Astrologės S.Liepienės prognozės rugsėjo 9–15 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Po Mergelės ženklu gimusiems S.Liepienė žada: "Sėkmė lydės tik ištvermingiausius".
Po Mergelės ženklu gimusiems S.Liepienė žada: "Sėkmė lydės tik ištvermingiausius".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2014, 10:41 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:09 PM

Turite gyvenimo galvosūkį. Reikia įminti vieną kitą sudėtingą mįslę, susijusią su finansais ir įsipareigojimais. Negalite pasakyti nei „ne“, nei „taip“. Esate tiesiog įkliuvę.

Nespręskite patys, ypač jei keblūs klausimai liečia artimiausią aplinką. Paveskite tai išspręsti kitiems. Darbe nesiimkite daugiau, nei galite padaryti.

Jautis (04 20–05 20)

Nors mėnuo jau įsibėgėjo, vis dar jaučiatės taip, lyg būtumėte nuošalyje, lyg niekas dar nepastebėtų, kad jūsų trūksta gyvenimo kelyje. Gali būti, kad jūs patys tą keliuką užnešėte lapais ir niekas neranda, kaip pas jus užsukti.

Todėl gerai pagalvokite, nušluokite visus nesusipratimus nuo kelio ir pasikvieskite draugus į svečius. Vienas vakaras gali reikšti labai daug. Atnaujinti ryšiai, atšilę santykiai, kartu ryškės ir vėžės į ateitį.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, kad prisidirbote. Gal ne visi mato ir ne visi supranta, bet patys jaučiatės nekaip. Taip ir turėtų būti. Viskas sugrįžta bumerangu. Gali būti, kad jūsų išsišokimai dabar matomi labiau nei anksčiau.

Ir su šiuo nekokiu jausmu teks gyventi dar visą savaitę. Namuose kaip namuose: kažkas sudužo, kažkas pasakė riebesnį žodį, bet šiaip viskas savo vietose.

Vėžys (06 21–07 22)

Išsireikalauti dėmesio, supratimo ar palaikymo namie ne visada lengva. Tai justi labiau nei kada nors anksčiau. Jei jums nepatinka nuotaikos namie, jei manote, kad negaunate atsako į savo meilę, peržvelkite savo elgesį pastaruoju metu.

Gal kartais jūs patys sukūrėte šią įtampą. Galima tik pasiguosti, kad tai labai greitai baigsis, nors ir patirsite išlaidų.

Liūtas (07 23–08 22)

Viskas sukasi apie permainas. Norisi pokyčių. Ir pirmiausia darbe. Aišku, niekada santykiai darbo kolektyve nebūna tobuli, visada atsiranda kokių nors kliūčių, tačiau tai, kad jūsų nepastebi ar nevertina, žeidžia labiausiai. Tai tiesiog užgauna jūsų savigarbą.

Artimiausiomis dienomis viskas gali pasikeisti į vieną arba kitą pusę: arba jūs susirasite naują darbą, arba būsite pradėti vertinti kitaip.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Visas gyvenimas staiga ėmė ir sustojo. Ne todėl, kad pasikeitė darbai, žmonės ar aplinkybės. Ne, viskas savo vietose, tiesiog tai, kas svarbiausia, nejuda į priekį. Ir kliūtys ne tik dėl jūsų baimės, bet ir dėl artimųjų.

Vieniems tai – darbiniai pančiai, kitiems – giminių kišimasis, treti neranda vietos namuose. Nekelkite sumaišties, pasidarykite šventę ir be progos – raskite būdą pamatyti gyvenimo spindesį.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nesinori brautis į svetimą gyvenimą be kvietimo. O kvietimas dabar bus jums įteiktas. Ne šiaip rausvas, blizgus, o tikras ir su tikrais jausmais. Ar sugebėsite tai priimti, įvertinti ir atsakyti tuo pačiu, priklausys nuo jūsų šeiminės padėties.

Tačiau gyvenimas jums dovanoja dar vieną galimybę. Tie, kuriems jausmai nerūpi, pirks loterijos bilietus ir rizikuos kelyje, versle. Geras laikas ir siekiantiems sporto rezultatų.

Šaulys (11 22–12 21)

Jau turėjote susigyventi su neramiu laikotarpiu ir permainomis. Atrodytų, kad ugnikalnis niekada nemiega ir kartkartėmis ne tik išmeta pelenų debesis, bet ir pasispjaudo karšta lava. Gali būti, jog šio aktyvumo periodo priežastis esate jūs. Tačiau nuo to tik šilčiau.

Konfliktai tarp vyrų ir moterų pusės aštresni penktadienį, o kol kas bandykite rasti būdą, kaip dingti iš namų ar ilgiau užsibūti darbe.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Prabangi melodija su gražiomis trelėmis. Įmantru ir labai laiku. Tada, kai norisi ko nors neįprasto. Ir gali būti, kad jūs vėl imsitės senų darbų, vėl sugrįšite prie tų pačių pokalbių temų, bet viskas bus subtiliau, labiau atitiks jūsų poreikius.

Jei manote, kad atėjo laikas įsigyti naujų pirkinių, bet nesuskubsite to padaryti, jie bus skirti jau ne jums, o namams ar namiškiams. Net jei juos įsigysite sau.

Vandenis (01 20–02 18)

Arba jūs laikotės taisyklių, arba jos griežtėja. Nėra laiko klaidoms ir abejonėms, nėra galimybės klysti ir taisyti klaidas. Reikia veikti greitai čia ir dabar. Tačiau vakarais norėsis atsipūsti, paskaityti knygą ar tiesiog pasimėgauti ramybe. Deja, šios pramogos ne šią savaitę.

Dabar naujos taisyklės, naujos ribos. Jūs greitai prisitaikysite ir artėjant laisvadieniui jau galėsite vieną kitą popietę praleisti su draugais.

žuvys (02 19–03 20)

Nieko grandiozinio, stebuklingo ar magiško. Tiesiog kasdienis kruopštus darbas bandant įsitvirtinti ten, kur seniai trokštate. Viskas greta, tik reikia kantriai lipti laiptais aukštyn, nesistengiant peršokti menkaverčių pakopų.

Ant šių pakopų ir gaunamos vertingiausios gyvenimo pamokos. Jei jums neramu, kad jus kas nors lenkia, žinokite, jog kiekvienas turi savo tempą.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimas kartais būna labai neteisingas, bet tai ir yra gyvenimas. Jūs negalite nieko išmokyti, niekam patarti ir nieko pakeisti, jei žmonės patys to nenori. Reikia su tuo susitaikyti ir nebekovoti su vėjo malūnais.

Jūs žinote, kad daug galite, tad ir spręskite iškilusias problemas. Šis laikas nėra malonus ir geras tiems, kurie laukia užuojautos ir paramos. Sėkmė lydi tik ištvermingiausius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.