Astrologės S.Liepienės horoskopas savaitei

Ką jums šiomis dienomis žada žvaigždės? Karjeros skrydį, netikėtumus ar tylos metą? Sužinokite, kam verta skirti daugiau laiko, o į ką nekreipti dėmesio. Pataria astrologė Skirma Liepienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2014, 8:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:52 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Pasipešti. Konfliktai – dėl smulkmenų, ginčai – dėl ginčo. Nereikia nei tiesos, nei laimėjimų, paprasčiausiai norisi išsikrauti. Vieni tai darys visa jėga, kiti nuosaikiau, bet vis tiek ieškos progų pasipešti ar bent pasipešioti. Visa tai galima pakeisti kitokiomis pramogomis: rytais pabėgiokite, važinėkite dviračiu, imkitės fizinio darbo. Šiuo metu gana sunku bendrauti su priešinga lytimi, todėl neskubėkite nei pirštis, nei skirtis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Kilimas. Viskas, kas nemalonu ir nereikalinga, seniai sušluota po kilimu. Gaila, bet netikėtai atsiranda smalsuolių, kurie tą kilimą pakelia. Viskas tampa matoma, apima gėdos jausmas. Turite tik dvi išeitis: arba apsimesti, kad tai ne jūsų darbas, kad nematėte ar pamiršote, arba viską paversti juokais, pasišaipyti iš savęs ir sušluoti šiukšles. Situacija dviprasmiška, bet išeitis yra.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Širdis. Netikėkite, jei kas nors sako, kad Dvyniai turi dvi širdis: vieną karštą, kitą – ledinę. Tiesiog būna situacijų, kai tenka elgtis priešingai, nei esate įpratę ar norite. Tokių situacijų šią savaitę pasitaikys ne viena. Jei aplinkybės leis, būkite savimi, jei ne, pasistenkite neskaudinti aplinkinių ir spręskite problemas vengdami net mažiausių nuostolių.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Gūsis. Gyvenimo vėjas neša pirmyn. Ir nesvarbu, ar esate tam pasirengę, ar norite. Reikia prisitaikyti prie aplinkybių ir skubėti iš gyvenimo pasiimti tai, ką jis duoda. Dabar jis duoda daug, o šią savaitę ragina tiesiog imti. Tai ne tik puikios progos, naujos galimybės, bet ir naujos sutartys. Tai kartu ir pažinimas, suvokimas, kad jūsų gyvenime atsiranda visai kitokių žmonių.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Skrydis. Geras skrydis nebūtinai verslo klase. Tai gali būti smagus pasivažinėjimas, naujos pareigos ar nauja meilė, kuri pakylėja. Kad ir kas būtų, tai likimo dovana, kurią reikia vertinti. Net ir tuo atveju, jei manote, kad esate patys geriausi ir nepakartojami. Visa tai tiesa, tačiau dėkingumą jausti būtina. Savaitė pralėks greitai. Ketvirtadienio vakarą suprasite, kad skrydis baigėsi, o toliau teks eiti patiems.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Lėčiau. Greičiau tingiai nei greitai. Turite susitaikyti su tuo, kad dabar viskam reikia laiko, kad visko negalite padaryti patys, o ir aplinkiniai ne itin veržiasi padėti. Tai savaitė, kai įgyvendinami seni sumanymai, kai viskas vyko greitai, šuoliais. Darbai turi būti planuojami, kad nebūtų užmiršti. Asmeniniame gyvenime, kaip ir paprastai, vis dar laukiate žmogaus, kuris paaiškins, kas ir kodėl vyksta.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Atskirai. Šiek tiek įplyšo šeiminis gyvenimas. Ir nieko nepadarysi. Nesvarbu, kaip siūsite – raudonu šilku ar tikra vilna. Vis tiek žymė liks. Vienintelė priemonė pakeisti situaciją – dovanėlės. Jos ištrina visas matomas ir nematomas ribas. Ir tai ne papirkinėjimas, tai būdas spręsti konfliktus. Gali būti, kad jums teks žymiai dažniau dovanoti, nei patiems gauti. Todėl gali atrodyti, kad savaitė nuostolinga.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ieškojimai. Jie nuveda toli nuo namų. Vienus – į kitą šalį, kitus – į kitą miestą. Treti pasiklysta savo kaime. Pasistenkite matyti tai, kas svarbu ir tikra. Nereikia belstis toli, kad viskas taptų aišku. Darbe šiuo metu taip pat mažai pastovumo, juo labiau kad atsiskleisti, pasirodyti nėra lengva. Nepasitikėjimas savimi maskuojamas konfliktais ir įžeidinėjimais. Jei nežinote gražių žodžių, skaitykite pasakas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Spalvos. Nusibraižyti gyvenimo ornamentą yra sudėtinga, bet pagal jį surišti gražų kilimą dar sudėtingiau. Todėl gerai apgalvokite, kas svarbu, o kas tik antraeiliai dalykai. Neieškokite prasmės smulkmenose, pilkuose atspalviuose, šnekose ar intrigose. Ieškokite to, kas jūsų gyvenimą pavers spalvingu, ryškiu ir įdomiu. Palankus metas planuoti keliones. Vienintelė sąlyga – vykite kartu su šeima.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Mažėjimas. Šiek tiek sumažėja pajamos. Nors viskas atrodo gerai, kamuoja nemalonus jausmas. Reikia ieškoti būdų, kaip viską grąžinti į ankstesnes vėžes. Suskaičiavę savo biudžetą galite pamatyti, kad uždirbate tiek pat, bet išleidžiate per daug. Taigi pats metas susiimti. Visa kita klostysis puikiai. Daugiau laiko skirkite draugams, bičiuliams.

VANDENIS (01 21–02 19)

Šnekos. Laikas, kai šnekų daugiau nei vandens. Bet dabar jos ne tik įdomios klausytojams, bet ir duoda naudos pačiam pasakotojui. Jus girdi, jumis tiki ir padeda įgyvendinti sumanymus. Aišku, pradedama abejoti sėkme, nes trūksta finansinės pagalbos. Laimė, galima sakyti, kad viskas dar ateityje. Palankus metas pramogauti, leistis į trumpą kelionę ir derėtis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Reikėjo. Buvo laikas, kai reikėjo sustoti, pagalvoti, pailsėti. Buvo ženklų ir nuorodų, tik greičiausiai tai ignoravote. Todėl dabar viskas užgriūva su kaupu. Teks skirti šiek tiek laiko poilsiui. Iš dalies tai gerai – trumpos atostogos, mažesnis darbo krūvis leis ne tik atsikvėpti, bet ir pamatyti tai, kas vyksta greta. O vyksta daug gerų ir malonių dalykų. Netikėtos išlaidos sukels didelę emocinę audrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.