Palmira prognozuoja: šiandien sužinosite, kas varžo jūsų laisvę

Šis laikas provokuos imtis permainų, naujovių, bet jos nebūtinai pasiteisins, tad venkite

Šis laikas provokuos imtis permainų, naujovių, bet jos nebūtinai pasiteisins.<br>123rf nuotr.
Šis laikas provokuos imtis permainų, naujovių, bet jos nebūtinai pasiteisins.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:23 PM

Tai - gana keista diena, kai nereikia skubėti daryti išvadų, juolab apsispręsti, įsipareigoti – ne viskas bus taip vienareikšmiška ir paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Bus tikslinga paanalizuoti, kas jums neleidžia laisvai jaustis ir ko reikėtų atsisakyti. Kita vertus, bus nelengva suvokti, kas išties sunku, kas negerai ir ko jums nereikia, ypač jei skubėsite, pasiduosite impulsui, pirmam įspūdžiui. Patartina patarimo, pagalbos dažniau kreiptis į draugus – jie padės susigaudyti, palaikys sunkią akimirką.

Galimi rūpesčiai, netikėtumai per kompiuterius, telefonus, elektros prietaisus. Didesnė rankų, kojų, sprando traumų tikimybė.

Neverta pirkti kompiuterinės technikos, vaizdo, garso aparatūros. Padidės elektros prietaisų, automobilių gedimo bei avarijų tikimybė.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški, jei tai buvo realus, ryškus vaizdas, konkretus, gyvenimiškas įvykis – pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nesėkmės pinigų, turto, karjeros sferose.

Geras ženklas: ką nors rasti, ypač pinigų, sutikti žmogų su pilnais kibirais.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis sudėtingas, nepalankus kelionėms, sutikimams, sekmadienis palankesnis bendrauti, pirmadienis geras bet kokiems reikalams tvarkyti.

Avinas (03 21–04 21). Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis pasiūlyto uždarbio – tai apgaulingas metas, kai viskas įvyksta atvirkščiai... Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui (arba atvirkščiai).

Jautis (04 21–05 21). Esate kupini vilčių bei geriausių ketinimų, tačiau ne laikas rizikuoti pinigais, kaip ir ne laikas mėginti sutuoktinio ar mylimo žmogaus kantrybę. Svarbius reikalus derėtų atidėti kitai savaitei.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms. Bet ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, kaip ir niekam nepatikėkite savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Būkite atidesni savo viršininkui – galite neteisingai jį suprasti ir padaryti rimtų klaidų.

Vėžys (06 22–07 22). Permaininga diena, kai viskas išeina kiek kitaip, nei turėtų būti... Mažiau žadėkite, venkite įsipareigoti ir griežtai neplanuokite darbų – kitaip teks nervintis dėl netikėtai sugriuvusių planų, nors jau kitą savaitę paaiškės, kad tai į gera.

Liūtas (07 22–08 23). Ne laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, konkurencinę kovą. Tai nenumatytų kliūčių, netikėtų pavojų diena. Mažiau planuokite – pagalba, įvertinimai, pasiūlymai ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai kryps nenumatyta linkme.

Mergelė (08 23–09 23). Galite nusivilti žmogumi, kuriuo tikėjote, kuris buvo jums pavyzdys, ir atvirkščiai – nustebti dėl asmens, kurio nevertinote, išmanumo. Nepalanku tvarkyti reikalų su užsieniečiais, nederėtų šiandien aptarti darbo užsienyje pasiūlymų su būsimais darbdaviais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nuo pat ryto galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais, tam tikra psichologine prievarta – teks netikėtai pakeisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi netikėtas nusivylimas mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius tiek veiklai, tiek namams.

Skorpionas (10 23–11 23). Nemalonumai dėl partnerių, sutuoktinio kaltės. Vargu ar visur ir viską suspėsite darbe – mažiau planuokite ir pasiruoškite, kad būsite visiems labai reikalingi. Ir pasisaugokite konkurentų, pavyduolių pasalos, nesivelkite į jų rezgamas intrigas. Beje, jei atidėsite savo reikalus savaitės pradžiai, kuo puikiausiai viskas savaime susitvarkys.

Šaulys (11 23–12 22). Aplinkiniai (viršininkas, kolegos, namiškiai) dažniau nei paprastai pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Įsiklausykite į jų žodžius, tai apsaugos nuo šiandien galimų klaidų, nelaimių. Tik nenusiminkite – nuo sekmadienio prasidės jūsų sėkmės bei pripažinimo laikas!

Ožiaragis (12 22–01 21). Jei neskubinsite situacijos, į viską reaguosite ramiai, taikiai, diena praeis neblogai. Turite atidžiai sekti, kaip klostosi santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, stenkitės susivaldyti, kad ir ką iškrėstų. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matote pirmą kartą, – neverta bendrauti su nepažįstamaisiais.

Vandenis (01 21–02 20). Sudėtingas metas. Nesiveržkite nieko nauja imtis, netvarkykite piniginių ar turto reikalų. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu – pasistenkite nesukelti įtampos šeimoje. Galimos buitinės avarijos. Atsargiau elkitės su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Žuvys (02 20–03 21). Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors išties seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite forsuoti situaciją. Labai atidžiai imkitės kasdienių užduočių, ypač – jei saugote savo darbo vietą. Tikėtinos traumos judant, sportuojant, važiuojant ar dirbant rankomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.