Astrologė Palmira įspėja - šį penktadienį nežiūrėkite į veidrodį

Laukia įtemptas savaitgalis. Dangaus ženklai įspėja, kad artimiausios dienos - nepalankios kelionėms. Taip prognozuoja astrologė Palmira Kelertienė. Tad būtinai atkreipkite dėmesį į gera ir bloga lemiančius ženklus. Jei ims niežtėti kūną, saugokitės apgavysčių ir vagysčių. Jei rytą atsikėlę rasite monetų ar kitokių blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 7:05 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:16 AM

Viskas rimta, dažnai ir pernelyg kategoriška. Nereikėtų skubinti įvykių. Analizuokite galimus nesusipratimus, nesusikalbėjimus, problemas ir neskubėkite aiškintis teisybės – šiuo metu nebus paprasta suprasti, kas iš tiesų teisus, o kas tik paikai gina savo nuomonę, principus. Jums gali būti daromas tam tikras spaudimas, apeliuojama į jūsų jausmus, pareigas šeimai bei visuomenei. Jei būsite verčiami kategoriškai apsispręsti, verta tai atidėti net kitai savaitei.

Bet kokie sprendimai turi būti ne tik gerai pasverti, bet ir priimti savarankiškai. Pasistenkite daugiau laiko skirti šeimai, savo vaikams, mylimam asmeniui – stipinkite saitus.

Didelė traumų dėl kritimo ar skubėjimo einant, ką nors veikiant rankomis tikimybė. Būkite atsargesni vairuodami ar eidami gatve – labiau tikėtinos avarijos. Labiau pasaugokite dūžtančius daiktus. Ne laikas pirkti vertingas vazas, veidrodžius. Labiau pažeidžiamos rankos, stuburas, keliai. Galimi nugaros skausmai be aiškios priežasties.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį regėti ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei rytą kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – netesingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis kiek įtemptas, nepalankus kelionėms.

Avinas (03 21–04 21). Pasiaukokite namams – namų rūpesčiai ne slėgs, atvirkščiai, nuramins, suteiks tvirtumo. Tai mažų džiaugsmų, netikėtumų metas. Ir būtinai pasikvieskite senus šeimos draugus – tikrai bus apie ką maloniai pasišnekėti, prabėgusį laiką prisiminti.

Jautis (04 21–05 21). Ne pats geriausias metas veiklai – tai, kam seniai ruošėtės, gali imti ir pavykti, bet kitaip, nei manėte. Tad skubinti situaciją šiuo metu nepalanku: jei iš karto susidursite su kliūtimis, nesusipratimais, atsitraukite. Būkite apdairesni prie vairo – nepasikliaukite kitų vairuotojų reakcija.

Dvyniai (05 21–06 22). Degate entuziazmu, esate kupini vilčių, karštų troškimų, bet kol kas nieko negalima skubinti, reikia laukti. Netinkamas metas tvarkyti piniginius, turto reikalus, spręsti kilimo karjeros laiptais problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Niekur nepersistenkite, venkite kategoriškų sprendimų – galite pakenkti sau ir savo finansiniams reikalams. Nepatartina vaikščioti į parduotuves – nė nepajusite, kaip imsite išlaidauti, deja, pirkiniais vėliau irgi nusivilsite.

Liūtas (07 22–08 23). Šiuo metu jums reikia ramaus poilsio namuose. Nesiimkite jokių svarbių reikalų, būkite atsargesni su dokumentais ir pinigais.

Mergelė (08 23–09 23). Neblogas laikas apmąstyti tolesnę veiklą, savo finansines perspektyvas. Jei gausite naujų dalykinių pasiūlymų, neskubėkite sutikti, jie suteiks nemenkų rūpesčių, nebus lengvai įgyvendinami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti spręsti sudėtingas, užsitęsusias dalykines, finansines skolų problemas. Galite būti verčiami sutikti su kompromisu. Šiandien svarbu daugiau dėmesio skirti artimiesiems – verta kartu išsiruošti į svečius.

Skorpionas (10 23–11 23). Tikėkite savo sėkme, labiau pasikliaukite mylimu žmogumi. Tvarkant reikalus galima rizikuoti, jei esate iš anksto pasirengę įvairiems netikėtumams.

Šaulys (11 23–12 22). Aiškinkitės teisybę – jums pavyks rasti siūlo galą, vedantį prie išdaviko. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui – juk viskas sugrįžta.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei ne itin gerai jaučiatės, nesiimkite atsakingų darbų, nevažinėkite automobiliu. Verta pasikviesti bičiulių į svečius ar patiems pas draugus išsiruošti.

Vandenis (01 21–02 20). Dabar esate kūrybingi ir išradingi – imkitės to, kas nepavyko per savaitę. Tiktų ieškoti ir pagalbininkų, rėmėjų. Tinka skolintis pinigų trumpam laikui.

Žuvys (02 20–03 21). Ne viskas klostysis taip, kai norisi, kai kurie reikalai strigs vietoje – nėra prasmės planuoti svarbių susitikimų, atsakingų ar pavojingų kelionių. Didesnė traumų, avarijų tikimybė. Vakarą būtinai praleiskite su artimaisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.