Palmira: šeštadienis - nepalanki diena daugeliui Zodiako ženklų

Šeštadienį baigiasi Mėnulio mėnuo – tai kritinis laikas, netinkamas pradėti ką nors nauja, švęsti, pirkti vertingų daiktų. Nepalanki diena ir naujoms pažintims, romantiškiems pasimatymams.

Šeštadienį baigiasi Mėnulio mėnuo – tai kritinis laikas, netinkamas pradėti ką nors nauja, švęsti, pirkti vertingų daiktų. Nepalanki diena ir naujoms pažintims.<br>123rf nuotr.
Šeštadienį baigiasi Mėnulio mėnuo – tai kritinis laikas, netinkamas pradėti ką nors nauja, švęsti, pirkti vertingų daiktų. Nepalanki diena ir naujoms pažintims.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:35 PM

Sekmadienis kitoks – tai įkvepianti jaunaties diena. Jaunatis stos naktį, 1 val. 42 min. Tai daug kuo palanki diena, tiesa, netinkama reikšti iniciatyvą (per tai galite nukentėti). Pasistenkite atsipalaiduoti, likite pasyvūs. Rytą itin geras laikas pamąstyti apie ateitį – puiku kurti planus mėnesiui.

Pirmadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, finansiniams susitarimams, kelionėms.

Šeštadienį 5 val. 26 min. Marsas įeina į Skorpiono ženklą ir judės juo iki rugsėjo 13 d. Tai bus tinkamas laikas seniai planuotoms permainoms įgyvendinti. Pakaks ryžto, valios, tvirtumo, drąsos rizikuoti. Kita vertus, aktyvesni taps asmenys, įpratę kitus išnaudoti tiek morališkai, emociškai, tiek ekonomiškai.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žaliuojančius augalus, žydinčias gėles, prinokusius vaisius – tai laimė, sveikata, meilė. Gyvūnai reikštų apgaules, įvairius sunkumus, žiema – nuostolius, vienatvę.

Blogas ženklas: jei paslysite, parkrisite – galite praleisti gerą progą, jei namuose nuo lubų imtų byrėti tinkas – nuostoliai, galite namų netekti, nagą nusilaužti – gresia netikėta liga, nužiūrėjimas.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – gera žinia, išvysti krintančią žvaigždę – maloni staigmena, nauja pažintis.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Puiku, jei jie ryškūs, spalvoti. Ugnis, žaibas – esminės permainos gyvenime. Žvaigždės, dangus, skraidyti – globa, norų išsipildymas. Šventieji bei jų atvaizdai – išbandymai, kraujas, mėsa – liga, koridoriai, uždaros, siauros patalpos, raktai, spynos – ligoninė, kalėjimas, gyvūnai – paskalos, melas.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namuose kas nors imtų svilti, apsiplikyti, gaisrą, juodus dūmus išvysti, be aiškios priežasties šalti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei į namus įsiveržtų stiprus vėjo gūsis – turtas, pinigai, gera kelionė, naujos pažintys.

Sapnų iš sekmadienio į pirmadienį geriausia neatsiminti. Net jeigu ką nors ryškiai įsiminsite, tai susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei netyčia apipiltų vandeniu – jūsų paslaptis gali išaiškėti, pačiam išlieti vandenį – apkalbos apie artimus žmones, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, požymis, kad artimieji iš jūsų siurbia energiją.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai, jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis išskirtinis, tinkamas priimti svarbius sprendimus; palankūs ryškių, šiltų tonų drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Šeštadienis kiek komplikuotas – pasistenkite pabūti vieni, atsiriboti nuo aplinkinių įtakos, svetimų reikalų. Gerai jausitės sekmadienį – gali išsipildyti sena svajonė, išsispręsti seniai varginęs klausimas. Pirmadienį nesivelkite į finansines avantiūras, venkite įsipareigoti jausmų srityje.

Jautis (04 21–05 21). Jei turite neatidėliotinų reikalų, svarbių susitikimų, juos derėtų sutvarkyti pirmą šeštadienio pusę – tai padės išvengti nereikalingų komplikacijų. Romantiškas, džiugus sekmadienis, tinkamas vien poilsiui, atsipalaiduoti, maloniai pabendrauti. Pirmadienį galimi finansiniai keblumai – atidėkite visus reikalus ir romantiškus pasimatymus antradieniui.

Dvyniai (05 21–06 22). Geros dienos susitikimams su bičiuliais, tiesa, jų pažadais pernelyg nepasikliaukite, ypač šeštadienį. Sekmadienis geras viešiems susitikimams, pristatyti savo veiklą, kūrybą visuomenei. Pirmadienį būkite atsargesni žadėdami, įsipareigodami – galite pervertinti savo galimybes.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite atsiriboti nuo rūpesčių, atsipalaiduokite, pailsėkite. Jūsų nuotaika bus puiki ir problemų nepatirsite, jei būsite atlaidesni artimųjų silpnybėms, vengsite svaigalų. Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite sutikti (ypač jei tai išgirdote šeštadienį). Pirmadienis netinkamas rizikuoti pinigais, sutuoktinio jausmais ir kantrybe.

Liūtas (07 22–08 23). Tai puikios dienos, tačiau svarbu mažiau reikštis – stenkitės nekristi kitiems į akis, neatkreipti be reikalo į save dėmesio. Gimtadieniui švęsti tinkamas sekmadienis. Pirmadienį būkite saikingesni – svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Mergelė (08 23–09 23). Gana įtemptos, neramios dienos, kai jaudinsitės dažniausiai be reikalo, tiesa, nebūsite atsargūs ten, kur reikia. Galimi ir apmaudūs nesusipratimai su sutuoktiniu – ne laikas ginčams, įtarinėjimams, aiškintis santykius šeštadienį. Pirmadienis apgaulingas – vargu ar sulauksite žadamos paramos, skolos grąžinimo. Nenuliūskite – antradienį gausite viską, ko jums reikia.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį būkite apdairesni su darbo technika, atsargiau važinėkite – galimi netikėti gedimai, keistokos avarijos. Sekmadienį galite gauti ilgai lauktų gerų naujienų, intriguojančių pasiūlymų. Gali užsimegzti ir lemtingi draugiški, romantiški ryšiai. Tai puikus laikas su sutuoktiniu aplankyti bendrus draugus. Pirmadienis permainingas – jokių avantiūrų, dar viskas keisis.

Skorpionas (10 23–11 23). Daug nenorėkite, tuomet neteks nusivilti. Šeštadienio nemalonus pokalbis ar nesėkmė važiuojant, perkant išblaivins, privers labiau branginti gerus santykius su artimaisiais, kaip ir kitas likimo dovanas. Pirmadienis nepalankus su vadovybe aptarinėti jūsų atlyginimo perspektyvas. Tai geras laikas pradėti sportuoti.

Šaulys (11 23–12 22). Beveik visas šeštadienis, išskyrus vakarą, sudėtingas, tad geriau likti namie, ilsėtis, labiau pasirūpinti savo sveikata. Nespręskite jokių šeimos problemų šeštadienį. Sekmadienis šaunus – viskas savaime grįš į savo vietas. Pirmadienis netinkamas kelionėms, susitarimams su jums svarbiais asmenimis. Labiau pasaugokite pinigus kelyje, užsienyje.

Ožiaragis (12 22–01 21). Teks prisitaikyti ir dėl giminaičių, draugų reikalų keisti planus, atsisakyti poilsio, pramogų šeštadienį. Tik būkite atidūs, kad neperlenktumėte lazdos jiems padėdami – nenuskriauskite savęs ir savo šeimos. Sekmadienio vakaras puikus viešnagei. Pirmadienį gali būti netikėtų išlaidų, ypač kelyje. Pasisaugokite vagių.

Vandenis (01 21–02 20). Šeštadienį galimos priverstinės išlaidos dėl netikėtos baudos ar sutuoktinio kaprizų. Pasisaugokite sukčių, apgavikų. Sekmadienis puikus romantiškiems susitikimams. Aplankykite draugus, kuriems seniai esate pažadėję vizitą. Pirmadienis nėra geras leisti pinigus, investuoti. Ne laikas aiškintis santykius su antrąja puse. Nepavyduliaukite ir niekam nepavydėkite.

Žuvys (02 20–03 21). Nepervertinkite savo galimybių šeštadienį: mažiau žadėkite, neišlaidaukite, likite santūrūs prie vaišių stalo. Sekmadienis šaunus – laukia naujos pažintys, o gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam. Pirmadienis bus išlaidų dėl remonto ar sveikatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?