Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 2 d.

Palengva viskas pajudės greičiau, o įstrigusios problemos ims spręstis. Diena gera aktyviai veiklai, įtemptam protiniam darbui, konstruktyviems sprendimams priimti, tvarkyti piniginius ir turto, juridinius reikalus, susitikimams su svarbiais jūsų veiklai ar šeimos gyvenimui asmenimis. Spręskite problemas, nuo kurių stengiatės pabėgti, atsiriboti. Imkitės tų darbų, kurių nemėgstate, bet jie privalomi. Šią savaitę tai tinkamiausias metas verslo, socialiniams reikalams tvarkyti, tad geriau vėlesnėms dienoms nieko atsakinga neatidėti.

Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:54 AM

Gera diena ir sveikatos tyrimams. Palanku rinktis dietas. Tiesa, šiandien netinka badauti, labai apriboti savo apetitą, pradėti griežtą dietą. Atvirkščiai, patartina valgyti sočiai ir skaniai jus mylinčių žmonių draugijoje. Beje, geriausia, ką šiandien galima pasiūlyti jums svarbiam asmeniui, – tai skanius pietus ar gurmanišką vakarienę.

Diena palanki įsigyti naminį gyvūną. Na, o geras darbas šiandien būtų pasirūpinti beglobiais gyvūnais – raskite galimybę ką nors paaukoti gyvūnų prieglaudoms.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nelabai reikšmingi, nebent regėjote ką nors ryškaus, įsimenamo. Gerai buvo išvysti ugnį, šviesos srautą, žuvį, medžius, vilkėti sapne prabangius drabužius, kailius, kepures. Knygą sapnuoti ar ką nors rašyti – nauji draugai, moteriai – susitikimas su sau skirtuoju. Blogai vandeniu plaukti – gresia negera priklausomybė, pamesti raktus, būti miške, savo namą sapnuoti, stogu vaikščioti, regėti nukirstą, išrautą medį – apsaugos praradimas,

Blogas ženklas: jei namuose gyvūnas susirgtų ar nugaištų, jei jus užpultų naminis gyvūnas.

Geras ženklas: sveiki gyvūnai namuose, jei svetimi gyvūnai jums rodytų palankumą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis itin palankus moterims, jis neblogas susitikimams, pažintims atnaujinti, taip pat nedidelėms kelionėms; tinkamos spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 21). Kad kas nors imtų keistis jūsų naudai, ar ne laikas atsikratyti susikaupusio balasto? Geras laikas ką nors gero nuveikti namuose, labiau pasirūpinti tėvais, seneliais. Palanku namuose pradėti remontą. Tinka tvarkyti kapus.

Jautis (04 21–05 21). Geras metas – pavyks pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Tai puikus laikas kovai už savo principus ir jausmus. Palanki proga derėtis su darbdaviu dėl geresnių darbo sąlygų, didesnio atlyginimo.

Dvyniai (05 21–06 22). Įkvėpti jus bus lengva ir jums seksis (jei palaikys artimieji). Tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui, šeimai, namams.

Vėžys (06 22–07 22). Gerų naujienų diena – nepraleiskite geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui, kelionei. Drąsiai imkitės iniciatyvos – jūsų laukia puikios permainos.

Liūtas (07 22–08 23). Savo tikslą pasieksite – tai pelno, netikėtos sėkmės ir džiugių susitikimų metas. Tiktai šiandien reikėtų vengti priekaištų antrajai pusei.

Mergelė (08 23–09 23). Randate greitus ir paprastus sprendimus. Puikus laikas susitaikyti (ne tiktai su priešais, savo sąžine, bet ir mylimu žmogumi), bendradarbiavimui užmegzti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jeigu vadovaujatės nuojautomis, tai gera diena rizikuoti, tačiau tiems, kurie remiasi tiktai logika, vargu ar ką nors pavyks pešti – jiems svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti.

Skorpionas (10 23–11 23). Palankus metas – verta tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Tik būkite ryžtingi ir venkite standartinių sprendimų: pasistenkite į situaciją pažvelgti kitaip – tai bus efektyvu.

Šaulys (11 23–12 22). Daugybė dalykų atsibodo – viskas kliūva, stringa, o taip norisi visko greit ir gerai. Ką gi, šiandien puiki proga tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti profesines problemas. Tik pirma susiraskite patikimų sąjungininkų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Puikus metas! Tai, ką šiandien padarysite, bus puikiai įvertinta aplinkinių, padarys jus populiarius, bus pagrindas plėtrai. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujas pažintis.

Vandenis (01 21–02 20). Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas, ir pagrindinė problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos, nepriimkite sprendimų susinervinę. Palanki diena tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus.

Žuvys (02 20–03 21). Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Palanku spręsti juridines problemas. Būkite atidesni sutuoktinio sveikatai, nuoširdžiau reaguokite į partnerio skundus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.