Palmira įspėjo: sėkmė šypsosis ryte, dieną jusite įtampą

Trečiadienį, liepos 30 dieną, pats sėkmingiausias ryto metas – tik iki 8 val. 23 min. Tad jei jums reikia pasirašyti itin atsakingą dokumentą, su kuo nors susitarti dėl svarbaus reikalo, šis laikas tam išskirtinai tinkamas.

Diena emociškai bus kiek įtempta, tad venkite nervintis, kitus skubinti ir ant nieko nepykite, – ugdykite meilę sau ir artimui.<br>123 rf.com nuotr.
Diena emociškai bus kiek įtempta, tad venkite nervintis, kitus skubinti ir ant nieko nepykite, – ugdykite meilę sau ir artimui.<br>123 rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 7:49 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:53 PM

Rytmetys itin geras tartis dėl remonto, tinkamas ir jį pradėti. Taip pat rytas itin geras statybų pradžiai (bent pirmąją duobę kastuvu iškaskite kaip statybų pradžios ženklą). Pasiseks ir tiems, kurie ryte konsultuosis su gydytoju, – pavyks tinkamai diagnozuoti ligą ir rasti optimalų gydymo būdą.

Diena emociškai bus kiek įtempta, tad venkite nervintis, kitus skubinti ir ant nieko nepykite, – ugdykite meilę sau ir artimui. Ne laikas konfliktuoti, aiškintis, juolab nutraukti santykius – tiek draugiškus, tiek dalykinius.

Kita vertus, tinka aiškintis, su kuo mums tinka bendrauti. Intuicija pasufleruos, kokie žmonės yra iš tiesų jūsų, su kuo jums tikrai pakeliui ir koks darbas, potraukis palankiausias.

Šiandien patartina kuo daugiau laiko praleisti prie vandens telkinių. Palanku mėgautis baltuoju vynu.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilintųsi svetimas šuo, katė – išties esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu; rasti monetų, ypač herbu į viršų, – sėkmingai išspręsite dabartines problemas; rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį galimos staigmenos, planų pasikeitimas, netinka tvarkyti svarbių verslo, finansinių reikalų; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 21). Nors diena palanki (ypač ankstus rytas), turite būti labai atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Gera diena kūrybinių profesijų atstovams.

Jautis (04 21–05 21). Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ką norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų šiandien atvirai pasišnekėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Nesiimkite spręsti profesinių problemų – atidėkite tai rugpjūčio viduriui. Šiuo metu svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau (galbūt savaitgalį) netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpinimosi jumis ir namais, taip pat jų nuopelnų.

Vėžys (06 22–07 22). Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei teks tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašinėdami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Liūtas (07 22–08 23). Vargu ar pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą (nebent sulauktumėte labdaros). Tiesa, tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, verta spręsti bendravimo problemas – artimiausiomis dienomis neišspręstos tarpusavio problemos gali skaudžiai kirsti.

Mergelė (08 23–09 23). Visi jumis žavisi ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis – šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai – gali kai kas nepavykti darbe, tad geriau nieko atsakingo neplanuoti. Tinkamas laikas konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 23–11 23). Draugai paguos, mylimas asmuo pradžiugins – tai žavių, malonių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė. Nesugalvokite rizikuoti pinigais.

Šaulys (11 23–12 22). Neblogas laikas taikytis su viršininku, su vadovybe spręsti subtilias jūsų veiklos problemas. Būkite kantresni, jei teks išgirsti artimųjų skundų, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą jumis.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dvilypis metas, kai negalima būti kategoriškiems, griežtiems ir piktiems. Seksis tik tiems, kurie plauks pasroviui. Ne laikas ir svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite, – nieko nereikalaukite, tiesiog džiaukitės meile.

Vandenis (01 21–02 20). Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti tenkinantį kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidaus balsą. Nuojautos, sapnai pildysis.

Žuvys (02 20–03 21). Nebloga proga greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos kuo nors pralinksminti, pradžiuginti sutuoktinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.