Astrologė Palmira: šiandien nepasirašinėkite svarbių dokumentų

Ramus metas, jei užsiimsite tik kasdieniais, įprastais darbais. Tačiau jei jūsų užmačios pretenzingos, jei spręsite atsakingus veiklos klausimus, vargu ar ką pešite – greičiausiai be reikalo laiką sugaišite. Svarbiems reikalams tvarkyti, ypač atsakingiems dokumentams pasirašyti, netinkamas laikas. Gali stigti objektyvumo, atsargumo ir įžvalgumo – venkite priimti atsakingus sprendimus, ypač jei jie bus iš pykčio, dėl kvailų principų ar dėl noro konkuruoti, kitus pralenkti.

Svarbiems reikalams tvarkyti, ypač atsakingiems dokumentams pasirašyti, netinkamas laikas.<br>123rf.com nuotr.
Svarbiems reikalams tvarkyti, ypač atsakingiems dokumentams pasirašyti, netinkamas laikas.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 7:28 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:00 AM

Kad ir kuo užsiimsite, likite savarankiški – per aplinkinius patirsite problemų. Kitaip kalbant, draugo pagalba gali virsti meškos paslauga, o kolegų, vadovybės ar giminaičių pažadai gali pakibti ore. Nereikėtų tikėtis, juolab siekti, aplinkinių pagalbos, priimti atsakingų kolektyvinių sprendimų ir remtis bendra nuomone. Tai netinkamas laikas ir susirinkimams.

Šiandien svarbu viską daryti tiksliai, tvarkingai, nors nebus lengva susikaupti. Geras metas rinktis sau tinkamus žmones (tiek vykdytojus, tiek partnerius) – teisingai jausite, su kuo jums pakeliui, o nuo ko reikėtų būti atokiau.

Kiek didesnė traumų tikimybė, ypač dėl skubėjimo. Labiau tikėtina susižeisti krintant, sportuojant, bėgant, lipant, dirbant aukštai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai apgaulingi, geriau juos pamiršti.

Blogas ženklas: rytą pieną išlieti, jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, didesnė traumų tikimybė.

Avinas (03 21–04 21). Likite korektiški kolegų ir partnerių atžvilgiu – blogai apie juos nešnekėkite nei į akis, nei už akių. Patys atidžiau atlikite užduotis – galite suklysti, ypač jei dirbsite skubėdami. Nesiginčykite su šefu, sutuoktiniu ir vaikais – nieko neįrodysite, bet santykius sugadinsite.

Jautis (04 21–05 21). Neblogas metas, tačiau nesižavėkite avantiūromis. Siekite kokybiškiau atlikti užduotis. Venkite ginčytis, įrodinėti savo tiesą tiek kolegoms, draugams, tiek vaikams, mylimam asmeniui.

Dvyniai (05 21–06 22). Neužsiimkite skubiais reikalais ar darbais, kuriems reikia daug išmanymo, atidumo, nuoseklumo – būtinai ką nors sugadinsite ir pakliūsite į aklavietę. Konsultuokitės su specialistais, gerbkite kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

Vėžys (06 22–07 22). Nesistenkite aplinkiniams ką nors paaiškinti, ne laikas ir prieštarauti kolektyvui. Nors jums viskas atrodys paprasta, įveikiama, kitų nepavyks įtikinti savo ketinimų teisingumu, ypač antrą dienos pusę. Nebendraukite su žmonėmis, kurie jums pavydi ar siekia iš jūsų naudos.

Liūtas (07 22–08 23). Diena netinkama labai veržtis į priekį: stebėkite, vertinkite. Netvarkykite skubėdami piniginių, turto reikalų, pasiruoškite galimam vilkinimui, venkite ir finansinių įsipareigojimų. Beje, ne laikas prieštarauti šefui.

Mergelė (08 23–09 23). Neskubėkite, venkite impulsyvių sprendimų, nesivelkite į intrigas ir nepasiduokite kolektyvo spaudimui – stenkitės likti nuošaly. Nieko nauja nepradėkite, nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Didesnė įvairių avarijų buityje ir kelyje tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ypač pirmą dienos pusę nepasiduokite įkalbinėjimams ir mažiau paisykite apkalbų. Rytmečio kova už principus po pietų baigsis jūsų naudai, tiesa, gali nemenkai išsekinti, sutrukdyti reikalo sėkmei.

Skorpionas (10 23–11 23). Susidursite su netikėtomis kliūtimis, kurias bus galima įveikti tik apsukriais, netradiciniais veiksmais. Beje, šiandien gali tekti sužinoti, kas yra tikrieji jūsų bičiuliai. Greičiau pavargsite, tad vakare patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 22). Nepalankios aplinkybės trukdys susidoroti su problemomis. Ne laikas kovoti dėl pažeistų dalykinių interesų, principų. Gresia nesklandumai bendraujant su kolegomis, partneriais ir darbe, ir namie, tad nepritrūkite kantrybės, takto.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei teks išvysti nemalonią gyvenimo pusę, nemanykite, kad tai blogai, nes tai padės suprasti svarbius dalykus, išvysti, kas nuo jūsų buvo slepiama, ir imti su tuo kovoti. Iš esmės diena palanki, tačiau reikėtų vengti daug bendrauti, reikšti savo nuomonę (ypač kolegoms ar sutuoktiniui).

Vandenis (01 21–02 20). Savo žodžius derėtų labiau apgalvoti, jei nenorite susivaidyti su artimaisiais, įgyti priešų darbe. Gali tekti spręsti ir seną konfliktą, ieškoti būdų skoloms grąžinti, skubėti atlikti nebaigtus darbus. Itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis ir šeimos nariais.

Žuvys (02 20–03 21). Būtina laikytis įstatymų, dalykinių ir asmeninių susitarimų, tesėti pažadus. Ne laikas skųstis, prašyti materialinės pagalbos, darbo vietos ar norimų pareigų. Nepatartina ir leisti, investuoti pinigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.