Rytų horoskopas kitai savaitei - Dvyniams švies sėkmės aura

Dangaus ženklai rodo, kad kitą savaitę visi turėsime daug finansinių reikalų. Tik vieniems pinigai teiks džiaugsmą, nes, pavyzdžiui, Ožiaragiam gali pakelti algą, kiti gali patirti finansinių nuostolių. Kokia ateinanti savaitė laukia jūsų -- kupina rūpesčių ar džiaugsmų?

Dvyniai galės drąsiai imtis finansinių operacijų. Jos turėtų būti sėkmingos ir pelningos<br>123rf nuotr.
Dvyniai galės drąsiai imtis finansinių operacijų. Jos turėtų būti sėkmingos ir pelningos<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:58 PM

Ožiaragio laukia gana malonūs įvykiai darbe: ar atlyginimą padidins, ar viršininkai išeis atostogų. Sudėjus savo ir partnerių arba bičiulių pinigus, bus galima pradėti naudingą verslą arba skirti lėšas namui, taip pat kitam nekilnojamajam turtui pirkti.

Vandenis turės kaip reikiant padirbėti, kadangi tarnyboje susikaupė daugybė neatliktų darbų. Jeigu dalykinėse derybose laikysitės pernelyg griežtos pozicijos, galite netekti gerų dividendų. Namie su savo antrąja puse turėsite išspręsti seniai pribrendusį klausimą, katras iš jūsų yra viršesnis tvarkant šeimyninius reikalus. Bet atminkite: jeigu paaiškės, kad viršesnis esate jūs, tai jums ir teks tempti visą buitinių rūpesčių naštą.

Žuvų reikalai verslo srityje vėl stabilizuosis. Nebijokite nedidelių finansinių nuostolių ir ryžtingai atsisakykite sumanymų, kurie aiškiai pasmerkti žlugti. Jau geriau išsaugoti sielos ramybę ir sveikatą. Dailiosios lyties atstoves sužavės žmogus, apie kurį ilgai svajota. Bet stenkitės neparodyti, kad esate laimingos, kitaip jūsų bičiulis pernelyg užries nosį.

Avino laukia darbų ir rūpesčių kupina savaitė. Gali būti, kad persikelsite į naują kontorą, o kariškiai dar toliau - į naują tarnybos vietą. Paskyrimas į aukštesnes pareigas irgi galimas, kaip ir ilgai trukusio ginčo dėl nuosavybės teisės sprendimas. Savaitės pabaigoje gausite brangią dovaną, sveikiname.

Jaučio planai nebus įgyvendinti dėl artimo bičiulio įsikišimo. Bet tai tik į naudą, jeigu jūs ketinote bendradarbiauti su mažai pažįstamu partneriu: jis jus tikrai būtų apgavęs. Valstybiniai tarnautojai darbe turės būti dvigubai atidesni ir apsidrausti nuo galimų klaidų. Kitaip už jas teks atsakyti prieš griežtą vyresnybę.

Dvyniai galės drąsiai imtis finansinių operacijų. Jos turėtų būti sėkmingos ir pelningos. Taip pat galite paprašyti šefo, kad jums padidintų algą. Labai galimas dalykas, kad jo atsakymas bus teigiamas. Aplink Jus susidaro romantiška aura, kuri neleis išvengti tokių pat romantiškų nuotykių.

Vėžys turės klausytis svetimų patarimų, bet elgsis savaip. Tada finansiniai klausimai bus išspręsti lengvai ir sėkmingai. Buitiniai rūpesčiai pareikalaus daug jėgų, todėl poilsis bus jums tiesiog būtinas. Tuo labiau galimi nedideli nerviniai sukrėtimai, kuriuos - nieko nepadarysi - teks ištverti.

Liūtui naudingos operacijos su tauriaisiais metalais ar nekilnojamuoju turtu turėtų padidinti pajamas. Nedidelių įmonių savininkai gali gauti valstybės dotaciją ir išplėsti gamybą. Žmonės, ketinantys įsidarbinti užsienyje, gaus viliojantį pasiūlymą. O asmeniniame gyvenime laukia toks netikėtas posūkis, kad jūs tik stebėsitės.

Mergelei būtų geriausia pailsėti ten, kur banguoja švelni jūra ir šildo karšta saulė. Nelygiavertė alternatyva šiai kelionei bus nauji vyresnybės įpareigojimai darbe, kreditorių apsiaustis ir finansinės problemos. Ir sveikata reikės pasirūpinti. Tad pats laikas pailsėti.

Svarstyklių pajamos pranoks drąsiausius lūkesčius. Jums bus grąžinta skola, kurią Jūs jau seniai pamiršote. Ilgalaikių projektų duodamas pelnas leis investuoti lėšų į naują verslą. O jauno amžiaus Svarstyklių laukia savi maži džiaugsmai - laimėjimas azartiniuose lošimuose arba loterijoje.

Skorpionas turės atkakliai dirbti, kad tokiu neoriginaliu, bet išmėgintu būdu pakeltų savo gerovę. Namuose reikės apsišarvuoti kantrybe, kad Jūsų neišmuštų iš pusiausvyros kai kurių giminaičių išpuoliai. Sudėtingų problemų sprendimą reikės atidėti geresniems laikams. O štai meilėje - priešingai, galima rodyti iniciatyvą, ir ji bus deramai įvertinta.

Šauliui nebus pervesti pinigai, bet nereikia nusiminti. Jų netrukus gausite iš kito šaltinio, ir tai Jus maloniai nustebins. Neatsisakykite susitikimo su artimu bičiuliu. Jis jums atneš sėkmę, o bendradarbiavimas su juo garantuos klestintį verslą. Ketvirtadienį numatoma šeimos vakarienė, kurios metu Jūs su savo antrąja puse tiesiog sužavėsite vienas kitą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.