Palmira įspėja: ši diena apgaulinga, būkit atsargūs su pinigais

Apgaulingas metas, kai neaišku, ko norisi, arba norisi daugiau, nei galima, nei realu turėti, patirti. Tad ko nors užsimanę neskubėkite tenkinti savo įgeidžio, viską gerai apgalvokite. Tai svarbu tiek tvarkant piniginius, turto reikalus, tiek asmeniškai bendraujant.

Būkite itin atsargūs spręsdami finansines problemas, nerizikuokite, nors galite rasti ir anksčiau nepastebėtų, neįvertintų rezervų.<br>123rf nuotr.
Būkite itin atsargūs spręsdami finansines problemas, nerizikuokite, nors galite rasti ir anksčiau nepastebėtų, neįvertintų rezervų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 11:32 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:48 PM

Būkite itin atsargūs spręsdami finansines problemas, nerizikuokite, nors galite rasti ir anksčiau nepastebėtų, neįvertintų rezervų. Tinka gilintis į sudėtingą informaciją, ieškoti naujų pajamų šaltinių. Mėginkite suvokti slaptą įvykių, žodžių prasmę, suprasti aplinkos ženklus – jie šiandien iškalbingi, pranašiški.

Būkite dosnūs, padėkite, atjauskite, kiek galite, net jei jums patiems šiuo metu sunku, tačiau nepirškite niekam jėga savo nuomonės ir pagalbos. Stenkitės, kad jūsų dėmesys, rūpestingumas, taip pat švelnūs jausmai nebūtų kitam našta. Neskubėkite niekam siūlytis į draugiją – gal žmogus nori pabūti vienas arba ne su jumis?

Kita vertus, šiandien bus svarbi kitų žmonių pagalba, patarimai, tad patys neskubėkite jų atstumti, bet būkite atsargūs – siūlomos dovanos, geresnės pareigos gali būti ir Trojos arklys.

Geriausia visai neprisiminti, ką sapnavote naktį iš sekmadienio į pirmadienį. Net jeigu ką nors ryškiai regėjote, tai susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei netyčia apipiltų vandeniu – jūsų paslaptis gali išaiškėti, pačiam išlieti vandenį – apkalbos, liečiančios jums artimus žmones; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės; jei batas suplyštų – draugo išdavystės požymis, kad artimieji vagia jūsų energiją.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai; jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis išskirtinis, tinkamas svarbiems sprendimams priimti; palankūs ryškių, šiltų tonų drabužiai.

Avinas (03 21–04 21). Pakaks ne tik optimizmo, gerų vilčių, bet ir pagrindo pykti ant artimųjų, ypač vaikų, sutuoktinio. Jei išties esate blogai nusiteikę, išvykite kur nors vieni. Taip visiems bus sveikiau. Ir nesivelkite į finansines avantiūras. Venkite įsipareigoti jausmų srityje.

Jautis (04 21–05 21). Rūpesčiai dėl darbo, sveikatos ir šeimos, namų, tėvų gali rimtai prislėgti. Gresia pinigų stygius dėl per didelių vaikų ar mylimo asmens poreikių. Svarbių reikalų tvarkymą bei meilės pasimatymą verta atidėti rytdienai. O šiandien niekur neskubėkite ir daugiau laiko praleiskite namie.

Dvyniai (05 21–06 22). Nereikia tikėti viskuo, kas kalbama apie žmogų, kuris jums patinka, – apkalbose niekada nebūna grynos tiesos. Antra vertus, mėginkite patys atvirai pasišnekėti su jums brangiu asmeniu ir viską išsiaiškinti, suprasti. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti – galite pervertinti savo galimybes.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite linkę pavyduliauti, be reikalo įtarti sutuoktinį. Gresia išlaidos dėl netikėto buities technikos, transporto gedimo, taip pat kelionės ar sutuoktinio reikalų. Būkite pasiruošę padėti ir savo tėvams. Galite rasti kažkada paslėptus pinigus.

Liūtas (07 22–08 23). Aplinkinius stenkitės matyti ne kaip priešus, o kaip draugus, sąjungininkus. Ypač darbo kolektyve ar šefo akivaizdoje bus žalinga demonstruoti ambicijas, nepaisyti kitų nuomonės, valios. Tad sveika žvilgtelėti į save svetimomis akimis, pamąstyti, kaip elgtumėtės šefo, sutuoktinio arba vaikų vietoje.

Mergelė (08 23–09 23). Diena gana apgaulinga – vargu ar sulauksite žadamos paramos, skolos grąžinimo. Nenuliūskite – antradienį gausite viską, ko jums reikia. Ir pasistenkite nusiteikti optimistiškai mylimo žmogaus atžvilgiu, kitaip imsite įtarinėti ar pulti į neviltį dėl niekų. Jums gali stigti dėmesio iš mylimo žmogaus, tačiau neverta jam priekaištauti – verčiau užsiimkite atidėtais, užmirštais darbais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nieko vieni neplanuokite – jūsų sutuoktinio ar partnerių ketinimai gali būti visai kitokie. O jei norite sužinoti, kokios jūsų išrinktojo ydos, supažindinkite su savo draugais – išgirsite tai, ko nė nenutuokėte. Taip patirsite, ko verti jūsų draugai ir jūsų pačių jausmai.

Skorpionas (10 23–11 23). Įtampa augs, nerimo daugės, tačiau aplinkiniai nusiteikę draugiškai ir yra pasiruošę jums padėti. Tiesa, nepalankus metas su vadovybe aptarti savo atlyginimo perspektyvas. Tai geras laikas pradėti sportuoti.

Šaulys (11 23–12 22). Žvelkite į viską iš toliau – nebūkite smulkmeniški, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu. Sunkus metas tiems, kurie sprendžia meilės trikampio uždavinį: jei iki šiol neapsisprendėte, galimas dalykas, kad šiandien arba rytoj bus nuspręsta už jus. Ir labai nepasikliaukite užsieniečiais – nei dalykinėje, nei meilės srityje. Romantiškų nuotykių ypač reikėtų vengti šeimos žmonėms – jūsų paslaptis greit taps žinoma sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Bus progų pademonstruoti ištvermę bei išradingumą, ypač meilės, šeiminių santykių srityje. Jūsų įtarimai, nusivylimai perdėti – nei patys nesigraužkite, nei kitų nekankinkite. Padidės nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų (buitinių, gamybinių, transporto) tikimybė. Gresia netikėtos išlaidos, baudos, ypač kelyje. Pasisaugokite vagių.

Vandenis (01 21–02 20). Gali imti nepatikti viskas, kas susiję su sutuoktiniu, – norėsis ko nors nepasiekiamo, tobulo ar šiaip egzotiško. Kasdienybė, buitis gali kaip reikiant suerzinti. Verta išvykti pasisvečiuoti, pakeliauti, kad pakeistumėte aplinką ir įprastą minčių eigą. Tiesa, būkite apdairesni vairuodami ir pasisaugokite amūro strėlių, jei esate susituokę.

Žuvys (02 20–03 21). Vertėtų atsisakyti planuotų svarbių daiktų pirkimo, sunkių, pavojingų darbų ar rizikingos kelionės automobiliu – dažniau ges technika, gali netikėtai pablogėti ir jūsų sveikata, kilti netikėtų konfliktų su artimaisiais. Tikėtinos nesmagios išlaidos dėl remonto ar pašlijusios sveikatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.