Astrologė Palmira: ši diena palanki meilės pasimatymams

Gali nutikti kas tik nori, tad labai planuoti šios dienos nereikėtų – tai staigmenų, nelauktų posūkių, vidinių permainų, taip pat laisvės atgavimo metas. Tinka planuoti ateitį, kurti planus. Ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite – tai praplės jūsų galimybes.

Geras metas romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.<br>123rf.com nuotr.
Geras metas romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-09 17:03, atnaujinta 2018-02-12 02:52

Tiesa, ne laikas avantiūroms, azartiniam žaidimams. Gerai imtis kažkada užmesto, nepavykusio darbo. Nepatartina pradėti ko nors nauja, kaip ir imtis radikalių permainų veikloje. Diena palanki įvairiems reikalams, ypač susijusiems su finansinėmis ar socialinėmis problemomis, tvarkyti, kelionėms, susitikti su užsieniečiais. Tinka tvirtinti gerai parengtus ilgalaikius susitarimus, sandorius, pasirašyti kitokius dokumentus.

Tinka įsigyti ir nešioti kepures, skrybėles, skareles.

Geras metas romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški, tačiau buvo labiau susiję su aplinkiniais, visuomene, bet ne jumis asmeniškai.

Blogas ženklas: nemalonūs kvapai, sloga, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus naujų darbų pradžiai, tinkamas rizikuoti, imtis svarbių, skubių reikalų tvarkymo; patartina vilkėti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastingi deriniai.

Avinas (03 21–04 21). Dvilypis metas, kai galima nusivilti senu draugu, idėja, bet ir sulaukti nuoširdžios pagalbos, patarimo. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai vertingi. Svarbūs bus susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

Jautis (04 21–05 21). Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai, jie padės apsispręsti svarbiu klausimu. Pagaliau jums pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį tvarkant dalykinius, finansinius reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Itin svarbų ar sudėtinga reikalą vis dėlto geriau atidėti rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 22). Tampate objektyvūs ir teisingi – pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio savybes. Rinkitės naujus dalykinius partnerius, su dabartiniais aptarinėkite veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Vėžys (06 22–07 22). Verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė, ypač per užsieniečius. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis.

Liūtas (07 22–08 23). Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos. Daugiau bendraukite su vaikais – rasite bendrų idealų. Palanki diena romantiškiems pasimatymams. Gali atsinaujinti nutrūkęs meilės ryšys.

Mergelė (08 23–09 23). Nors ši diena visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės ir interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, nekilnojamuoju turtu, žeme, investicijomis. Jei kas nors šiandien nepavyks, ramiai atidėkite rytdienai – ši diena jums dar palankesnė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite apie save sužinoti svarbių, reikalingų dalykų, tai padės įvertinti savo galimybes. Geras metas dalykiniams susitikimams ir susitarimams, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti – šviesi galva, džiugi nuotaika. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų.

Skorpionas (10 23–11 23). Atsiskleidžia paslaptys, tenka atsikratyti iliuzijų. Jei tai susiję su meile, partneriškais santykiais, neskubėkite sakyti „niekada“. Ši diena netinkama genėti, nes galite nukirsti šaką, ant kurios sėdite. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla ir šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su užsieniečiais. Beje, ši diena padės geriau suvokti savo perspektyvas, atskleis asmeninę charizmą

Ožiaragis (12 22–01 21). Beveik mistiški susitikimai, sutapimai. Pranašiški žodžiai, palinkėjimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nespėsite: rytdiena jums itin palanki. Tinka tvarkyti konfidencialius reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Žavus laikas – atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs – jūsų laukia geros permainos. Gera diena partneriškiems susitarimams. Palanku atvirai pasikalbėti su sutuoktiniu (jei nebijote sužinoti ir ne visai malonių dalykų).

Žuvys (02 20–03 21). Palanku aiškintis, kokie jūsų prioritetai. Labiau koncentruokitės į tai, kas svarbiausia veikloje. Ši diena gana keista – galite suvokti, kas neperspektyvu veikloje, atsisakyti svarbaus sumanymo. Gali išryškėti ir slaptos intrigos prieš jus, tad likite atidūs, budrūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.