Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 25 d.

Baigiasi Mėnulio mėnuo, tad netiks nieko nauja pradėti, bet bus gerai užbaigti darbus, juos apibendrinti, koreguoti. Diena bus sudėtinga, nes galimi netikėtumai, dėl kurių teks keisti planus ir užsiimti visai ne tuo, kuo norėjote. Aplinkybės gali priversti spręsti painias problemas, o jų šiandien gali nelauktai padaugėti.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-25 01:01, atnaujinta 2018-02-11 18:06

Nepatartina imtis nieko sunkaus, varginančio – gali stigti ne tik jėgų, bet ir kantrybės, atidumo. Jeigu jūsų veikla susijusi su skaičiavimu, rašymu, informacijos gavimu bei perdavimu, jei dirbate transporto tarnyboje ar daug važinėjate automobiliu, pasistenkite labiau susitelkti. Bus didelė dezinformacijos ir technikos gedimo, avarijų, vagysčių tikimybė. Nesklandumai galimi ir dėl elektros perdavimo, telekomunikacijų ryšio sutrikimų. Venkite nepatikrinę ką nors tvirtinti ar kuo nors patikėti, nepagalvoję žadėti, įsipareigoti, už kitą laiduoti.

Diena sunkesnė jauniems, nepatyrusiems asmenims. Vyresnio amžiaus žmonėms bei tiems, kurie turi didelę patirtį, įdirbį, bus lengviau spręsti šios dienos nesklandumus.

Didesnė avarijų, vagysčių, apgaulių tikimybė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti šaltinį, šulinį, plaukti švariu vandeniu – tai sėkmė, sveikata. Nešvarus vanduo – liga, apgaulė. Jei dantis iškristų – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, ugnis ar šviesa gestų be priežasties, jei šalia jūsų namo medis nulūžtų ar jūsų lazda, skėtis sulūžtų, medžio šaką nulaužti, gėles skinti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti, gauti dovanų vaisių.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis ir pirmadienis nėra palankūs bendrauti, kelionėms, švęsti.

Avinas (03 21–04 21). Daug neplanuokite – reikalai strigs dėl nepaaiškinamų priežasčių ir jūsų pačių neatidumo, neatsargumo. Namų rūpesčiai jus gali išmušti iš vėžių. Gresia nemalonus pokalbis – pasistenkite bendravimą su jums nepatinkančiu asmeniu atidėti kitai savaitei.

Jautis (04 21–05 21). Turėkite savo nuomonę – nereikia labai paisyti, kas ką mala liežuviu. Dėl esminių dalykų būsite teisūs, bet galite suklupti spręsdami paprasčiausias kasdienes problemas. Tad mažiau ginčykitės ir būkite atidesni gautoms pastaboms, užuominoms.

Dvyniai (05 21–06 22). Erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai – vargu ar pavyks pasiekti tai, ką užsibrėžėte. Verta spręsti finansines problemas, bet nepasikliaukite tik vienu variantu, jei būtent šiandien reikia gauti pinigus.

Vėžys (06 22–07 22). Nereikėtų pasikliauti ne tik kitų žodžiais, bet ir pirmu įspūdžiu bei intuicija. Būkite itin atidūs dirbdami, tardamiesi dėl dalykinių reikalų – šios dienos klaidos lemtingos, gali pakenkti jūsų geram vardui ir karjerai. Venkite ginčų su partneriais ir antrąja puse.

Liūtas (07 22–08 23). Trūks jėgų ir gero ūpo, bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti. Iš tiesų viskas geriau, bet būsite linkę į susiklosčiusią situaciją pažvelgti iš blogiausios pusės. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, vagysčių tikimybė.

Mergelė (08 23–09 23). Būtina vengti avantiūrų ir atsakingiau atlikti užduotis, juolab niekam jų nepatikėti. Jūsų sąžiningumas, mokėjimas laikytis žodžio gali būti patikrinti partnerių, sutuoktinio, vadovybės ar kontrolierių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesinervinkite dėl kieno nors sėkmės ar savo pralaimėjimų, nepavydėkite, nemenkinkite (bet ir nepervertinkite) savo kolegų, vadovybės, konkurentų, partnerių, sutuoktinio laimėjimų. Ne pats geriausias laikas vadovybei siūlyti savo sumanymus – vargu ar tai bus tinkamai įvertinta.

Skorpionas (10 23–11 23). Nors ši diena gana sėkminga, menkas atsitiktinumas gali ne tik sugadinti nuotaiką, bet ir sugriauti ketinimus. Tad pasistenkite ne tik iš anksto viską apskaičiuoti, bet ir svarbiam reikalui skirti daugiau laiko – pasiruoškite nenumatytiems trukdžiams.

Šaulys (11 23–12 22). Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus. Labai nepasikliaukite žadėta pagalba, parama – paskutinę akimirką galite likti vieni tuščiomis rankomis. Atsispirkite pagundai vakare ginčytis su sutuoktiniu, artimaisiais.

Ožiaragis (12 22–01 21). Neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, o kas ne. Mokėkite negirdėti negerų atsiliepimų apie sutuoktinį – iš nieko galite išpūsti skandalą.

Vandenis (01 21–02 20). Galimi nesutarimai su kolegomis, vadovybe. Ši diena tinkama kasdieniams, paprastiems darbams nuveikti, bet būtinas kruopštumas ir nuoseklumas. Būkite itin atidūs savo veiklos kokybei ir atsargūs dirbdami su elektros prietaisais, kompiuteriais. Nerizikuokite vairuodami automobilį.

Žuvys (02 20–03 21). Galite apsirikti vertindami dabartinius savo tikslus ir jau esamus nuopelnus, taip pat mylimo žmogaus jausmus, tad neskubėkite nei nusivilti, nei statyti pilis. Labiau atsižvelkite į partnerių, vadovybės nuomonę, kvalifikuotų specialistų išvadas, sutuoktinio ar mylimo žmogaus keliamus reikalavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.