Kaip į nesėkmes reaguoja skirtingų Zodiako ženklų atstovai?

Avinas

Daugiau nuotraukų (1)

astromeridian.com., lrytas.lt

May 12, 2014, 1:17 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:24 AM

Avinas

Likimo smūgiai – ne Avino ženklo žmonėms. Jie nepajėgia jų priimti ramiai ir išdidžiai. Užuot vienumoje apsvarstę iškilusias problemas jie bėga pas draugus ar bičiulius, tikėdamiesi sulaukti iš jų užuojautos ir pagalbos.

Kadangi Avino žmonės dažniausiai neparodo reikiamo supratimo ir dėmesio kitų bėdoms, nereikėtų tikėtis, kad visi puls juos guosti. Ką galima patarti Avino ženklo atstovams, patyrusiems nesėkmę?  Astrologai pataria užsiimti kokiu nors nesudėtingu, tačiau reikalaujančiu susikaupimo darbu. Tai atitrauks nuo liūdnų minčių.

Jautis

Iškilus nemalonumams Jaučio ženklo žmonės patiria fizinį diskomfortą. Tokiais atvejais jie net gali rimtai susirgti, nes kitos problemos užgožia jų fizinius poreikius.

Kai užgriūna bėdos Jaučiai sutrinka ir nežino, ko griebtis. Ką galima patarti šio ženklo žmonėms? Vertėtų užsiimti įprasta mėgstama veikla: gardžiai pavalgyti, pasivaikščioti po parduotuves. Tuomet sprendimai būna teisingesni.

Dvyniai

Dvynių ženklo atstovai itin skausmingai išgyvena visas negandas. Tvirtas įsitikinimas savo teisumu neleidžia susitaikyti su tuo, kad jiems nutiko kažkas negero.

Pirmiausiai, žinoma, jie verčia bėdas kitiems, o paskui suvokia, kad jie buvo neteisūs. Neretai Dvyniai gailisi dėl pralaimėjimo ir liūdnų pasekmių. Likimo smūgiai jiems daug skaudesni nei bet kuriam kitam Zodiako ženklui. Jie priverčia Dvynius pakeisti principus ir požiūrį į aplinkinius bei save. Ką daryti? Patarimas vienas: mažiau kalbėti, daugiau daryti.

Vėžys

Sugeba pakelti likimo smūgius visiškai vieni. Vėžiai kruopščiai apgalvoja nesėkmių priežastis, analizuoja ir priima sprendimus. Vis dėlto neretai jų apmąstymai būna paremti emocijomis.

Taip pat Vėžio žmonės yra linkę perdėtai įsijausti į savo bėdas, tarsi norėdami pasisotinti savo išgyvenimais. Šio ženklo atstovams dažnai sunku atskirti pačius įvykius nuo jų įvertinimo. Vis dėlto kentėjimas ir stiprūs išgyvenimai padeda Vėžiams teisingai suprasti, kas gi atsitiko.

Liūtas

Liūto ženklo atstovai yra linkę viską perdėti. Todėl, jei jie pasakoja apie užgriuvusias nelaimes, jos nebūtinai gali būti tokios didelės.

Sunkią valandą Liūtai pradeda riaumoti, juos apleidžia jėgos, ir jie tampa panašūs į benamius katinus. Astrologų patarimas: mažiau verkšlenti ir daugiau galvoti! Geriausiai – apie ateitį. Todėl susidarykite planą ir veikite. Blogai, kad šio ženklo atstovai nelinkę mokytis iš savų klaidų. Jie dažnai užlipa ant to paties grėblio. Vis dėlto jiems nieko nereiškia pradėti gyvenimą nuo nulio.

Mergelė

Šio ženklo atstovai linkę niršti, inkšti. Todėl, kai užklumpa bėda, tampa tiesiog nepakenčiami. Tuomet itin stipriai pasireiškia jų egoizmas ir nenoras klausyti kitų patarimų. Mergelėms vertėtų iš karto imtis veiksmų, nes viską galima pakeisti.

Vis dėlto likimo smūgiai, kaip nei vieną kitą Zodiako ženklą, užgrūdina Mergelės žmones. Tai jiems tampa savotišku drąsos eliksyru, verčiančiu pakovoti už save. Neretai pastebima tokia tendencija: kuo daugiau Mergelę „muša“, tuo daugiau jai atsiranda jėgų.

Svarstyklės

Atsiradus bet kokiems nemalonumams Svarstyklės pradeda pykti ir ant savęs, ir ant kitų, ir ant viso pasaulio. Jos stengiasi nukreipti dėmesį, užsiimti kuo nors kitu, tačiau jų pastangos bevaisės, nes viskas krenta iš rankų.

„Persijungti“ šio ženklo žmonėms sunku, nes mintys vis tiek grįžta prie nesėkmių ir bėdų. Svarstyklės kapstosi smulkmenose, pergalvoja daugybę variantų: „Kas būtų buvę, jei...“. Astrologų patarimas: pamėginkite įsivaizduoti, kad esate toli nuo visų nemalonumų ir bėdų. Jeigu įmanoma, iš tikrųjų išvykite kur nors toliau, pakeiskite aplinką.

Skorpionas

Paprastai šio ženklo atstovai savo vidumi jaučia artėjančius nemalonumus ar nelaimes, todėl juos bėdos retai užklumpa nelauktai ir netikėtai. Galbūt aplinkiniai nepastebi, bet šio ženklo žmonės, ištikus nelaimei, labai kenčia. Visgi jie atkakliai bei užsispyrusiai kovoja su sunkumais iki pat pabaigos. Jeigu jiems pavyksta atrasti konkretų savo bėdų kaltininką, tai jam geruoju nesibaigia.

Skorpionai griežtai, kartais net agresyviai yra linkę keršyti už jiems padarytus nemalonumus ir suteiktą skausmą. Vis dėlto Skorpiono ženklo žmonės greitai išsilaižo žaizdas.

Šaulys

Susidūrę su nemalonumais Šauliai sušunka: „Nėra teisybės šiame pasaulyje“. Šauliams sukyla daugybė neigiamų emocijų, kurios iš karto ima nuodyti jo gyvenimą.

Užklupus nelaimėms Šaulio ženklo žmonės užsisklendžia savyje, tampa nervingi, užsispyrę, kreivai žiūri į kitus. Tada jiems tampa sunku objektyviai įvertinti įvykius. Sugniaužę kumščius Šauliai ir toliau laikosi savo pozicijos. Tai sukelia dar daugiau problemų. Ką jiems galima patarti?

Vertėtų susitaikyti su esama situacija ir pasistengti gauti kokios nors naudos. Viskas ne taip beviltiška, kaip kartais Šaulys mano.

Ožiaragis

Bet kokią nesėkmę išgyvena labai sunkiai ir asmeniškai, nes Ožiaragio ženklo žmonės visada tikisi tik sėkmės. Paprastai šio ženklo atstovai kankinasi tol, kol šauna kokia nors išganinga mintis. Ožiaragio ženklo žmonėms vertėtų priimti likimo smūgius filosofiškai. Tai jiems padės gana lengvai išgyventi bet kokią krizę.

Taip pat Ožiaragiai sugeba išpešti naudos iš bet kokios situacijos, nes jiems ypač tinka posakis: „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera“.

Vandenis

Nepaisant sukrėtimų, Vandeniai išlieka pakankamai ramūs nesėkmių periodu. Dėl prigimto tingumo jiems lengviau kankintis nei kažką daryti.

Vandenių laimei, jie savo nesėkmes laiko neišvengiamomis ir beveik visada pripažįsta savo klaidas. Bent mintyse.

Šio ženklo žmonės nemėgsta atvirai demonstruoti savo bėdų. Todėl jie stengiasi visados išlaikyti ramią povyzą, tarsi nieko nebūtų nutikę. Vis dėlto šio ženklo atstovams vertėtų išnaudoti savo intelektualinius sugebėjimus, nepasikliauti vien intuicija. Tinkami sprendimai priimami tik kruopščiai išanalizavus situaciją.

Žuvys

Neramiosios ir jautriosios Žuvys linkusios nervintis ir pergyventi dėl smulkmenų, o likimo smūgius Žuvų ženklo žmonės pakelia sunkiau nei kiti Zodiako ženklai. Žuvys nemėgsta staigių pokyčių, todėl tuomet, kai gyvenimas iškrečia pokštų, jos panyra gilyn. Su kliūtimis Žuvys ne kovoja, o jas aplenkia.

Šio ženklo žmonės žino, kaip nuraminti save ir kaip pasielgti, norint išeiti iš pirmo žvilgsnio beviltiškos situacijos. Žuvys moka išsisukti ir eiti pirmyn nepaisant nieko.

Šie žmonės pernelyg rūpinasi savimi bei savo vieta pasaulyje ir būtų kur kas ramesni, jeigu pasimokytų gyventi realybėje, o ne savo susikurtame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.