Palmiros horoskopas antradieniui, gegužės 27 d.

Prasideda sudėtingas metas veiklai, truksiantis net iki birželio 8 d. imtinai. Šiuo metu gali komplikuotis santykiai ir darbe, ir šeimoje. Tai bus nesusikalbėjimų, konfliktų tarp viršininkų ir pavaldinių, užsakovų ir vykdytojų, tėvų ir vaikų, įsimylėjėlių metas. Nepervertinkite šiuo sunkiu metu savo galimybių. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų, kategoriškų vertinimų, apsisprendimų. Mažiau kritikuokite, žadėkite. Ir nesakykite „niekada“, „tik per mano lavoną“. Deja, taip gali ir nutikti.

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-27 01:01, atnaujinta 2018-02-13 12:06

Svarbu nesusipykti su savo vaikais, mylimu asmeniu, tėvais ir viršininkais, nors tai nėra paprasta, kai greitai kyla principinių nesutarimų, kai norisi viską peikti, neigti.

Tai blogas laikas senyvo amžiaus asmenims, vadovams, taip pat kietakakčiams užsispyrėliams.

Šis sunkus laikas bus naudingas, mat parodys, kas mums svarbiausia, kas yra mūsų gyvenimo, būties ašis.

Nors diena sudėtinga, stenkitės atlikti kuo daugiau darbų, nes rytdiena dar nepalankesnė. Diena tinkama seniems darbams užbaigti, klaidoms taisyti.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei užgriūtų neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis, netinkamas pradėti naujų darbų, imtis ko nors rizikingo; gerai vilkėti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę pernelyg dramatizuoti, nors priverstinės išlaidos, ko gero, neišvengiamos. Neužsispirkite bendraudami su tėvais ar vadovybe. Būkite atidesni maisto kokybei.

Jautis (04 21–05 21). Reikalai pajudės geresne linkme, bet jei norimo rezultato sieksite iškart, viską sugadinsite. Nevertėtų šiandien darbe užsiplieksti, skelbti karo siekiant atkurti teisingumą – tai gali pakenkti karjerai, finansinei padėčiai ir santykiams su šefu.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite pajusti, kad prarandate vidinį tvirtumą. Nepanikuokite – tai neigiamai atsilieps jūsų karjerai. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Sunkumų kilti gali ir dėl tėvų, ypač motinos, – jei nenorite vykdyti jų valios, būkite diplomatiški (griežtas pokalbis baigsis liūdnai).

Vėžys (06 22–07 22). Daug ką lems jūsų veiklumas, mokėjimas bendrauti. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą. Tikėkite geromis permainomis ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti.

Liūtas (07 22–08 23). Ne viskas klostysis sklandžiai: bus sunku susitelkti ties reikalais, įvairūs kliuviniai nuo ankstyvo ryto gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą.

Mergelė (08 23–09 23). Nors užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, neskubėkite sakyti „op”, kol neįveiksite kliūties, – atakingiausiu momentu viskas gali sužlugti. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nemaloni diena – nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus ir keliones atidedant kitoms dienoms.

Skorpionas (10 23–11 23). Aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite, veikiau susipyksite su tais, kurie jus palaiko. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, pasistenkite suvokti ir kito pozicijas. Nepatartina niekam įrodinėti savo teisybės – nei saviems, nei svetimiems, ypač pareigūnams.

Šaulys (11 23–12 22). Sunkus metas, bet jūs laukiate gerų permainų veikloje ir asmeniniame gyvenime. Jos realios, bet laimėsite tik atkakliomis pastangomis. Teks ką nors aukoti, rimtai save apriboti. Būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, šeimos vyresniaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Verta labai atidžiai apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė šiandien apskritai pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, o kai ką – tėvų nuomonė apie mylimą žmogų. Svarbu neparodyti savo pirmos reakcijos, taupyti jėgas. Didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti veiklos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei.

Žuvys (02 20–03 21). Aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti. Kita vertus, iš jūsų pačių gali būti pareikalauta tesėti žodį. Venkite ginčų, būkite pagarbūs. Atidžiau pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite žadėti, venkite įsipareigoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.