Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 9 d.

Pilnaties metas – energijos net per daug, tai gali virsti įtampa, net agresija ir paveikti destruktyviai. Nebus lengva išlikti ramiems ir kontroliuoti situaciją. Ne itin gerai jausitės kolektyve – aplinkiniai trikdys. Kažkas panašaus į sąmokslą už nugaros.

Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką šiandien žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:11 PM

Kita vertus, galite išgirsti dalykų, apie kuriuos nenorėjote žinoti, arba kurie nuo jūsų buvo slepiami. Kad ir ką sužinotumėte, stenkitės neprarasti dvasios stiprybės – nemaištaukite.

Šiandien netiks tvarkyti reikalų, pradėti darbų, priimti atsakingų sprendimų, pasirašyti finansinių susitarimų.

Stigs atidos, susikaupimo, ypač dirbant su informacija, dokumentais. Nepalankios kelionės.

Galimos nelaimės dėl skubėjimo ar neapdairumo. Nemenka traumų, avarijų, gaisrų tikimybė. Patartina vengti minios, spūsties.

Būkite atidesni maisto produktams, venkite svaigalų.

Nepalanki diena pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams, meilės santykiams aiškintis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, pildysis greitai, suprasti reikėtų tiesiogiai. Jei kelis džiugius sapnus regėjote – laukia smagus netikėtumas, gera permaina. Tačiau blogai buvo regėti košmarą arba būti baltai apsirengus (skurdas, gėda), maudytis (liga), valtimi plaukti (netikėtos mirties grėsmė). Puiku buvo regėti ugnį – pagalba, sėkmė, medžius – nauji draugai, globėjo įgijimas, lietų – pagijimas, apsauga. Jausti vėją, pačiam skraidyti, išvysti debesis, vaivorykštę – pagalba, globa.

Blogas ženklas: jei sugestų čiaupas, jei kojos permirktų – nuostoliai; jei ant jūsų užkristų medžio šaka – dramatiškos permainos, nemalonumai darbe.

Geras ženklas: jei sustojęs laikrodis vėl imtų eiti – didelė sėkmė; rasti smulkmeną iš geltonojo metalo – bus atskleista painiava; pamesti sagą – atsikratysite žalingos draugystės; išvysti šviesius dūmus – apsauga.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis sudėtingas, nepalankus imtis svarbių reikalų, vykti į keliones; palankios spalvos – juoda, raudona, balta, geltona.

Avinas (03 21–04 21). Pasyvus metas. Vienatvėje mintys taps aiškesnės, galbūt išsiaiškinsite svarbų asmeninio gyvenimo dalyką. Tai sunki diena – atsiribokite nuo rūpesčių ir svarbių reikalų.

Jautis (04 21–05 21). Gali kilti noras į viską numoti ranka. Tačiau jums reikia tik kai ką pakeisti, o visa kita savaime susitvarkys. Aiškinkitės nuostolių versle priežastis.

Dvyniai (05 21–06 22). Venkite didelės atsakomybės ir dalykinių konfliktų. Pasistenkite atsižvelgti į vadovo reikalavimus. Į gautus pasiūlymus neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti kitai savaitei. Didesnė traumų, konfliktų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite linkę viską perdėti – audra vandens stiklinėje. Venkite žmonių, mėginančių pakeisti jūsų nuomonę, įsitikinimus, – nieko gera iš to neišeis. Nerizikuokite vairuodami, nepažeidinėkite įstatymų.

Liūtas (07 22–08 23). Kritinis metas, kai paaiškėja, kas jus išduoda, kuo negalima pasitikėti. Saugokite savo sveikatą ir pinigus. Galimi nuostoliai ir traumos.

Mergelė (08 23–09 23). Nepraraskite objektyvumo ir saiko. Tai šiandien pagelbės ne tiktai jums, bet ir aplinkiniams. Gali tekti kitus sutaikyti, paguosti, atjausti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atsiribokite nuo nereikalingų darbų, likite nuoseklūs. Stenkitės nepervargti ir nesinervinti dėl smulkmenų. Didesnė mažų klaidų, netikslumų dirbant, nesusipratimų su kolegomis tikimybė.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesistenkite visko suprasti, paaiškinti, įvertinti – suklysite. Labiau pasikliaukite pirmu įspūdžiu, instinktu. Venkite avantiūrų – ne tik darbe, bet ir jausmų srityje. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Šaulys (11 23–12 22). Sunkoka diena. Svarbius reikalus, ypač finansinius, vertėtų atidėti kitai savaitei. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Pamąstykite, ar išties rūpinatės savo šeima?

Ožiaragis (12 22–01 21). Mažiau žadėkite ir dalinkitės savo mintimis, jei norite išvengti ginčų. Nedirbkite atsakingų darbų – vėliau teks perdaryti. Netiks pasirašyti svarbių dokumentų. Pasisaugokite vagių, atsargiau vairuokite.

Vandenis (01 21–02 20). Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas perdėtas. Šiuo metu esate nepakantūs, dirglūs – gal verta pailsėti? Itin apdairūs būkite tvarkydami finansinius reikalus.

Žuvys (02 20–03 21). Neskubėkite patikėti šios dienos naujienomis, mažiau dėmesio kreipkite į pastabas ar grasinimus. Ypač neskubėkite skelbti karo dėl konkurencijos (ir jausmų srityje, ir versle).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.