugus ar patiems suskubti jiems padėti – nesistenkite vieni tvarkyti su netikėtai užgriuvusių darbų, rūpesčių. Per šventes svarbu daugiau dėmesio skirti antrajai pusei – venkite ginčų, stenkitės suprasti, padėti.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienio nuotaikos smagios, jums nestigs įkvėpimo ruošiantis šventei. Būkite atidesni sveikatai sekmadienį, pirmadienį – galimi virškinimo sutrikimai. Šiomis dienomis nepatartina ragauti jums nežinomų egzotiškų valgių. Labiau tikėtini ir technikos gedimai.

Mergelė (08 23–09 23). Per šias Velykas geriausiai jausitės su artimaisiais – išvykoms, viešnagėms ne pats geriausias laikas, bent jau neplanuokite didelių kelionių. Šiomis dienomis užsiimkite namais bei artimųjų problemomis. Būkite atidesni, švelnesni tėvams. Sekmadienį, pirmadienį nepraraskite atsargumo – būsite linkę į avantiūras, o jos šiuo metu geruoju nesibaigs. Galimi menki, bet apmaudūs ginčai su vaikais – nepriekabiaukite. Ir būkite atlaidesni žmogui, kurį mylite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Mažiau planuokite: netikėtas įvykis, nelauktas susitikimas gali pakeisti šventinius planus. Likite ramūs – venkite ginčų tiek su artimaisiais (ypač dėl draugų), tiek su draugais. Sekmadienį, pirmadienį geriausia praleisti su artimaisiais namuose ar kaimo sodyboje.

Skorpionas (10 23–11 23). Jei norite, kad viskas vyktų sklandžiai, kad šalia esantys (ypač sutuoktinis ar mylimas asmuo) jaustųsi puikiai,reikės nedaug: tik patiems likti ramiems. Būkite itin atsargūs ir atidūs kelyje ar eidami gatve. Labiau tikėtinas transporto priemonių gedimas. Pasisaugokite vagių.

Šaulys (11 23–12 22). Jums klius nemenka atsakomybės našta, tačiau būsite energingi bei sumanūs, tad viskas pavyks kuo puikiausiai. Tiesa, atsipalaiduoti, pailsėti nepavyks – per daug įspūdžių, netikėtumų. Būkite saikingesni linksmindamiesi, taip pat flirtuodami.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienį verta atsiriboti nuo svetimų žmonių, tai apsaugos jus nuo nereikalingų rūpesčių ir nenumatytų išlaidų. Šiomis dienomis siekite nusiraminti, taikytis. Niekur neskubėkite, dėl nieko nesinervinkite – bus didelė nelaimingų atsitikimų, ypač per elektrą, įvairių traumų tikimybė. Atidžiau elkitės su kompiuteriu, nerizikuokite vairuodami. Venkite azartinių žaidimų, neieškokite meilės nuotykių – laimingesni dėl to netapsite.

Vandenis (01 21–02 20). Laukia šventiniai netikėtumai, intriguojantys susitikimai, įdomios pažintys, tad mažiau planuokite – kai ką palikite savieigai. Pirmadienį skirkite sau – bendravimas jus vargins.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienio įtampa, nerimas dažniausiai bus nepagrįsti – viskas pavyks. Bičiuliškiems susitikimams palankesnis pirmadienis. Nesistenkite šokiruoti nepaprastu elgesiu ar originalioms idėjomis, apranga – jumis ir taip bus žavimasi. Per šventes labiau tikėtinos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius bei netikusius draugus, naujus pažįstamus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.