Palmira įspėjo: nepasiduokite bandos instinktui

Liepos 3-ioji, ketvirtadienis, - dvilypė diena. Ji bus sėkminga tiems, kurie viskam ruošiasi iš anksto, neeksperimentuoja, nepasiduoda kitų įtakai.

Turėkite savo nuomonę, laikykitės savo principų.<br>123rf nuotr.
Turėkite savo nuomonę, laikykitės savo principų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 5:07 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:22 AM

Kitaip kalbant, kolektyvizmas gali pakenkti – bandos instinktui, ypač vakarop, po 17 val., geriau nepasiduoti: turėkite savo nuomonę, laikykitės savo principų.

Tai bus aktualu pramogaujant ar ką nors perkant.

Iki 17 val. 10 min. itin palankus metas moterims – kad kuo jos užsiims, kad ir kokias problemas ims spręsti, viskas bus įveikta. Beje, vyrams bus svarbu labiau įsiklausyti į jų nuomonę ir norus – nuo jų valios šiandien daug kas priklausys.

Moterims ši diena palankesnė, o vyrams galimi nemalonūs susitikimai su žmonėmis iš praeities, ypač vakare, kai jiems gali būti priminti negarbingi žingsniai dėl meilės ar piniginių ir turto reikalų. Vyrai turėtų būti atidesni, kad darbe nepakartotų senų klaidų.

Iki 17 val. palanku atgaivinti senus dalykinius, draugiškus ar meilės ryšius, taikytis su žmonėmis, su kuriais anksčiau buvote susieti bendro reikalo, didelių pinigų. Ypač moterims verta tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais finansais, investicijomis, rizikingu verslu.

Vėliau, po 17 val., to daryti nebereikėtų, jei nenorite visko sugadinti. Vakare, naktį išaugs apgaulių, vagysčių, apiplėšimų tikimybė – nebūkite patiklūs nei užmegzdami romantiškus santykius, nei aptardami piniginius ir turto reikalus.

Iki 17 val. geras laikas ir įvairioms higienos, kosmetinėms procedūroms – palankios įvairios vonios, pirtys, tinka kirpti plaukus, nagus.

Iš trečiadienio į ketvirtadienis svarbūs tik ryškūs, įsimenantys sapnai, tuomet pildysis per savaitę. Gerai buvo regėti pieną ir jo produktus, juos valgyti (pinigai, turtas), obuolius (sėkmė, pašaukimas), pinigus sapnuoti (pelnas).

Blogas ženklas: vyrui įžeisti moterį, pamesti grandinėlę, laikrodį, sagą, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa, žagsėti.

Geras ženklas: netyčia sulyti, vaivorykštę, žaibą išvysti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems sprendimams, ypač finansiniams, verslo, priimti, kelionėms; patartina vilkėti tamsiai mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Keblokas metas, ypač po 17 val., svarbu neprarasti kantrybės, kitaip iš degtuko vežimą priskaldysite. Gelbės nuoširdumas ir humoro jausmas. Vakare išaugs konfliktų darbe, viešajame transporte, gatvėje tikimybė. Ne laikas ginčytis su šefu ir teisėsaugos atstovais.

Jautis (04 21–05 21). Jūsų optimizmas tikrai pagelbės. Tik būkite atidūs, kad neužgautumėte savo artimiausių, mylimiausių žmonių. Ne laikas barti vaikų, priekaištauti mylimam žmogui, tėvams, ypač vakare. Pasisaugokite viršininko nemalonės – apie jus gali būti neteisingai informuota.

Dvyniai (05 21–06 22). Gera diena pailsėti nuo dalykinių rūpesčių – netvarkykite rimtų reikalų, venkite biurokratų, vakare nesivelkite į romantiškus nuotykius. Tiktų namie tvarkytis iš esmės. Vakare, naktį didesnė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite bendravimo, tikrinkite visą jus pasiekiančią informacija – nebūkite patiklūs, kai kas linkęs jums akis apdumti. Pasisaugokite apgavikų, vagių, venkite diskusijų su biurokratais.

Liūtas (07 22–08 23). Nepasiduokite įkalbinėjimams, ypač ką nors paskolinti, kuo nors pasidalinti. Jei nuspręsite ką nors dovanoti, pernelyg nesitikėkite padėkos. Itin pavojingi ginčai su sutuoktiniu vakare, naktį. Nesiklausykite blogų kalbų apie savo porą.

Mergelė (08 23–09 23). Elkitės tik taip, kaip jums atrodo, – aplinkiniai jus gali suklaidinti. Neverta taikytis prie visuomenės nuomonės. Atsargiau su informacija darbe. Galimas technikos gedimas. Pasisaugokite vagių. Tikėtinos traumos per neatidumą, išsiblaškymą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalanki diena, tad nieko nesiaiškinkite, saugokite paslaptis. Nepalankūs nei dalykiniai, nei šventiniai susitikimai, nei kelionės. Labiau pasaugokite turtą vakare, naktį.

Skorpionas (10 23–11 23). Kuo savarankiškesni būsite, tuo sparčiau viską sutvarkysite. Jei jūsų reikalai susiję su užsieniu ar kelionėmis, galimos nenumatytos kliūtys.

Šaulys (11 23–12 22). Aktyvus metas – nenustygsite vietoje. Tačiau nesiimkite nieko nauja – gal jūsų laukia seniai nebaigtas darbas? Ne laikas su šefu aptarinėti jūsų reikalus. Vis dėlto ši diena bus sėkminga, jei nesureikšminsite netikusių kieno nors komentarų ir nesivelsite į ginčus, – jus bus linkę palaikyti įtakingi asmenys.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nebloga diena, tačiau kad viskas vyktų sklandžiai, būtina rinktis, su kuo bendrauti ir tartis. Būkite apdairesni su dokumentais ir pinigais. Ne laikas moralizuoti namuose – kaltininkas nieko nesupras.

Vandenis (01 21–02 20). Jaučiatės pavargę, vėl kas nors atsibodo? Gali būti, kad savo nepasitenkinimą išliesite ne ten, kur reikia, ir ne ant to, kam skirta. Tad geriau tylėkite, kad nesugadintumėte santykių su artimaisiais, mylimu žmogumi ar vadovu. Atsargiau vairuokite, ypač vakare ir naktį.

Žuvys (02 20–03 21). Ne laikas ieškoti teisybės. Galite būti apkaltinti nebūtais dalykais, tačiau ir jūs patys galite smagiai apsirikti, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Vakare, naktį nemaža vagysčių, apgaulių tikimybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.