Astrologė Palmira: Saulės užtemimas nepalankus jūsų piniginei

Sudėtingas, fatališkas laikas, kai šiaip sau nieko nėra, kai atsitiktinumas neatsitiktinis. Tai kritinė diena dėl Saulės užtemimo Jaučio ženkle (maksimali fazė Vilniaus laiku 9 val. 4 min. arba 6 val. 4 min. Grinvičo laiku).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:05 AM

Šis užtemimas itin palies materialiąją mūsų gyvenimo sritį, finansus. Tai reiškia, kad artimiausiu metu pavojinga priimti naujus finansinius, verslo sprendimus – dabar investuoti ar paskolinti pinigai, sudaryti sandoriai gali virsti esmine klaida, dėl kurios galite daug ko netekti. Dar visą mėnesį būtina didelė atida tvarkant piniginius ir turtinius reikalus, nes išliks didelė praradimų, nuostolių, apgaulių tikimybė. Ypač nereikėtų skubėti dabar apsispręsti dėl nekilnojamojo turto, žemių pirkimo. Šis užtemimas darys neigiamą įtaką bankų veiklai, finansininkams ir apskritai visiems, kurie dirba su pinigais.

Šiuo metu ir visą mėnesį jautresnė ir labiau pažeidžiama bus gerklė, ryklė, balso stygos, skydliaukė, sprandas. Tie, kurių veikla susijusi su balsu, kam tenka daug šnekėti ar dainuoti, turi vengti didelių krūvių.

Diena netinkama naujų darbų pradžiai, atsakingiems sprendimams priimti, sandoriams tvirtinti, svarbioms finansinėms operacijoms. Tiesa, nuo 9 val. tinkamas laikas planams kurti – pamąstykite apie ateitį.

Pasistenkite šiandien su niekuo nesusipykti, kad ir kaip būsite provokuojami. Ne laikas nutraukti santykius – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Žodžiu, niekam nesakykite „niekada“. Būkite kantrūs ir atsargūs vertindami kitus, nes vėliau jūsų nuomonė apie dabartinę situaciją keisis, tačiau pataisyti to, kas dabar sugadinta, sulaužyta, bus beveik neįmanoma. Labiau vertinkite turimus ryšius, stiprinkite santykius su artimaisiais, antrąja puse.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nesusiję su jumis, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, būti sulytam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandens išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis netinkamas pradėti ką nors nauja; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Kas jus šiuo metu jaudina, ko dabar norisi, gali būti netikra. Kad vėliau netektų gailėtis, pabūkite asketai. Ir jokių priekaištų sutuoktiniui, mylimam asmeniui bei šefui.

Jautis (04 21–05 21). Išryškės asmeninės problemos. Sunki, lemtinga diena, ypač tiems, kurių gimtadienis šiandien ar šiomis dienomis. Iš to, kaip praeis ši diena, galėsite spręsti apie visų metų įvykius (puiku, jei ji bus rami, be nuotykių, pavojų). Pasistenkite būti kuo geriau nusiteikę, ramūs ir geranoriški aplinkiniams, ypač artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 22). Nebijokite padėti kitiems – taip likimas jums leis atsiteisti už savo pražangas gyvenime. Geriausia būtų likti namuose ir ilsėtis. Saugokite savo turtą ir sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Ne tik mažiau kalbų, bet ir darbų – šiandien geriau mažiau žadėti ir mažiau daryti. Juolab nenusiminkite, jei nepavyks sutvarkyti planuotų reikalų, teks užsiimti kitais, nenumatytais darbais.

Liūtas (07 22–08 23). Neleiskite niekam sau nuotaikos gadinti, laiką gaišinti, kištis į jūsų reikalus. Ne laikas ir su vadovybe aptarti jūsų karjeros klausimą. Būkite atidesni motinos nuotaikoms, savijautai.

Mergelė (08 23–09 23). Nors diena nepalanki, jums pakaks supratingumo, kaip išvengti kritinės situacijos bendraujant, dirbant ar važiuojant automobiliu. Galimos problemos dėl per didelio ambicingumo, nesiskaitymo su aplinkinių, ypač valdininkų, nuomone.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunkus laikas – nepasiduokite pagundai į viską nusispjauti. Toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik šiandien. Būkite atsargūs darbe, kelyje. Svarbius reikalus atidėkite bent jau penktadieniui.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite tapti partnerių, kolegų neatsargumo, aplaidumo ar nežinojimo auka, tad mažiau kitais pasikliaukite, viską tikrinkite patys. Pavojingi nesusipratimai tarp sutuoktinių.

Šaulys (11 23–12 22). Nesmagi diena. Net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers rimtai pasijaudinti. Būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei. Deja, bus nemaža nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač darbe. Saugokite sveikatą ir venkite bet kokių konfliktų, ypač darbe.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dabar esate stiprūs ir sumanūs, galite net kitiems padėti. Vis dėlto nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į netikusi reikalą.

Vandenis (01 21–02 20). Nesistebėkite, jei teks išgirsti priekaištų ne tik darbe, bet ir iš artimųjų. Aplinkiniai bus savotiškai apakę (užtemimo efektas) ir nematys jūsų nuopelnų, net tendencingai įrodinės priešingus dalykus. Tad nesureikšminkite to, ką išgirsite (gal jau išgirdote – juk užtemimo poveikis juntamas mažiausiai mėnesį iki jo) – tai laikina.

Žuvys (02 20–03 21). Nebūkite tikri, kad šios dienos mintys labai šviesios ir teisingos, o jūsų veiksmai nelengvabūdiški. Tad ne laikas mėginti ką nors suprasti, paveikti, kam nors ką nors aiškinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.