Palmira pataria bendrauti su bičiuliais, atnaujinti senus ryšius

Geras laikas konservatyviai nusiteikusiems, taip pat patirties, įdirbio turintiems asmenims. Pirmadienį, gegužės 19-ąją, ko nors iš esmės naujo imtis, rizikuoti, veltis į avantiūras nepatartina.

Tinkamas laikas bendrauti su bičiuliais, atkurti nutrūkusius ryšius.<br>123rf nuotr.
Tinkamas laikas bendrauti su bičiuliais, atkurti nutrūkusius ryšius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-19 08:15, atnaujinta 2018-02-13 19:14

Palanku susirūpinti kažkada nebaigtais ar nepavykusiais darbais. Kad ir kuo užsiimsite, venkite gilintis į ginčytinas problemas, ypač jei jos susijusios su profesine ar finansų sritimi. Būkite ypač atidūs tvarkydami piniginius reikalus – galite pervertinti savo galimybes.

Diena gera vyresnio amžiaus moterims – joms tiktų tvarkyti susikaupusius reikalus, ginti savo principus.

Tinkamas laikas bendrauti su senais bičiuliais, atkurti nutrūkusius ryšius. Tiesa, neverta užmegzti romantiškų santykių, nebent vyresnio amžiaus asmenims tiktų atnaujinti seną ryšį.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu kas nors pašaukė.

Bet jei sapnavote degančias knygas bei laiškus ar tiesiog gaisrą, tikėtini nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jeigu be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais; jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė; jei akmuo iš žiedo iškristų – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – prasto etapo pabaiga; pamesti sagą arba jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, įveiksite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus aktyviai pasinerti į reikalus; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Svarbi diena, kai pajuntate savo jėgą. Verta ką nors atnaujinti, neblogai ir veiklą pertvarkyti. Vakare gali užklupti netikėtos naujienos, dėl kurių gali tekti keisti artimiausius planus.

Jautis (04 21–05 21). Svarbių reikalų diena. Tinkamas laikas (moterims ypač) spręsti karjeros reikalus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti: nuoširdžiai pasikalbėkite, atsiprašykite.

Dvyniai (05 21–06 22). Šiandien palankios kelionės, susitikimai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis. Atidžiai apmąstykite gautus pasiūlymus, išgirstas pastabas, apsvarstykite užsimezgusias pažintis. Ir likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors viena.

Vėžys (06 22–07 22). Emociškai nelengvas laikas, tačiau palankus spręsti mokesčių, skolų problemas. Tik venkite ginčų su draugais, mylimu žmogumi, vaikais. Galimos problemos per elektros prietaisus, kompiuterius.

Liūtas (07 22–08 23). Pats metas atnaujinti senas pažintis, užmegzti bendradarbiavimo ryšius, pradėti derybas, patvirtinti seniai parengtus susitarimus. Aplinkybės jums bus palankesnės, jei paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės. Tinkama diena ir imtis juridinių problemų.

Mergelė (08 23–09 23). Geras laikas tvarkyti užvilkintus reikalus, palankios įvairios profesinės konsultacijos. Pradėkite iškrovos dietą, apsilankykite pas gydytoją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Naudinga diena, jei veiksite ne vieni, – sėkmė per partnerius, sutuoktinį, draugus. Vakaras intriguojamas ir praeis smagiai, jei nesivelsite į naujas pažintis – tiek draugiškas, tiek romantiškas.

Skorpionas (10 23–11 23). Palanku užsiimti namų, šeimos reikalais. Aktyvios veiklos vertėtų atsisakyti, mat reikalai dėl neaiškių priežasčių gali įstrigti. Beje, tik nesiaiškinkite meilės santykių – nesutarimai gali net paaštrėti.

Šaulys (11 23–12 22). Verta susirūpinti užvilkintais darbais, kad juos paskubintumėte, arba imtis ko nors, ką būtina atlikti iš karto, greitai. Venkite ilgalaikių (ypač finansinių) įsipareigojimų.

Ožiaragis (12 20–01 21). Neblogas metas sandoriams tvirtinti, finansiniams, su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu susijusiems reikalams tvarkyti. Galite sulaukti pelnytos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar kurį jau esate pamiršę.

Vandenis (01 21–02 20). Ypatingas laikas, tiesa, teks pasikliauti vien savo jėgomis. Moterims tiktų pakovoti už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate dėl ko nors įsitikinusios, jei dvejojate – geriau atsitraukti. Vakaras žada netikėtumų – kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte, svarbu neskubėti nervintis.

Žuvys (02 20–03 21). Nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Daug nenorėkite – kyla pavojus apsigauti. Vakaro griežtai neplanuokite – galimi nuo jūsų nepriklausantys pokyčiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.