Palmiros horoskopas savaitgaliui, gegužės 3-4 d.

Protestas dėl kažkada patirtų nuoskaudų, nuostolių, išdavysčių - tokios pagundos gali vilioti šeštadienį ir apkartinti nuotaiką. Kad nebūtų laiko ir jėgų aiškintis santykius su artimaisiais, verta imtis tvarkymosi iš esmės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-03 07:05, atnaujinta 2018-02-14 09:17

Palanku ir daugiau pasportuoti – pasistenkite labiau apkrauti savo kūną. Beje, šeštadienį itin jausite, kas erzina namuose, ko reikia atsisakyti, ką keisti. Nepraraskite kantrybės bendraudami, stenkitės pagelbėti, o ne reikalauti. Būkite dosnesni – palanku užsiimti labdara.

Šeštadienį 4 val. 22 min. Venera įeina į Avino ženklą ir judės juo iki gegužės 29 d. Karštakošiškumas, ambicijos lems piniginės storį (pinigų tai staigiai daugės, tai mažės). Meilė virs atskaitos tašku. Tačiau pagausės ne tik riteriško atsidavimo – atkus ir donžuanai bei tie, kuriems jausmai šiaip jau netrukdo gyventi. Šeštadienį didesnė rankų, stuburo, kelių traumų tikimybė, atsargiau elkitės prie vairo.

Sekmadienis – jėgų atgavimo metas, tiesa, jei pamiršite darbinius rūpesčius, jei daugiau laiko praleisite namuose su artimaisiais. Tai gera diena bičiuliškiems susitikimams, dovanoms teikti.

Pirmadienis geras imtis įstrigusių darbų, spręsti įsisenėjusias problemas. Tai puikus laikas aktyviam darbui – verta imtis darbų, kuriems reikia daug jėgų. Geras metas teisiniams reikalams tvarkyti, pradėti bylinėtis. Tinkama proga susitikti su skolininkais, priminti apie skolos grąžinimą.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį, jei konkretūs, pildysis greitai. Gerai buvo regėti ugnį – apsauga, būti be drabužių – vienatvė, vilkėti kailinius – didelė sėkmė.

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą.

Geras ženklas: sutikti daug gyvūnų, jei šalia jūsų tūptų paukščiai.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tuomet, jei aiškūs, konkretūs. Puiku valgyti sūrį, varškę, gerti pieną – sėkmė, skalsa. Blogai regėti žiemą, kraują, būti nuogam – tai katastrofa, nesėkmės, neturtas.

Blogas ženklas: vyrui moterį nuskriausti, jei namuose dingtų vanduo, visą dieną trokšti, žagsėti, jei perdegtų lemputė ar ugnis be aiškios priežasties gestų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsilieti, būti sulytam.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skraidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė, paukščiai – bloga žinia; blogai regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei sugestų laikrodis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Pamirškite visus rūpesčius, venkite daug bendrauti, taupykite pinigus. Šeštadienis nepalankus kelionėms, bendrauti. Pasisaugokite vagių prekyvietėse, transporte. Sekmadienis neblogas meilės pasimatymui. Pirmadienis nepalankus aktyviai veiklai.

Jautis (04 21–05 21). Nieko griežtai neplanuokite – galimi netikėtumai. Bendravimas su bičiuliais ne tik ūpą pakels, bet ir sustiprins tikėjimą, kad viskas tik į gera. Gimtadieniui švęsti palankesnis sekmadienis. Pirmadienis tinkamas skubiems, užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienis sudėtingas – galite atsitrenkti į kliūtis. Tai nesusipratimų, apribojimų laikas, kai viskas tarsi prieš jus. Sekmadienį debesys jūsų padangėje išsisklaidys. Pirmadienis geras finansiniams susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Geros dienos, jei vengsite aiškintis santykius su artimaisiais, mažiau moralizuosite. Šeštadienį neverta kur nors vykti, spręsti sudėtingų problemų, tačiau sekmadienį, pirmadienį jau palankios kelionės, viešnagės.

Liūtas (07 22–08 23). Būsite pernelyg įtarūs, net agresyvūs, tad pasistenkite be reikalo artimųjų nenervinti ir patys nesinervinti, mažiau skubėti. Sekmadienis geras romantiškiems pasimatymams, galima ir netikėta pažintis. Pirmadienis tinkamas konfidencialiems susitarimams.

Mergelė (08 23–09 23). Labiau pasikliaukite savo antrąja puse – ginčai, įtarinėjimai, priekaištai tikrai nesustiprins abipusio supratimo, meilės. Sekmadienis geras neoficialiems dalykiniams susitikimams, o pirmadienis – atsakingiems susitarimams dėl karjeros.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neverta užsiimti dideliais darbais, tvarkymusi, verčiau labiau pasirūpinkite savo sveikata. Pasistenkite gerai pailsėti, kad pakaktų jėgų kitą savaitę. Pirmadienis geras komandiruotėms, susitikimams su užsieniečiais.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienis keblus – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, tad galite įsivelti į pavojingą avantiūrą. Sekmadienis neblogas susitikimams, švęsti, meilės pasimatymams. Jus gali prisiminti asmuo, kuris anksčiau simpatizavo. Pirmadienis palankus tolimoms kelionėms, susitarimams su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite tik su tais, kurie jus vertina, myli. Kur nors toli vykti šeštadienį nepatartina, daugiau laiko praleiskite namuose. Sekmadienis neblogas išsiruošti į svečius. Pirmadienis geras dalykiniams susitarimams, tvarkyti skolų, mokesčių, kredito reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Atsipalaiduoti, smagiems susitikimams, švęsti ne pačios geriausios dienos. Šeštadienį būkite apdairesni bendraudami – lengvabūdiškai nežadėkite ir pernelyg nepasitikėkite kitų žodžiais, pasisaugokite vagių, apgavikų, neįsimylėkite iš pirmo žvilgsnio. Pirmadienis palankus partneriškiems įsipareigojimams, svarbiems dokumentams tvirtinti.

Vandenis (01 21–02 20). Esate persitempę (ypač tai pajusite šeštadienį). Jums labai svarbu pailsėti nuo visų rūpesčių. Geriausiai jausitės ką nors dirbdami su artimaisiais. Labiau pasirūpinkite sveikata. Pirmadienis geras dalykiniams susitarimams.

Žuvys (02 20–03 21). Įdomios dienos – nemažai nuveiksite. Jūsų optimizmas, pasitikėjimas savimi įkvėps visus. Laukia sėkmė jausmų srityje. Tiesa, šeštadienį būsite linkę vaidytis dėl menkos priežasties, ypač su vaikais, mylimaisiais, – nepraraskite savitvardos. Pirmadienis geras rizikingiems reikalams tvarkyti. Tai palankus metas kūrybinėms sutartims tvirtinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.