Palmira perspėjo, kad nemalonus laikas tęsiasi

Įtampa kiek atslūgs – tai tinkamas laikas taikytis. Nors tai aktyvus pilnaties metas, reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos, vengti persidirbti, pervargti – kaip ir vakar, svarbiems reikalams, kelionėms trečiadienis, rugsėjo 10-oji, netinkamas.

Nors tai aktyvus pilnaties metas, reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos, vengti persidirbti – svarbiems reikalams trečiadienis, rugsėjo 10-oji, netinkamas.<br>123 rf.com
Nors tai aktyvus pilnaties metas, reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos, vengti persidirbti – svarbiems reikalams trečiadienis, rugsėjo 10-oji, netinkamas.<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:56 PM

Svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti. Ir nepykti – jei šiandien liksite taikūs, geranoriški, nebus sunku ir vėliau (visą mėnesį) neprarasti vidinės giedros. Priešingu atveju jūsų laukia nesmagus mėnuo, kai nestigs įtampos ir ant kaktos įsirėš nepasitenkinimo raukšlės.

Šiandien bus sunku išvengti netikėtų kliūčių, nesklandumų. Gali tekti imtis seniai pamiršto darbo, atidedant tai, kas dabar aktualu.

Tikėtinos problemos dėl senų neapgalvotų investicijų, taip pat sunkumai per partnerius. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus.

Beje, išryškės finansinės problemos, gali tekti atsisakyti net svarbaus reikalo ar pareigų. Nepalankus metas susirinkimams, kolektyviniams sprendimams priimti. Netinka investuoti pinigų, pasirašyti sandorių.

Būtina atida dirbant su informacija, dokumentais. Tai blogas laikas keliautojams, biurokratams, besimokantiems, taip pat žiniasklaidos, transporto tarnyboms.

Tai nepalanki diena pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams ir pažintims.

Išlieka įvairių avarijų, traumų kelyje, gamyboje, buityje tikimybė.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia, jei nieko nesapnavote – vadinasi, einate teisingu keliu.

Sapnų gausybė liudytų apie klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs, jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – tai geri santykiai su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedas nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, nužiūrėjimo požymis, jei rankos, kojos tirptų – gresia liga, jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui, jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų, garsiai knarkti iš trečiadienio į ketvirtadienį – per jus veikia tamsiosios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, būti sulytam, vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas susikaupusiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; patartina vilkėti baltų, alyvinių, rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali ir įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nebus lengva rasti tinkamą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Kita vertus, svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Jautis (04 21–05 21). Nemalonus laikas – trikdžiai, seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog gero draugo nuoširdžios paramos. Neliūdėkite – vakare galima maloni staigmena.

Dvyniai (05 21–06 22). Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės. Atsargiau su kompiuteriais, elektros prietaisais. Tai konfliktiška, trauminga diena.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėtai jums gali tekti grįžti prie kažko seno, pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Nesižavėkite naujomis idėjomis – tam dar neatėjo laikas. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Liūtas (07 22–08 23). Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip aplinkiniai jus mėgintų paveikti.

Mergelė (08 23–09 23). Sudėtingas metas – siekite likti ramūs. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir ko imsitės, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, bet jie neturi virsti intrigomis.

Skorpionas (10 23–11 23). Darbų krūvis augs – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo pat ryto uždrausti sau erzintis dėl niekų.

Šaulys (11 23–12 22). Esate gana atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis ir laiku sau pasakytumėte „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Geriausia laiką leisti namuose su artimaisiais. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – pakenksite ateičiai. Apmąstykite senas pamokas, kurios nebūtinai buvo asmeniškai patirtos.

Vandenis (01 21–02 20). Netikėkite tais, kurie skubės jums atverti akis, pranešti kai ką sensacingo. Apskritai neskubėkite tikėti, spręsti, veikti. Viską tikrinkite.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite linkę save apgaudinėti tiek vertindami savo finansines galimybes, tiek santykius su mylimu žmogumi. Ne laikas apsispręsti, netinka nei ką nors nutraukti, atsisakyti, nei imtis ko nors nauja ar užmegzti naujus santykius. Palaukite dar savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.