Astrologė Palmira nepataria imtis nieko naujo, nes klysite

Pavojingas metas prieš Saulės užtemimą Jaučio ženkle tęsiasi. Kaip ir ankstesnėmis dienomis, šį ketvirtadienį, balandžio 24-ąją, netinka nieko planuoti, imtis naujų dalykų – dabar lengva suklysti, ko nors svarbaus nepastebėti, nesuprasti ir tai gali pakenkti būsimam reikalui.

Šiandien nederėtų tvirtinti jokių atsakingų dokumentų, ilgalaikių susitarimų. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs.<br>123rf nuotr.
Šiandien nederėtų tvirtinti jokių atsakingų dokumentų, ilgalaikių susitarimų. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:17 PM

Nederėtų tvirtinti jokių atsakingų dokumentų, ilgalaikių susitarimų. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs.

Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų ir agresijos (visomis prasmėmis). Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesisielokite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai į naudą.

Atsargiai su kompiuteriais, apskritai visais elektros prietaisais. Blogas laikas asmenims, dirbantiems su pinigais, ginklais. Išlieka didesnė nei paprastai įvairių avarijų, sprogimų, susidūrimų ir technikos gedimų tikimybė.

Netiks pirkti vertingų elektros prietaisų, kompiuterių, brangių telefonų, transporto priemonių, peilių, ginklų.

Vakar 12 val. 17 min. Merkurijus įėjo į Jaučio ženklą, kur išbus iki gegužės 7 d. Per šį laiką nepalanku ką nors keisti ar diegti naujas idėjas. Bus sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį.

Pakaks praktiškumo, konservatyvumo, organizuotumo, bet stigs lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lems užsispyrimas. Bendravimas taps ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus periodas spręsti materialines problemas.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas baigti darbus; tiktų vilkėti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Sunkokas laikas: galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Mažinkite darbo krūvį. Šiandien geriausia likti namie ir ilsėtis.

Jautis (04 21–05 21). Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite nieko vertinti ir spręsti: nereikėtų daryti kategoriškų išvadų – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami, ir nusivildami, ir apsidžiaugdami. Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę.

Dvyniai (05 21–06 22). Nemaloni diena. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti.

Vėžys (06 22–07 22). Nepradėkite nieko nauja, niekam nieko nežadėkite. Svarbius pokalbius, keliones, jei yra galimybių, geriau atidėti kitai savaitei. Nedėkite daug vilčių į šiandien gautus finansinius ar darbo pasiūlymus.

Liūtas (07 22–08 23). Nepalanki diena aktyviai veiklai, svarbiems dalykiniams susitikimams, ypač jei gimėte pirmomis ženklo dienomis. Būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, tad dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais ir net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko rimto ar rizikingo. Būkite atsargūs vairuodami, taip pat su ugnimi, elektra.

Mergelė (08 23–09 23). Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni sutuoktiniui, nepriminkite senų nuoskaudų ir neaptarinėkite esamų buitinių problemų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dirbkite atidžiau, atsargiau – pačiu netinkamiausiu metu viskas gali imti lūžti, gesti, net gali atsiskleisti jūsų silpnybės, klaidos. Būkite atidesni savo sveikatai: slapti negalavimai irgi gali išryškėti. Palanku tvarkytis tiek namie, tiek darbe.

Skorpionas (10 23–11 23). Gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, kad jos bus didesnės, nei planavote), santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos mokyti, tad pirmiausia pasistenkite nurimti.

Šaulys (11 23–12 22). Geriausia, jei šiandien liktumėte namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, nesivelkite į apkalbas ir intrigas – tai ne tik gadins nuotaiką, žemins, bet ir kenks sveikatai. Svarbų pokalbį su šefu geriau apskritai atidėti. Būkite atidesni tėvams, ypač motinai, labiau ją pasaugokite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčiųjų savanaudiškai pasinaudoti jūsų geru vardu, įtaka. Būkite atsargūs vairuodami, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos. Nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų – jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Blogas laikas pirkti brangius daiktus.

Vandenis (01 21–02 20). Slegiantis metas. Gali komplikuotis reikalai, susiję su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Pasistenkite grąžinti seną skolą. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu – gali klaidingai pasirodyti, kad kartu gyventi daugiau neįmanoma.

Žuvys (02 20–03 21). Mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite, tuomet neteks nuliūsti, jei ne viskas išeis, ir neslėgs atsakomybės našta dėl neįvykdyto pažado. Būkite atsargūs su karštais daiktais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Neskubėkite vairuodami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.