Palmira nudžiugino: po nemalonaus periodo nusišypsos laimė

Po įtemptų, konfliktinių, traumingų dienų viskas rimsta, sugrįžta į savo vietas. Liepos 9-oji, trečiadienis, - itin svarbi ir palanki diena tiems, kurie daug triūsė, stengėsi daug pasiekti, kurių įdirbis didelis.

Tad laimė pagaliau gali nusišypsoti ir tiems, kuriuos ilgą laiką persekiojo nemalonumai, kurie daug kentėjo, save apribojo dėl kokio nors tikslo (profesinio tobulėjimo, savęs ugdymo).<br>123 rf.com
Tad laimė pagaliau gali nusišypsoti ir tiems, kuriuos ilgą laiką persekiojo nemalonumai, kurie daug kentėjo, save apribojo dėl kokio nors tikslo (profesinio tobulėjimo, savęs ugdymo).<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-09 08:08, atnaujinta 2018-02-12 03:16

Tad laimė pagaliau gali nusišypsoti ir tiems, kuriuos ilgą laiką persekiojo nemalonumai, kurie daug kentėjo, save apribojo dėl kokio nors tikslo (profesinio tobulėjimo, savęs ugdymo).

Pasistenkite šiandien kuo daugiau nuveikti. Tai bus puikus laikas svarbiems susitikimams, ilgalaikiams susitarimams, reikšmingiems dokumentams tvirtinti, priesaikoms. Tik nepagalvoję nieko nežadėkite – anksčiau ar vėliau šios dienos įsipareigojimus teks įvykdyti.

Diena itin palanki vyresnio amžiaus asmenims, vadovams, taip pat vienišiams, asketams. Tai puiki proga kreiptis patarimo, pagalbos į garbingo amžiaus asmenis – senųjų patirtis taps naudinga jaunajai kartai.

Beje, vyresnio amžiaus asmenims apskritai seksis įvairiose gyvenimo srityse – spręskite socialines, finansines problemas, ieškokite naujų galimybių savo gabumams, sukauptai patirčiai panaudoti. Gali megztis ir nauji romantiški ryšiai – jie bus laimingi, stabilūs.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai svarbesni moterims. Palanku regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais, – saugokitės vagysčių, kukliau elkitės bendraudami su šeimos nariais ir aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, susižeisti iki kraujo, jei į grindų plyšį kas įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas įvairiems reikalams tvarkyti; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Sėkmingas metas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutartims su užsieniečiais tvirtinti. Palanku rodytis viešumoje.

Jautis (04 21–05 21). Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, jie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

Dvyniai (05 21–06 22). Jūsų nuotaika puiki ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros, tada ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti – nepervertinkite savo realių galimybių.

Liūtas (07 22–08 23). Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Labiau įsiklausykite į partnerių ir sutuoktinio pageidavimus bei draugų patarimus.

Mergelė (08 23–09 23). Jei norite, kad pasaulis būtų draugiškas jūsų atžvilgiu, patys ženkite pirmą žingsnį šia linkme. Būkite tikri – jums pasiseks. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose. Vis dėlto diena jums palanki ir kai kas į gera pasikeis jums opiu klausimu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti svarbių dalykų. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Galima imtis naujų ilgalaikių darbų.

Skorpionas (10 23–11 23). Geras laikas sandoriams sudaryti, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Ir nebijokite pakeisti kai kuriuos senus įsitikinimus, principus dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų ir šeimos poreikius.

Šaulys (11 23–12 22). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti ryžtingus sprendimus. Svarbius finansinius sprendimus geriau atidėti rytdienai.

Ožiaragis (12 22–01 21). Prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės esate patyrę, tai tikrai įkvėps. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti net penktadieniui. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Vandenis (01 21–02 20). Ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

Žuvys (02 20–03 21). Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite kantresni – šiuo metu greitų pokyčių tikėtis nereikėtų. Būtini kompromisai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.