Astrologės S.Liepienės horoskopai gegužės 3–9 d.

Neapsimetinėkite, kad mylite, jei taip nėra. Taip pataria astrologė Skirma Liepienė po Avino ženklu gimusiems žmonėms. Vėžiams taip pat visą ateinančią savaitę teks derėtis su savimi - dėl darbų, tvarkos, reikalavimų namuose. Žuvims prognozuojamos romantiškos dienos. O kokia savaitė laukia jūsų?

Jautis<br>123rf nuotr.
Jautis<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė, Astrologė

2014-05-04 10:10, atnaujinta 2018-02-14 08:39

AVINAS (03 21–04 20)

Dėmesys. Viskas priklausys nuo to, kas, kur ir ką pasakė. Gal tai nėra tiesa, gal net nesvarbu, bet apkalbėjo tie, kas žino jūsų paslaptis. Nemalonu, bet ir ne mirtina. Nesistenkite pritraukti svetimų žmonių arčiau savęs. Dirbtina, demonstruojama meilė ar susižavėjimas – prasto tono ženklas. Savaitei įsibėgėjus taps aišku, kas jus palaiko, o kas tik naudojasi. Sėkmė priklauso ir nuo to, ko jums reikia.

JAUTIS (04 21–05 21)

Jūsų. Ne kiekvieną dieną randate pakelėje pinigėlį, ne kiekvienas sumanymas virsta realybe. Pats laikas tai suvokti. Nuolatinės paieškos, sėkmės gaudynės, skaičiavimai ir spėjimai vargina, bet niekaip nepadeda laimėti. Šios savaitės patarimai panašesni į kritiką nei į geranorišką palaikymą. Galima viską suversti hormonams, mėnulio fazei, bet iš tiesų viskas kaip buvo, taip ir yra, jūsų pačių galioje.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Santykiai. Jūsų nuotaika, darbai labai priklauso nuo aplinkos, nuo santykių su kitais žmonėmis. Ir visai nesvarbu, ar kalbame apie tuos, kurie kartu su jumis gyvena ir mokosi, ar apie tuos, kuriuos mylite, kurių ilgitės. Dabar santykiuose svarbiausia – atsakomybė. Daugiau dėmesio skirkite bendravimui, ryšio stiprinimui. Savaitgalis tiks ne tik rimtiems pokalbiams, bet ir pramogoms.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Netikrumas. Visą savaitę teks derėtis su savimi. Dėl darbų, tvarkos, reikalavimų namuose. Tikėtina, kad tos derybos bus tylios ir naudingos tik jums patiems. Kad ir kaip atrodytų iš šalies, viduje vis tiek liks nesutarimo, nenoro patikėti. Atmeskite įtarimus, nesukite galvos dėl užuominų, dėl keistų žvilgsnių ar komentarų feisbuke. Viskas yra daug paprasčiau, nei jūs manote.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Palaikymas. Būtina jausti kryptį, kuria einate. Dabar dar galite viską pataisyti, laisvai naudotis turimomis lėšomis ir užplūstančiais jausmais, o kartais – ir žmonėmis, esančiais greta. Tik neperženkite plonos ribos. Viskas – labai laikina. Todėl nepiktnaudžiaukite šia padėtimi, geriau pabandykite pelnyti pagarbą, palaikymą, simpatijas. Įtampa, tvyranti ore, neišnyks nei savaitgalį, nei prasidėjus naujai savaitei.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Vilionės. Gyvenimas turi ne tik skonį, bet ir prieskonį. Todėl kartais įprasti, gerai žinomi dalykai gali nustebinti, pasirodyti visai kitaip. Šiuos keistus nuklydimus labiausiai jausite darbe. Tai, kas buvo įprasta, lengvai pasiekiama, atliekama, dabar į priekį judės sunkiai. Norėsite viską mesti ir imtis įdomesnių, geriau mokamų ar tiesiog naujų užsiėmimų. Įveikite šios savaitės viliones ir likite ten, kur esate.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pastangos. Yra ir norų, ir galimybių. Kad viskas, ką sumanėte, virstų gyvenimu, reikia labai pasistengti ir netrukdyti sau. Neieškokite kliūčių ten, kur jų nėra. Nesivelkite į konfliktus ir realiai įvertinkite susiklosčiusias aplinkybes. Gali būti, kad aplinkybės šiuo metu lemia daugiau nei jūsų pastangos. Kita vertus, nuleisti rankų taip pat nereikia. Kovokite už šviesų rytojų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pinigai. Vėjai įsisuka į jūsų piniginę ir iššluoja nemenką sumą. Taip gali būti dėl vaikų, dėl pramogų ar naujos meilės. Gal ir nereikės imti paskolos, kad visa tai padengtumėte, bet be svetimų pinigų išsiversti gali būti sunku. Kad ir kaip kristų kortos, ryšys su valdiškais namais bus. Todėl pasistenkite viską pasižymėti kalendoriuje ir nesupainioti terminų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Lygiai. Pusiausvyra tarp troškimų ir galimybių. Norite ką nors keisti, ko nors atsisakyti, o kai ką išmainyti, bet gerai apsvarstykite, ar verta. Tai, kas nuspręsta, turi būti įgyvendinta dabar. Gaila, bet antroji pusė šiuo metu – tik pritariamasis balsas. Sprendimus priimate jūs. Naujienos gali pasiekti anksčiau, nei planavote, bet laikas keliauti ar pakeisti namus dar neatėjo.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Bunda. Darbo susitikimai panašūs į pasimatymus, o namuose leidžiami vakarai – į rimtas derybas. Norisi tikro jausmo ir žavesio kibirkšties, bet ji tik žybteli ir užgęsta. Daugiau laiko skirkite tam, ką jau turite. Dabar ne laikas lakstyti ir provokuoti rimtas permainas. Darbe iš jūsų reikalaus iniciatyvos ir atsakomybės. Iniciatyvos netrūks, tačiau atsakomybė šlubuos. Laimė, viską galima suversti ievų žydėjimui.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pinigai. Turėti daug pinigų rankose ir nežinoti, ką su jais daryti, – bėda. Būkite išmintingi ir atsargūs priimdami sprendimus. Investicijos gali būti didelės, o klaidos labai brangios. Nenuostabu, kad norėsite dalį pinigų kur nors padėti, užspausti. Bet taip bus tik silpnumo akimirką. Troškimas pirkti – beribis. O jei jūsų šios savaitės finansinės galimybės per mažos, kurkite naujus planus.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Romantika. Jei nusprendėte surengti romantišką vakarienę, nustebinti mylimą žmogų siurprizu, tinkamai parinkite vietą. Šią savaitę į daug ką žvelgsite pro jausmų prizmę. Kalbame ne tik apie naminius ginčytinus dalykus, bet ir apie darbo projektus, planus ar galimybes palypėti karjeros laiptais. Nereikia purkštauti ar ieškoti paslėptų motyvų – viskas kaip ant delno.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.