Astrologė Palmira pataria pirkti meilės amuletus, dovanas

Gegužės 1-oji, ketvirtadienis, - puiki diena, kai atgaunama viltis, lengvai ir savaime ima spręstis anksčiau neįveikiami, nepasiekiami dalykai.

Šiandien palanku pirkti meilės amuletus, taip pat dovanas savo mylimiems.<br>123rf nuotr.
Šiandien palanku pirkti meilės amuletus, taip pat dovanas savo mylimiems.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2014, 7:25 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:32 AM

Bendravimas tampa itin džiugus bei įdomus, naudingas – grįžta jėgos ir pasitikėjimas savimi, paaštrėja intuicija, užvaldo įkvėpimas, kyla šaunių sumanymų.

Astrologė Palmira padrąsina, jog vos ne iš karto gali atsirasti galimybių įgyvendinti kilusią mintį. Šįryt netiktų ką nors daryti prieš savo valią bei apriboti savo fantaziją. Patartina daugiau laiko skirti artimiesiems, spręsti bendravimo problemas su vaikais, sutuoktiniu. Tai itin palankus metas įsimylėjėliams – praleiskite kartu daugiau laiko. Bus laimingos ir šios dienos romantiškos pažintys.

Šiandien palanku pirkti meilės amuletus, taip pat dovanas savo mylimiems. Tai gera diena įsigyti vertingą meno kūrinį ar papuošalą.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nelabai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga.

Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, sutiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų – išsisuksite iš esamų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – painiavos išsiaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis žada nenumatytas kliūtis tvarkant reikalus ir nėra palankus svarbiems susitikimams, susitarimams; palankios spalvos – raudona, alyvinė, balta.

Avinas (03 21–04 21). Jūsų gyvenimas pereina į lėtą, ramią vagą. Turite išmokti labiau apgalvoti savo žodžius, elgesį: kokybė taps sėkmės pagrindu gegužės mėnesį.

Jautis (04 21–05 21). Jums nereikia dėl nieko jaudintis – nors tokia pagunda bus. Ši diena nepalanki aktyviai veiklai, sudėtingoms problemoms spręsti – tiesiog mėgaukitės gyvenimu.

Dvyniai (05 21–06 22). Sėkminga diena. Tačiau tai Jaučio laikas, kai taps svarbu kritiškiau įvertinti savo bendravimo ratą bei atsiriboti nuo netikrų draugų: daug kas priklausys nuo žmonių, su kuriais gyvenate, bendraujate, dirbate. Deja, jūsų pačių pastangos bus mažai veiksmingos, jei iš šalies nesulauksite pritarimo, palaikymo.

Vėžys (06 22–07 22). Versis naujos galimybės iškilti, sulaukti karjeros sėkmės, tačiau šiandien nesiimkite jokių konkrečių žingsnių. Ieškokite bendraminčių, užtarėjų, rėmėjų. Galima romantiška pažintis toli nuo namų.

Liūtas (07 22–08 23). Geras laikas apibendrinti, kas nuveikta, taisyti senas klaidas, tobulinti veiklos planus. Tiesa, diena nebus smagi, jei atsiribosite nuo šeimos interesų, jei nepakaks šilumos bendraujant su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 23). Nuo ankstyvo ryto pasistenkite kuo puikiau nusiteikti. Iš tiesų viskas klostosi puikiai, tačiau jūsų vertinimai pernelyg negatyvūs, emocijos nestabilios. Sėkmingą reikalą, gerus santykius galite sugadinti dėl per didelio nervinimosi. Beje, tai gera metas laikas romantiškiems pietums su jūsų antrąja puse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės labiau suprasti, pateisinti savo antrąją pusę – nedramatizuokite dalykų, kurie jūsų netenkina. Nusiraminkite ir susitaikykite. Galimas romantiškas nuotykis svečiuose ar kelionėje.

Skorpionas (10 23–11 23). Ieškokite klaidų, problemų savo mąstyme, veikloje – tai, ką šiandien suvoksite, ką ištaisysite, gali niekada nebeatsikartoti. Nors diena bus gana įtempta, tačiau ji žada laimingą įsimylėjimą.

Šaulys (11 23–12 22). Tikro įkvėpimo, gerų sumanymų laikas – nepamirškite to, kas šiandien šovė į galvą. Pasistenkite labiau palepinti savo vaikus, mylimą asmenį. Palankus metas ką nors vertinga nupirkti namas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neskubinkite įvykių – reikalai trumpam įstrigs vietoje. Jums patiems bei jūsų šeimai bus geriau, jei daugiau laiko bei dėmesio skirsite artimiesiems. Tik nereikėtų dėl niekų imti nerimauti ar priekaištauti artimiesiems. Situaciją lengvai pataisysite maža miela dovanėle – tai džiugių dovanų, taip pat naudingų apsipirkimų metas.

Vandenis (01 21–02 20). Optimizmo gali pristigti – tad apėmus liūdesiui, netikrumui, pasikalbėkite su geru draugu. Dabar, gegužę, svarbiausia šeima, tad būtinai paklausykite šeimos narių patarimų ir likite atidūs savo intuicijai. Artimųjų, ypač sutuoktinio, interesai turi būti pirmoje vietoje. Seksis širdies reikalai.

Žuvys (02 20–03 21). Nemažai naudingų dalykų galite šiandien sužinoti, patirti. Tai gera diena ką nors vertinga pirkti namams, artimiesiems. Šiandien galite sulaukti itin daug šilto dėmesio iš jums svarbaus asmens.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.