Astrologė Palmira: šiandien bendraukite su žmonėmis iš praeities

Harmoningas metas, padedantis nusiraminti, stiprinantis optimizmą ir poreikį su visais sutarti. Palanki diena bendrauti apskritai, seniems santykiams atnaujinti, keistis informacija. Tai naudingų susitikimų su žmonėmis iš mūsų praeities laikas – pokalbiai ilgam bus svarbūs.

Tai naudingų susitikimų su žmonėmis iš mūsų praeities laikas – pokalbiai ilgam bus svarbūs.<br>123rf.com nuotr.
Tai naudingų susitikimų su žmonėmis iš mūsų praeities laikas – pokalbiai ilgam bus svarbūs.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 16:28, atnaujinta 2018-01-30 13:03

Tiesa, ši diena siejama ne tik su susitaikymu, vilties atgavimu, bet ir didesnių veiklos ciklų užbaigimu. Tinkamas laikas atnaujinti pamirštus, nebaigtus darbus, palanku tvirtinti seniai rengtus susitarimus. Verta labiau gilintis į ankstesnius darbus, atsižvelgiant į principą, jog „nauja – yra gerai pamiršta sena“. Neabejotinai šiandien išvysite anksčiau neįgyvendintų, kažkada praleistų galimybių, kils naujų įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdieninių darbų kokybei – galimos klaidos dėl neatidumo.

Būkite atidesni savo intuicijai, aplinkos ženklams, per juos užčiuopsite ateities gaires. Itin reikšmingas šiuo atžvilgiu laikas nuo 18 val. 20 min. iki 20 val. 20 min. ir nuo 22 val. 20 min. iki 0 val. 20 min., kai išgirsti, pastebėti, suvokti dalykai bus pranašiški. Šis laikas puikus bendrauti su sielai artimais žmonėmis, palankus ir romantiškiems pasimatymams. Po 0 val. 20 min. – gana nepalankus metas, kai pakanka nesusipratimų, apgaulių, padaugėja konfliktų, nelaimingų atsitikimų ir vagysčių, tad patartina ilgai nepramogauti.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas; mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus.

Blogas ženklas: pamesti piniginę, susižeisti iki kraujo, peilio ašmenis sulaužyti, daug dūmų išvysti.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, rasti odinį ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus poilsis.

Avinas (03 21–04 21). Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, duos naudos – tai džiaugsmo, meilės, kūrybinės sėkmės diena. Daugiau bendraukite su vaikais – tai gera proga užlopyti ankstesnes auklėjimo spragas. Gera proga ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl finansavimo ir pan. Geras laikas pirkti dovaną ir ją įteikti.

Jautis (04 21–05 21). Gerojo karminio atpildo metas – kažkada padarytas geras darbas šiandien sugrįš. Apskritai šiandien daugiau dėmesio skirkite praeičiai – seniems laikams, seniems draugams. Jie galite, daugiau pabendraukite su motina. O darbus pamirškite – laikas atsipūsti ir savaitgalio poilsį pradėti šiandien, bent jau nereikėtų imtis ko nors sunkaus, atsakingo.

Dvyniai (05 21–06 22). Galite apie save sužinoti itin svarbių,reikalingų dalykų. Būsite kupini optimizmo ir gerų sumanymų, visi noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, dalykinių partnerių. Tiesa, šiandien gauti pasiūlymai naudingi bus ne iš karto.

Vėžys (06 22–07 22). Akimirksniu galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite pelnytą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Galimi sėkmingi radiniai. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų.

Liūtas (07 22–08 23). Praeitis sugrįžta, apversdama planus, priverdama keisti sprendimus. Dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais ir draugais taip, kaip jums norisi.

Mergelė (08 23–09 23). Atsipalaiduokite, pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Tai ypatingas diena, kai galite įžvelgti slaptąja šio gyvenimo pusę, – dabar atsivers nuostabūs slėpiniai. Ir niekur nesiveržkite – tai neveikimo laikas, kai reikia tyliai pabūti patiems su savimi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galima netikėta sėkmė. Beje, laukia praregėjimai – kai ką svarbaus, ką anksčiau praleidote, šiandien suprasite, sužinosite, tik siekite daugiau bendrauti, būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams. Palanku ieškoti investuotojų, rėmėjų.

Skorpionas (10 23–11 23). Gerų laimėjimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų. Daugiau dėmesio skirkite tėvams, paisykite jų valios.

Šaulys (11 23–12 22). Žingsnis po žingsnio, ir svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs ir labai reikalingi. Galite gauti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Geras laikas sveikatai pasitikrinti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Pavyks rasti išeitį tvarkant dalykinius, finansinius reikalus, atrasti anksčiau nepastebėtų rezervų. Būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, atsiprašykite pirmi. Vakare galima romantiška intriga.

Vandenis (01 21–02 20). Tampate objektyvūs ir teisingi – pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio, dalykinių partnerių ir net konkurentų savybes. Rinkitės, su kuo bendradarbiauti, aptarinėkite su dabartiniais partneriais veiklos plėtros perspektyvas.

Žuvys (02 20–03 21). Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų ar žmogaus, kuris padėtų atlikti namų ruošą, auklėti ir mokyti vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.