Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 11 d.

Smagesnė diena nei vakar, tačiau geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti svarbių reikalų ir atsakingų darbų. Tiesa, bus galima išsiaiškinti ankstesnę painiavą, tiks tvarkyti įstrigusius reikalus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 1:01 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:41 PM

Diena netinkama sandoriams, atsakingiems susitikimams, susitarimams ir verslo planams kurti – juos bus sunku įgyvendinti. Būtinas ir didesnis atidumas dirbant su pinigais bei dokumentais – šios dienos klaidos gali pridaryti nuostolių ir kitokių nemalonumų. Pasistenkite nesiginčyti su vadovybe, taip pat biurokratais, įvairiais pareigūnais – patirsite nuostolių. Raskite laiko aplankyti senus bičiulius, prisiminti senus laikus ir senas pramogas.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau jei regėjote lietų, jei prausėtės švariu vandeniu – tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų – liga, nuostoliai; grįžti atgal ką nors pamiršus (gal kas nors galės jums paduoti?), pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas.

Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jei namie gėlė pražystų – šeiminė laimė; ką nors pamesti – atsikratysite ko nors negera savo gyvenime; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas; jei ryte prižadintų paukščių čiulbėjimas – greitu laiku laukia didelis džiaugsmas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 21). Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žadės, kad tik greitai apsispręstumėte. Savo nuomonę turėkite, tačiau įsiklausykite į kitų pastabas ir neatstumkite norinčiųjų pagelbėti.

Jautis (04 21–05 21). Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę, ypač dirbdami su pinigais, dokumentais. Po kelis kartus tikrinkite informaciją. Pasistenkite niekam nieko nežadėti ir neskolinti pinigų.

Dvyniai (05 21–06 22). Neskubėkite daryti išvadų, ypač vertindami ką tik nugirstas naujienas ar draugų elgesį. Netinkamas laikas nutraukti santykius – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikų aplinkai.

Vėžys (06 22–07 22). Likite kantrūs, kuklūs, santūrūs, ypač bendraudami su vadovybe, pavaldiniais, artimaisiais, mylimu žmogumi. Darbe itin atidžiai atlikite užduotis, kad nebūtų pagrindo jus apkaltinti profesionalumo stoka.

Liūtas (07 22–08 23). Apgaulinga diena – pavojinga pervertinti savo įtaką ir galimybes. Niekur nesikiškite ir dėl nieko nesijaudinkite. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Mergelė (08 23–09 23). Nepalanku tvarkyti finansinių ir juridinių reikalų. Ypač moterys bus linkusios kelti sau pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tarkitės, derėkitės ir neskubėkite nusivilti, pykti, kito kaltinti (ypač mylimo žmogaus, sutuoktinio), geriau pasvarstykite, ar viską teisingai supratote, ar nėra ir jūsų kaltės?

Skorpionas (10 23–11 23). Nors gresia netikėtas nusivylimas savo vadovu, kolegomis arba mylimu žmogumi, vis dėlto pasistenkite išsaugoti su jais sveikus santykius. Gresia nuostoliai dėl neatidumo dirbant. Galimi įvairūs negalavimai, traumos.

Šaulys (11 23–12 22). Net jei jausitės puikiai, nerizikuokite turima gerove – tai neprognozuojamų permainų metas, kai gali nutikti tai, ko visai nesinori. Labiau pasaugokite vaikus. Nepriekaištaukite žmogui, kurį mylite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei galite, džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau juos teks perdaryti.

Vandenis (01 21–02 20). Nemankykite, kad viską žinote, – galite ir apsirikti. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti ir patarinėti. Saugokitės vagių, apgavikų ir liežuvautojų.

Žuvys (02 20–03 21).  Neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, jeigu būsite įkalbinėjami truputį nusižengti sąžinei dėl karjeros ar meilės. Nepasiduokite spaudimui iš šalies. Nepatartina aiškintis meilės santykių, taip pat analizuoti šeimos biudžeto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.