Palmira pranešė, kad prasidėjo puikus laikas viskam

Baigėsi apribojimų ir nesėkmių metas, prasidėjęs rugpjūčio pabaigoje, tad darbo savaitė prasideda iš tiesų puikiu laiku, kuris truks iki mėnesio pabaigos.

Palanki diena rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Tinka kirpti plaukus, nagus.<br>123 rf.com
Palanki diena rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Tinka kirpti plaukus, nagus.<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:38 PM

Pirmadienis, rugsėjo 15-oji,tinkama bendrauti, įvairiems susitikimams, kelionėms, pažintims užmegzti. Dalinkitės patirtimi, tarkitės, mokykitės. Beje, stenkitės labiau kitais pasirūpinti, bendraudami pamirškite savo problemas, mažiau kalbėkite apie save.

Tiks pradėti naujus darbus, pasirašyti susitarimus, sandorius – tai pelno ir kaupimo metas. Palanki diena ir komandiruotėms.

Geras laikas meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims.

Beje, tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines.

Palanki diena rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus. Tinka kirpti plaukus, nagus. Derėtų daugiau vaikščioti pėsčiomis, vengti naudotis transportu. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Gerai, jei skraidėte, blogai buvo kristi, po žeme atsidurti.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas; ant kelių vandenį išlieti – paskalos; nagą nusilaužti – konfliktai, muštynės.

Geras ženklas: jei ryte keliskart nusičiaudėtumėte – laukia sėkminga diena; rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos; dažnai išgirsti savo vardą minint, jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą – dabartinis jūsų pasirinkimas teisingas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus bet kokiems reikalams tvarkyti; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 21). Jums atsiveria pačios perspektyvos, ir ši diena žada gerus susitikimus, naudingus pokalbius, vertingus patarimus – tik mokėkite jais pasinaudoti, net jei ambicijos lieptų nekreipti į tai dėmesio. Būkite atidūs net atsitiktinei nuogirdai.

Jautis (04 21–05 21). Neskubinkite įvykių. Tinkamas laikas sandoriams, palanku pasirašyti turto dokumentus, jei tai seniai apgalvotas sprendimas. Gera proga taikytis su priešais. Būkite atidesni sutuoktiniui – raskite progą įteikti dovanėlę.

Dvyniai (05 21–06 22). Puikus laikas ryžtingai tvarkyti nebaigtus reikalus. Nebijokite rizikuoti – jums pasiseks.

Vėžys (06 22–07 22). Nepradėkite nieko nauja. Darykite tik tai, kas savaime išeina ar buvo iš anksto parengta. Ir nesukite galvos dėl esamų keblumų – jums reikia išlaukti.

Liūtas (07 22–08 23). Mokykitės iš draugų klaidų, paklausykite jų patarimų. Gera proga kviesti bičiulius į talką arba per juos ieškoti protekcijos.

Mergelė (08 23–09 23). Reikėtų susitelkti, pamiršti per savaitę susikaupusi nuovargį ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su šefu. Gautus pasiūlymus derėtų priimti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Puikus laikas – laimingai sprendžiasi senos problemos. Jūsų populiarumas, autoritetas vėl auga ir tampa nenuginčijamas.

Skorpionas (10 23–11 23). Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Ne laikas pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui.

Šaulys (11 23–12 22). Nors jausite pakilimą, savo jėgos dar nedemonstruokite. Labiau įsiklausykite į partnerių nuomonę, neskubėkite ginčytis, įtikinėti. Šiandien ieškokite sąjungininkų, atgaivinkite senus bendradarbiavimo ryšius. Palanku tvirtinti partnerystės sutartis. Geras laikas juridiniams reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Daug darbų neplanuokite – atėjo laikas išmokti save pasaugoti. Svarbiems darbams nudirbti negailėkite jėgų. Verta tikrinti ir stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus ir problemas darbe.

Vandenis (01 21–02 20). Sėkminga diena. Verta užsiimti savo vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite pagelbėti mylimam asmeniui. Geras laikas tvarkyti mokesčių, kredito, skolų reikalus. Užsiimkite labdara.

Žuvys (02 20–03 21). Stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbius reikalus atidėti. Tiktų iš esmės tvarkyti namus, magiškai juos ugnimi valyti. Palanku ką nors vertinga nupirkti namams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.