Palmira įspėja - sudėtingas laikas tarp dviejų užtemimų tęsiasi

Neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis. Svarbiausia daug neplanuoti, nenorėti, daug nesitikėti – nukentėsite dėl per didelių ambicijų, dėl noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus pamokyti. Palmira įspėja - itin sudėtingas laikas tarp dviejų užtemimų tęsiasi.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:42 PM

Šindien gali laukti ne pačios maloniausios staigmenos. Blogiausia tai, kad nebus galima suprasti: kas gerai, kas blogai, kokia kryptimi eiti? Labai sunku bus tiems, kam teks dalyvauti priimant kolektyvinius sprendimus – nuomonės, jėgos net tarp gerų draugų gali radikaliai skirtis. Gali nutikti, kaip toje I.Krylovo pasakėčioje, kur vežimą mėgino traukti gulbė, vėžys ir lydeka...

Deja, gali stiprėti ir kita pavojinga tendencija: tikslas pateisina priemones, kai asmeniniai siekiai tampa svarbiausi... Tai netikęs metas pradėti naujus darbus, priimti atsakingus sprendimus. Geriau užsiimti jums žinomais dalykais.

Diena nepalanki kelionėms. Gresia nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu. Kad ir į kokią situaciją patektumėte, venkite pažeisti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo, dėl konfliktavimo su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais.

Diena netinkama jokiems svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, pradėti naujus darbus.

Didesnė nelaimingų atsitikimų, konfliktų, įvairių avarijų tikimybė, ypač judant, sportuojant, važiuojant, švenčiant, pramogaujant. Atsargiau su kompiuteriais, darbo technika, transporto bei ryšio priemonėmis – gresia netikėti gedimai. Venkite bendrauti su nervingais, piktais asmenimis – galimos provokacijos. Ir atidžiau kelyje!

Dėl artėjančio Saulės užtemimo Jaučio ženkle šiuo metu reikia labiau pasaugoti gerklę, balso stygas, sprandą. Bent mėnuo bus nepalankus ir pavojingas ne tik politikams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, keliautojams, bet ir pedagogams, dainininkams.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai matyti save keliaujant, regėti mirusius protėvius. Blogai kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus tvarkyti svarbius reikalus; patartina vilkėti raudonų, rausvų spalvų drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 21). Viskas gali apsiversti aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Ir nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Vis dėlto bendravimas su draugais bus svarbus – jis padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite juos pasirinkti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Jautis (04 21–05 21). Neverta žavėtis naujais dalykais ar keisti gyvenimo kursą. Tai įtemptas metas – bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis). Labiau pasaugokite darbo vietą, einamas pareigas – šefas gali jumis nusivilti.

Dvyniai (05 21–06 22). Labiau gilinkitės į reikalo esmę – jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujas aplinkybes. Tik atidžiau vertinkite išgirstą informaciją, gautus pasiūlymus. Būkite labai atsargūs bendraudami su užsieniečiais. Nerizikuokite vairuodami. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

Vėžys (06 22–07 22). Sunki ir nepalanki diena. Itin venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat mylimu asmeniu – pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau vairuokite – galimos baudos. Saugokite sveikatą bei turtą.

Liūtas (07 22–08 23). Kai kam ši diena sukels abejonių: kad viskas atvirkščiai, nei manote, kad einate ne ta kryptimi, ne tuo keliu ar ne su tuo partneriu, kad kažkas apgavo, suklaidino… Gali tekti patirti, kad teisus kažkas kitas, bet ne jūs, pavyzdžiui, antroji pusė, psichologas, visuomenės nuomonė... Tai metas, kai netinka skelbti karo žygio artimiesiems bei savo partneriams.

Mergelė (08 23–09 23). Ieškokite senų klaidų – dabar jos gana kenksmingos. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Ir nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Likite ištikimi tiems, kuriuos mylite. Labiau pasaugokite vaikus. Atidžiau tikrinkite dalykinę informaciją – galima nemenka painiava. Deja, dėl šios dienos klaidų gali kilti grėsmė jūsų karjerai.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką bei meilę skirti vien šeimai – pamirškite dalykinius rūpesčius (vyrams tai itin aktualu). O jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, – padarytos klaidos gali ilgam pakenkti jūsų profesinei reputacijai.

Šaulys (11 23–12 22). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (nors giliai viduje labai norėsite būsi santūrūs ir diplomatiški). Jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, pasiruoškite tam morališkai iš anksto, nors geriausia tai atidėti net kitam mėnesiui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai – tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, per šiuos reikalus gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu dėl šeimos išlaidų.

Vandenis (01 21–02 20). Gali tekti pakovoti už save, iš naujo atskleist savo privalumus, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali suteikti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Ir jokių karjeros sprendimų. Beje, nukentėsite, jei nesugebėsite kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs bei impulsyvūs.

Žuvys (02 20–03 21). Niekam neleiskite kištis į savo reikalus – venkite neprivalomo bendravimo. Reikėtų vengti svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.