Astrologė Palmira: svarbūs ir skubūs darbai seksis iki pietų

Palanki tik pirma dienos pusė iki 12 val. 42 min. – iki to laiko derėtų atlikti visus skubius ir svarbius darbus. Tiks priimti svarbius profesinius sprendimus, tvarkyti piniginius ir turto, juridinius reikalus. Tik nepraraskite realybės jausmo finansų srityje – šiuo metu ne viskas klostysis taip, kaip suplanuosite.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2014, 6:16 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:02 AM

Antrą dienos pusę galimi sunkumai dėl išaugusio nuovargio, nervingumo, išsiblaškymo. Vakare derėtų vengti svaigalų, labiau pasisaugoti apsvaigusių asmenų. Būkite atidesni maisto kokybei – labiau tikėtini apsinuodijimai. Romantiškiems nuotykiams vakaras irgi netinkamas.

Vakare išaugs nelaimingų atsitikimų, ginčų, konfliktų, apgaulių, vagysčių, autoavarijų tikimybė.

Šiandien 10 val. 30 min. Merkurijus įeina į Dvynių ženklą ir judės juo iki gegužės 29 d. Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet ir padaugės lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reiškia gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant reikalus, jausmų srityje.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – nepalanki, įtempta diena, netinkama svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti; tinkami žali tonai.

Avinas (03 21–04 21). Kūrybingas metas. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu ir kitokiais reglamentais, pirmą dienos pusę galite nemažai nuveikti ir sulaukti iš tiesų puikių rezultatų. Po pietų geriau likti saikingiems – jokių avantiūrų, ypač jausmų srityje.

Jautis (04 21–05 21). Niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

Dvyniai (05 21–06 22). Įdomių naujienų ir lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją ir pasiūlymus, gautus po 13 val. Vakare atsargiau vairuokite, pasisaugokite vagių.

Vėžys (06 22–07 22). Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai rimtas būsimos sėkmės pagrindas. Beje, iki 13 val. neblogas laikas susitikti su skolininkais, pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso.

Liūtas (07 22–08 23). Labai aktyvus metas – gali pavykti daug ką nuveikti. Iki 13 val. verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriuose turite vadovauti kitiems. Vakare neverta pirkti vertingų daiktų – išlaidos nepasiteisins.

Mergelė (08 23–09 23). Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų. Jei neišvengiamai teks ką nors atsakinga daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas poilsio pertraukas. Vakare gali itin pristigti atidumo ir atsargumo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki 13 val. šaunus metas, tačiau vėliau turite progą kai ką reikšminga sugadinti. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala ir neigiama draugų įtaka.

Skorpionas (10 23–11 23). Pirma dienos pusė tinkama rimtam pokalbiui su šefu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms – jie gali jumis pasinaudoti. Mažiau dalinkitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis, gražiais planais.

Šaulys (11 23–12 22). Puiki diena, tačiau apsispręsti svarbiu klausimu gerai tik iki 13 val. Vėliau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors autoritetą turintis asmuo. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų – per juos galimos apgaulės, vagystės.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepalanki diena, ypač po pietų. Nors vakare jausitės kur kas geriau, vis dėlto niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia netikėti nuostoliai, praradimai. Galite nusivilti draugu, artimu žmogumi.

Vandenis (01 21–02 20). Pirma dienos pusė šauni įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko kartoti – svetimas pavyzdys gali tik dar labiau suklaidinti, viską supainioti. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų nuoširdumo, kantrybės bendraujant su artimaisiais.

Žuvys (02 20–03 21). Pats darbymetis, tačiau po 13 val. nepatartina imtis nieko sunkaus. Svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Nepamirškite šiandien dažniau pailsėti. Labiau saugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.