Palmira: blogas laikas meilei baigėsi, galite skirti pasimatymus

Ši diena - prieštaringa ir todėl pavojinga: ne taip lengva bus pasirinkti tinkamiausią elgesio taktiką, ne taip paprasta suprasti, ko trūksta iki visiškos laimės. Diena kupina maištingų nuotaikų, kai nesąmoningai norisi viską neigti, peikti, kai siekiama kitus valdyti, net pavergti. Tai labiau bus nukreipta į tuos, kuriuos mylime.

Šiandien blogas laikas jau baigėsi. Galite skirti pasimatymus.<br>123rf nuotr.
Šiandien blogas laikas jau baigėsi. Galite skirti pasimatymus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 7:09 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:11 AM

Bent jau pirmą dienos pusę ko nors gero tikėtis nevertėtų. Sudėtingiausias metas bus iki 13 val. – tvyros įtampa, stiprės konfrontacija, tas, kas buvo draugas, kas padėjo, mylėjo, gali imti nekęsti, nusisukti. Galite susidurti ir su kita problema – kiekvienas už save!

Šis laikas pavojingas aiškintis bet kokius santykius – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Tai blogas laikas įsimylėjėliams: gali kilti rūpesčių dėl pavyduliavimo, būsime emocingesni ir įtaresni, be to, gali iškilti į paviršių žinios apie slaptus nuotykius.

Pirmą dienos pusę gausės provokacijų, labiau reikšis intrigantai (ypač moteriškuose kolektyvuose). Išryškės užslėptos problemos partneriškų santykių (tiek dalykinių, tiek asmeninių) srityje, atsivers nuostolių priežastys, o popiet gali atsirasti galimybių susitarti, susitaikyti. Tuomet atsiskleis ir netikėti finansiniai rezervai. Antra dienos pusė kiek palankesnė, kai naudinga veikti aklai, pasitikint instinktais.

Kad ir kas nutiktų, šiandien itin venkite konfliktų, siekite kompromisų (jei dėl to nereikia išduoti savo principų). Moterims itin nepalanki pirma dienos pusė. Vyrams, ypač einantiems vadovaujamas pareigas, sudėtinga visa diena. Gerai, ko gero, jausis nebent pilkieji kardinolai.

Šiandien netinka pradėti naujų darbų, tvarkyti svarbių piniginių ir turto reikalų. Ypač pirma dienos pusė nepalanki sandoriams, investicijoms. Beje, galite būti priversti aktyviai spręsti skolų, mokesčių ar paslėptų pajamų problemas. Negerai bus pinigus skolinti, nebent tai būtų labdara, dovana. Ir nepraleiskite progos padaryti labdaringą gestą.

Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, darbo technikos gedimo tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinio švarumo požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: švęsti, pramogauti nepalanki antra šeštadienio pusė ir pirma sekmadienio, pirmadienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti.

Avinas (03 21–04 21). Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą. Šiandien kilę juridiniai bei finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi. Pirmą dienos pusę pasisaugokite vagysčių darbe, būkite atidesni maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas.

Jautis (04 21–05 21). Pirma dienos pusė sudėtinga, kai darosi gaila savęs ir praleistų progų. Vis dėlto gyvenimas tęsiasi – liaukitės graužtis, kartais reikia ką nors ir prarasti, su kai kuo atsisveikinti, kad atlaisvintumėte kelią permainoms. Jei jums reikia ką nors perdaryti, po pietų tam tinkama proga.

Dvyniai (05 21–06 22). Pirma dienos pusė sunki, kupina apribojimų. Jei dirbate, itin atidžiai atlikite užduotis – galite papulti į viršininko nemalonę. Būkite atidesni maistui – galimi apsinuodijimai. Antra dienos pusė palankesnė, tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką nusišypsos laimė. Pasisaugokite, kad kas nors neįtrauktų į finansinę avantiūrą.

Vėžys (06 22–07 22). Nesivelkite į ginčus su vadovybe, šeimos nariais, ypač moterimis. Neskubėkite priimti sprendimų tvarkydami finansinius, meilės reikalus – nemenka tikimybė likti suklaidintiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami.

Liūtas (07 22–08 23). Netikęs žodis gali sugadinti visą reikalą, supykdyti su tais, kurie jums svarbūs, kuriuos mylite – nė nepajusite, kaip atsidursite priešingoje barikadų pusėje, prarasite mylimą asmenį. Deja, lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių.

Mergelė (08 23–09 23). Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus. Ginčai su antrąja puse meilės nesustiprins.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirma dienos pusė liūdnoka – ne laikas svarbiems susitikimams, susitarimams. Vėliau atsigausite, tiesa, bus svarbu likti santūriems, saikingiems – stenkitės nereaguoti į provokacijas, net jei kas nors nepatiks. Vis dėlto jei nuspręsite kovoti, darykite tai iki galo. Jokių slaptų susitarimų su priešais – vėliau dėl to pasigailėsite.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

Šaulys (11 23–12 22). Jūs tikitės stebuklo, netikėto išsigelbėjimo. Dar per anksti, palaukite, dar ne jūsų laikas. Na, o ši diena padės suprasti, kas su jumis, o kas prieš. Dienos devizas turėtų būti toks: „tapk laisvas, sąmoningas, gyvenk savo galva“.

Ožiaragis (12 22–01 21). Kritinis metas. Protinga siekti kompromisų. Ir nepamirškite, kad tai diena, kai jūsų negirdi ir, deja, patys nesuvokiate, kas sakoma, kas vyksta.

Vandenis (01 21–02 20). Konfliktiškas metas, tačiau jums pavyks įgyti persvarą. Diena gera einantiems vadovaujamas pareigas ir prasta nuo visų priklausomiems, neturintiems darbo – pastariesiems gali tekti priimti itin nenaudingą sprendimą.

Žuvys (02 20–03 21). Įtampa didelė, tad norėsis maištauti, bet apimti emocijų nesunaikinkite susikurtos gerovės. Būkite itin atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, pasisaugokite apgaulių – jos tikėtinos per partnerius. Beje, nedarnioms sutuoktinių poroms ši diena kritinė – galite prieiti iki skyrybų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.