Palmiros nuosprendis: jei šiąnakt nesapnavote, jūsų sąžinė švari

Šeštadienis iki 21 val. 17 min.– sudėtingas pilnaties metas, kai dera likti santūriems ir geranoriškiems. Kad ir kas nutiktų, siekite kontroliuoti emocijas, ant nieko nepykti, nieko neteisti. Tai bus gera diena valytis, tvarkytis, atsisakyti to, kas nereikalinga, nešvaru. Vakaras žada taiką, nusiraminimą – praleiskite jį su pačiais brangiausiais žmonėmis.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti - tai reikštų teisingą dabartinį jūsų apsisprendimą ir švarią sąžinę.<br>123rf nuotr.
Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti - tai reikštų teisingą dabartinį jūsų apsisprendimą ir švarią sąžinę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2014, 7:08 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:04 AM

Sekmadienis bus kupinas pakilių nuotaikų – tai geras metas taikytis, bendrauti su tais, kuriuos mylite, puikiai tinkamas švęsti, romantiškiems pasimatymams.

Diena bus susijusi su dovanojimo magija – manoma, kad itin geras darbas šiandien teikti dovanas, dalinti labdarą ir būtinai dovanoti gėles! Vakaras itin palankus romantiškiems pasimatymams, prisipažinti meilę.

Pirmadienis – atsipalaidavimo metas, geras poilsiui, pramogauti, puikiai tinkamas kūrybiniam darbui. Tądien geriau savęs neriboti – darykite tai, ko norisi, kas patinka, kas teikia džiaugsmą. Tai išskirtinis laikas meilei – būkite kartu su savo pora!

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – tai reikštų teisingą dabartinį jūsų apsisprendimą ir švarią sąžinę.

Blogas ženklas: jei karoliai, grandinėlė sutrūktų, akmuo iškristų iš apsodo, jei rankose kas nors sulūžtų, sugestų, ant jūsų drabužis suplyštų, greitai išsitepti, susižeisti, rakštį įsivaryti.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam.

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį – tiek geri, tiek blogi – susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą, jei namuose gėlė nuvystų, ką nors įžeisti, atsakyti prašančiajam.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti dovanų gėlių, atsibusti nuo paukščių giedojimo.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį reikėtų kreipti dėmesį, jei jie konkretūs, aiškūs, realūs. Pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelerių metų.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujų darbų pradžiai, ne pats geriausias laikas ir kelionėms; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienį gali klaidingai pasirodyti, kad net patys artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Tai klaidų, iliuzijų metas, konfliktinis ir traumingas. Sekmadienį, pirmadienį pasijusite kitaip – suprasite, kad jus supa iš tiesų draugiški ir malonūs žmonės, kad esate reikalingi ir mylimi. Galima netikėta romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 21). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių (ypač tėvų) ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį išaugs traumų tikimybė – niekur neskubėkite, nerizikuokite. Sekmadienį, pirmadienį daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui.

Dvyniai (05 21–06 22). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio teisingi, šeštadienį ne laikas ką nors aiškintis, juolab spręsti. Atidėkite rimtą pokalbį kitai savaitei, o dabar paieškokite kokios nors smagios veiklos namų ūkyje. Sekmadienis, pirmadienis privers jus nusišypsoti – tikėtinos malonios staigmenos, ypatingi susitikimai. Tai bus palankios dienos kelionėms, viešnagėms.

Vėžys (06 22–07 22). Planai gali suirti dėl nenumatytų priežasčių, nuo jūsų mažai kas priklausys. Pasistenkite nepasiduoti svetimai įtakai – vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite norui atvirauti sutuoktiniui – šeštadienis netinkamas aiškintis santykius ar ką nors prisipažinti – jus neteisingai supras. Romantiškos intrigos galimos sekmadienį, pirmadienį.

Liūtas (07 22–08 23). Šeštadienis nepalankus – jausite tam tikrą diskomfortą, gali pablogėti sveikata. Būkite atidesni virškinimui. Tai geras laikas namams tvarkyti, įvairioms sveikatingumo procedūroms. Sekmadienį, pirmadienį geriausia leisti su šeima, aplankyti seniai matytus žmones.

Mergelė (08 23–09 23). Šeštadienis provokuos susipykti su vaikais, mylimaisiais, mat gresia įvairūs nesusipratimai, painiava. Sekmadienis bei pirmadienis bus tikrai džiugūs, jei mokėsite nekreipti dėmesio į visokius galimus smulkius nesklandumus ir pasidžiaugti tuo, kas iš tiesų gerai jūsų namuose, santykiuose su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiomis dienomis labiau pasirūpinkite tėvais, pasaugokite vaikus – per juos gali pakakti rūpesčių. Šeštadienį nepatartina aiškintis santykių ir su mylimu asmeniu – gali pasirodyti (ir dažniausiai klaidingai), kad vienas kitam netinkate. Sekmadienis ir pirmadienis – tikrasis meilės metas, kai išsisklaidys buvę nesutarimai, kai širdį užlies meilė ir džiaugsmas. Gali užsimegzti ir naujas audringas romanas.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienis gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones, viešnages. Labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą ir gerus santykius su antrąja puse. Sekmadienis, pirmadienis – itin palankus metas šeiminiam poilsiui. Veiklai pirmadienis nėra tinkamas.

Šaulys (11 23–12 22). Šeštadienis neprognozuojamas – galimos neplanuotos išlaidos. Tai netikęs laikas aiškintis namuose, kur dingsta pinigai, ir kodėl taip stinga meilės. Nurimkite – sekmadienį, pirmadienį vėl atgausite ūpą, lengvai ir paprastai išsiaiškinsite tai, dėl ko anksčiau galėjote ne juokais susipykti. Galimas romantiškas nuotykis kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepasiduokite provokacijoms šeštadienį, saugokite pinigus, turtą, reputaciją bei sveikatą. Sekmadienis, pirmadienis – malonių likimo dovanų metas. Beje, pirmadienis itin palankus svarbiems finansiniams reikalams tvarkyti, įsigyti vertingą daiktą.

Vandenis (01 21–02 20). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas nutiktų, geriau nepriimti radikalių sprendimų, ypač sutuoktinio atžvilgiu. Pasistenkite tądien nuo visų atsiriboti, savo mintis ir veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus. Sekmadienis ir pirmadienis jau visai kitokie – tai itin sėkmingas ir džiugus metas, kai gaunate viską, ko tik širdis trokšta.

Žuvys (02 20–03 21). Šeštadienis neramus – viskas mainosi, pakanka įtampos, nenumatytų aplinkybių, dėl kurių tenka keisti planus. Labai nepasikliaukite draugais, remkitės tik į save. Sekmadienį, pirmadienį palankus romantiškas poilsis prie vandens ar paslaptinga kelionė su mylimu asmeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.