Astrologė S.Liepienė: Dvyniams ateinančią savaitę seksis

AVINAS (03 21–04 20)

Patarimas Dvyniams - medžius kirskite, pievas šienaukite, daržus ravėkite, o savo tiesioginius viršininkus apeikite lanku.<br>123rf nuotr.
Patarimas Dvyniams - medžius kirskite, pievas šienaukite, daržus ravėkite, o savo tiesioginius viršininkus apeikite lanku.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė

May 25, 2014, 12:34 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:23 PM

Apgalvotai. Tai ne vien jūsų reikalas. Viskas, kas vyksta jūsų gyvenime, yra susiję su artima aplinka, bendradarbiais, draugais, bičiuliais. Su tais, su kuriais tenka nuolat bendrauti. Todėl impulsyvumas, skuboti sprendimai nebūna vienareikšmiai. Šiuo metu jūs plaukiojate plačiuose vandenyse, tačiau kuo jie platesni, tuo daugiau galimybių pasiklysti. Dirbkite, užsiimkite tuo, ką gerai mokate.

JAUTIS (04 21–05 21)

Sėkmingai. Pilnos kišenės sėkmės. Vieniems – didesnės, kitiems – mažesnės. Bet sėkmė aplankys visus. Nesvarbu, ar dirbate direktoriumi, ar vaikų darželyje pyplius vaikote. Jūsų tiesiog tyko sėkmė. Gali būti, kad patys nesuprasite, iš kurios pusės ji ateina. Tačiau ji tikrai šalia ir linkusi jums palengvinti gyvenimą, tik nebūtinai finansine išraiška. Gali būti, kad gausite paprastą dovaną ar padėką.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Niurzgėjimas. Jūs žinote, ką darote, apie ką kalbate, ko siekiate, tačiau imate niurzgėti. Ir tas nepasitenkinimas neleidžia elgtis laisvai. Jus dabar saisto mandagumo taisyklės, normos. Kartais pratrūkstate ir dėl to galite nukentėti. Reikia rasti būdą, kaip išsikrauti, išlieti susikaupusį pyktį. Medžius kirskite, pievas šienaukite, daržus ravėkite, o savo tiesioginius viršininkus apeikite lanku.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Prašymai. Vis dažniau išgirstate žodį „prašau”. Jis neskaudina, nežeidžia, tik paskatina veikti. Suprantate, kad atėjo laikas vienam ar kitam darbui, sprendimui, kurį atidėliojote. Pirmiausia tai susiję su pirkiniais namams, vaikams. Gal kiek padaugėja išlaidų komfortui, bet viskas – dėl namų, jų gerovės ir taikių santykių. Jei savaitgalis triukšmingas, tikėtina, kad pirmadienis bus ne itin darbingas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kelionės. Sunku nusėdėti vienoje vietoje. Norisi judėti pirmyn, pamatyti ką nors neatrasto. Nereikia labai toli lėkti. Šalia randate vietų, kurios ne tik įdomios, susijusios su prisiminimais, bet ir suteikia darbo, verslo idėjų. Viskas – vietoje. Bet apie tai reikia šnekėti, pasakoti. Gal kiek sudėtingiau didelio greičio mėgėjams – rizika labai didelė.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Toliai. Suprantamas troškimas išvykti, aplankyti toli gyvenančius giminaičius ar draugus, tačiau dabar tai tik planai. Vieni negali išvykti dėl darbų, kitiems trūksta pinigų, o tretiems reikia palankesnio oro. Bet viskas, ką planuojate dabar, bus įgyvendinta. Tik niekas nežino kada. Trokštantiems visko čia ir dabar iškart nepavyks, bet šis tas vis tiek bus pasiekta. Ieškantiems meilės reikia dairytis. Gal ir pasiseks.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sujudimas. Tai dar ne sukilimas. Dar galite daryti įtaką antrosios pusės sprendimams, dar galite visą nukreipti palankesne linkme. Vis dėlto dūžtančios lėkštės jau tampa kasdienybe. Tėvų lankymas, neplanuotos išvykos į pajūrį – rutina. Viskas būtų gerai, jei turėtumėte savo nuomonę ir bandytumėte ją apginti. Tada visiems kitiems taip pat būtų aišku, kas jų laukia ateityje.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Klaidos. Klysta visi, net dievai. O ką jau kalbėti apie mirtinguosius. Atrodo, kad šį kartą jūs ne tik suklydote, bet ir nežinote, kaip tas klaidas ištaisyti. Namuose bus daug norinčių patarti. Ne tik tėvai ir seneliai, bet ir mažiausieji kiš savo trigrašį. Todėl patarimus teks išklausyti, o gal net ir paklausyti. Laimė, visa tai neišjudina kertinių jūsų gyvenimo akmenų. Viskas lieka taip, kaip buvo, tik samanų iš šiaurinės pusės daugiau.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pažiūros. Galite tikėti pasakomis, kad dangus žydras vien todėl, jog gyvenate drakono akyje. O realybė visai kitokia. Ne visiems priimtinas jūsų filosofinis požiūris, jūsų susitaikymas su besikeičiančiu pasauliu. Tai, kas jums atrodo kaip pažanga, demokratija, kitiems dabar sukelia šoką. Todėl gerai pagalvokite, ar verta ginti savo nuomonę aplinkoje, kuri jums svetima ir sunkiai priimtina. Šiek tiek sušlubuos savęs vertinimas, bet tik trumpam.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Triukšmas. Ne viskas vyksta taip, kaip planuota, kaip tikėjotės. Tikėtina, kad darbe iškylančios kliūtys yra rezultatas ankstesnių jūsų klaidų. O klaidas taisyti sudėtinga. Ypač tada, kai šeimos nariai ima nurodinėti. Savaitgalis gali būti triukšmingas, bet vėliau padarysite išvadas ir elgsitės taip, kad niekam net cyptelėti nesinorės. Šį kartą tikslas pateisina priemones.

VANDENIS (01 21–02 19)

Patikėti. Ne visada galima tikėti tuo, ką matote. Ne visada verta pasitikėti tuo, ką pranašauja kavos tirščiai. Tikėkite savimi, savo patirtimi ir nuojauta. Tai, kas dabar nesuprantama, keista, gal net mistiška, jau rytoj bus aišku. Neieškokite paslėptos prasmės nei kasdieniuose įvykiuose, nei keistuose pasiūlymuose. Viskas paprasta ir yra taip, kaip girdite. Jei jums nepatinka savaitgalis, tai gal patiks savaitės pradžia?

ŽUVYS (02 20–03 20)

Maršrutas. Kai keičiamas maršrutas, reikia ieškoti priežasčių. Niekada niekas nevyksta be priežasties. Turėjote vieną kryptį, žinojote, kur einate, o dabar aplinkybės verčia elgtis kitaip. Turite prisitaikyti prie naujų nuorodų. Pasipriešinti nėra galimybės. Ši savaitė gali būti įtempta. Tačiau nereikia manyti, kad viskas, kas keičiasi, keičiasi į bloga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.