Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai gali drąsiai tikėtis gauti pelno su partnerių

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-04-24 11:16, atnaujinta 2018-02-14 12:15

Jaučiai turės priimti sudėtingus ir lemtingus sprendimus. Kad neapsiriktumėte, žvaigždės jums pataria blaiviai vertinti savo norus, sugebėjimus ir galimybes. Tuomet jūs be didesnių nuostolių realizuosite visus savo sumanymus ir planus. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir ketvirtadienis.

Dvyniams astrologas rekomenduoja lygiuotis į draugus ir gimines. Jų padedami lengvai sutvarkysite visus reikalus, o kasdienės problemos pasitrauks į antrąjį planą. Prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas, jūsų laukia labai daug staigmenų ir netikėtumų. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Vėžiai gali gauti įdomų pasiūlymą, susijusį su darbu. Bet žvaigždės pataria neskubėti jo priimti - rezultatas gali nepateisinti sąnaudų. Verslininkai tikriausiai vyks į tolimas keliones arba tvarkys reikalus, susijusius su įmonės plėtimu ir naujais kontaktais. Palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Liūtai gaus šansą būti pamatyti ir išgirsti. Seksis tvarkyti su darbu susijusius reikalus, o visos problemos pasitrauks į antrąjį planą. Darbe pavyks sureguliuoti visus ankstesnius konfliktus, stabilizuosis santykiai su kolegomis ir vyresnybe. Savaitės pabaigoje atsiras galimybė gauti premiją. Palankios dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Mergelėms astrologas pataria kitą savaitę skirti sutarčių sudarymui, įvairių dokumentų įforminimui. Bet geriausių rezultatų duos pastangos tvarkyti reikalus, susijusius su namais, ūkiu ir nekilnojamuoju turtu. Poilsio dienomis pravartu susitikti su giminaičiais. Sėkmingos dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Svarstyklių laukia daugybė malonių staigmenų. Didelė tikimybė, kad laimėsite daug pinigų loterijoje arba gausite dovanų. Jūs galite kurti ateities planus, susijusius su darbu ir karjera, kadangi savaitė bus palanki jūsų autoritetui stiprinti. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

Skorpionai kitą savaitę pasieks reikšmingų profesinės veiklos laimėjimų. Dalykinis gyvenimas gerokai suaktyvės, o nauji kontaktai vėliau gali tapti karjeros arba finansinės sėkmės pamatu. Jūsų uždavinys - nedelsiant priimti reikiamus ir atsakingus sprendimus. Palankios dienos - antradienis ir trečiadienis.

Šaulius globos žvaigždės, todėl jiems iškart pavyks sutvarkyti visus reikalus. Astrologas pataria stebėti save, gilinti žinias ir stengtis suvokti tiesą. Jums tikriausiai vėl iškils ankstesni uždaviniai, susiję su išsilavinimu, kuriuos išspręsti padės artimi žmonės. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir ketvirtadienis.

Ožiaragiai turės galimybę apgalvoti savo elgesį ir savo laimėjimus. Jūsų naujas požiūris į gyvenimą bus svarbiausias kitos savaitės rezultatas, kuris ateityje gali duoti nemažai originalių idėjų ir planų. Verslininkams ateinantis laikotarpis palankus sutartims pasirašyti ir finansiniams sandoriams įforminti. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Vandeniai galės realizuoti visus savo kūrybinius sumanymus. Jūsų potencialas bus didžiulis, todėl visus reikalus sutvarkysite lengvai, neeikvodami jėgų ir negaišdami laiko. Savaitės pabaigoje galite šiek tiek palypėti arba nusileisti tarnybos laiptais. Palankios dienos - pirmadienis ir šeštadienis.

Žuvys turės visas galimybes pasiekti reikšmingų profesinės veiklos laimėjimų, jeigu pasitelks į pagalbą įtakingus asmenis. Pasinaudokite savo sugebėjimu įtikinėti, ir pasaulio galiūnų parama jums bus garantuota. Asmeniniame gyvenime astrologas jums žada malonių permainų. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir ketvirtadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.