Astrologė Palmira: jei šiandien rasite pinigų, geriau jų neimti

Nelengvas metas tęsiasi, tad mūsų užduotis – likti maksimaliai pozityviems ir saikingiems. Juk liaudies išmintis sako: „Kas per daug, tas nesveika.“ Kuklumas, paprastumas ir humoras bus puiki apsauga nuo itin nepalankios planetų padėties, kuri daugiau ar mažiau darys įtaką mums visiems. Aplinkinių, ypač artimųjų, gera nuotaika turėtų būti svarbiausia užduotis ne tik pirmadienį, bet ir visą savaitę.

Šiandien rasti pinigai ar metaliniai daiktai laimės neatneš.<br>123rf nuotr.
Šiandien rasti pinigai ar metaliniai daiktai laimės neatneš.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 7:30 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:49 PM

Bus didelė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Galimos problemos per elektrą, modernią techniką, ryšio priemones, ugnį, aštrius įrankius, ginklus. Didesnė gaisrų, sprogimų tikimybė. Nepalankios kelionės, ypač tolimos. Būkite itin atidūs ir atsargūs vairuodami ar eidami per gatvę. Nepirkite ryšio, transporto priemonių.

Diena bloga vyrams, vadovams, sportininkams, kariškiams, teisėsaugos ir teisėtvarkos atstovams, politikams, dvasininkams, pedagogams, menininkams, vaikams, taip pat transporto, žiniasklaidos tarnyboms.

Labiau pasaugokite sveikatą. Būkite atidesni maisto kokybei, venkite stiprių svaigalų. Didelė traumų tikimybė (labiau pažeidžiama galva, kojos, nugara, keliai). Galimi galvos, dantų skausmai. Didesnė insultų, infarktų tikimybė.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas įvairiems reikalams tvarkyti, susitikimams, kelionėms; patartina vilkėti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Pasiseks, jei žinote, kada sustoti, t.y. nepasiduoti azartui. Nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Tai pavojinga diena – nerizikuokite savo reputacija, įtaka. Nenorėkite nieko pergudrauti – likimas bus dar gudresnis. Atsargiau vairuokite, būkite santūresni viešumoje. Galimos netikėtos traumos, ypač pramogaujat ar lipant.

Jautis (04 21–05 21). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau nei esate pasiruošę. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite ypač atsargūs. Nepalankus metas nei tolimoms, nei nedidelėms kelionėms. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą.

Dvyniai (05 21–06 22). Sudėtinga diena, kai tenka paklusti aplinkybėms, duoti daugiau nei galite. Ieškokite sąjungininkų – rasite galinčių jums pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui, mat šiuo metu gausite tik tiek, kiek esate nusipelnę – tai karminio atpildo metas. Didelė traumų tikimybė (ne tik fizinių).

Vėžys (06 22–07 22). Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs – ne laikas kategoriškiems pokalbiams su sutuoktiniu, nes tai gali būti pabaigos pradžia. Didelė nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Liūtas (07 22–08 23). Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų, nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite pernelyg pastabūs visokiems artimų žmonių „nusižengimams“. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi virškinimo sutrikimai.

Mergelė (08 23–09 23). Nepervertinkite savo jėgų ir niekur neskubėkite. Apgaulingas laikas – galite neįvertinti pavojų. Būkite korektiški ir kantrūs mylimo asmens, sutuoktinio atžvilgiu. Vargu ar bus sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai geras laikas atsipalaiduoti namuose su šeima – kelionių, viešnagių geriau atsisakyti. Bendraudami nebūkite patiklūs, neklausykite visų nuomonių ir patarimų. Didesnė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, buitinių avarijų namuose tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei.

Skorpionas (10 23–11 23). Diena neprognozuojama – viskas gali verstis aukštyn kojomis. Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nerizikuokite vairuodami. Labiau pasaugokite telefonus. Didelė traumų, avarijų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Prieštaringas laikas – nekurkite ateities planų, venkite įsipareigoti, ypač jausmų srityje. Ne laikas aiškintis gyvenimo vertybes – šiuo metu nedaug trūks iki skyrybų. Venkite ginčų su draugais – galite rimtai susipykti.

Ožiaragis (12 20–01 21). Nurimkite, niekur nesiveržkite, kitaip tapsite didžiausiu priešu patys sau. Beje, net ir labai norėdami įvykių šiandien nepaskubinsite, nebent norite viską dar labiau pabloginti.

Vandenis (01 21–02 20). Venkite gausių susibūrimų, leiskite laiką su šeima, artimaisiais, draugais. Bendraudami nesikarščiuokite, nesinervinkite: tyla bus veiksmingiausias argumentas.

Žuvys (02 20–03 21). Keistas laikas, kai neaišku, kuo labiau stebėtis – kitais ar savimi? Jūsų nuomonė gali keistis, tad venkite pažadų, įsipareigojimų. Siekite stiprinti ryšius su draugais, partneriais. Būkite atsargesni su elektra, kompiuteriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.