Palmira įspėja - savaitgalį saugokitės vagių ir sukčių

Savaitgalis gana pavojingas, kai svarbu turėti savo nuomonę, mokėti nereaguoti į provokacijas. Šiomis dienomis galite susidurti su spekuliacija idėjomis – saugokitės, kad netaptumėte kieno nors kvailo fanatizmo, neproporcingų norų auka. Jūsų atsidavimu kokiai nors idėjai, pasitikėjimu gali pasinaudoti ir atsitiktinis asmuo, nesąžiningas prekiautojas, ir artimas žmogus. Turite duoti suprasti, kad neišeis jūsų vedžioti už nosies, tuomet pavyks išvengti tuščių išlaidų ir ašarų dėl sukčiavimo, neištikimybės.

Šiomis dienomis galite susidurti su nesąžiningais žmonėmis, jus gali apiplėšti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šiomis dienomis galite susidurti su nesąžiningais žmonėmis, jus gali apiplėšti.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 7:54 AM

Šį savaitgalį nederėtų pirkti vertingos technikos, transporto priemonių, prabangių drabužių, kvepalų, veido kremo. Technika gali turėtų slaptų defektų, kremas sukelti alergiją, kvepalai vėliau nepatikti, erzinti. Taip pat būkite atidesni maisto kokybei, nepiktnaudžiaukite svaigalais, būkite atsargesni su vaistais – galimi apsinuodijimai, kitokie nemalonumai. Savaitgalį gresia apsinuodijimas dujomis. Dėl dujų išaugs ir sprogimų tikimybė. Būkite atsargesni prie vandens.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (gaminti, valgyti) – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai nirusiuosius, kapines – gresia katastrofa, pinigus – apgaulės, nuostoliai, ginklus – išbandymai, liga.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas, jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, šeimos iširimas, jei jus paukštis išteptų – gali tekti greitai atsakyti už padarytus negerus darbus.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – ištversite išbandymus, rasti peilį – sėkmė, jį paimti, toje vietoje numetus monetų, – pergalė, noro išsipildymas, įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas nereikalinga gyvenime, rasti pirštinę moteriai – sutikti sau skirtą vyrą.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai regėti dinamiškus sapnus – dabartinės jūsų pastangos nebus tuščios. Ginklai, mūšiai – jūsų išties laukia kova. Plaukus kirpti – išsivaduosite iš dalykų, jums trukdančių veikti.

Blogas ženklas:jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – finansiniai nuostoliai, jei užpultų naminis gyvūnas (ypač moterį) – nemalonumai šeimoje, nesėkmė meilėje, o nėščiajai – persileidimo pavojus, jei vyrą šuo aplotų, apkandžiotų – galima žmonos ar mylimos moters neištikimybė, jei odą imtų niežėti be aiškios priežasties – nemalonumai, konfliktai, jei dirbant sulūžtų instrumentas – galite netekti namų, šeimos, priverstinė emigracija, rytą paslysti, parkristi – nesėkminga diena.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną ar atsitiktinai rasti vaikišką žaislą – darna ir skalsa šeimoje, išvysti didelį paukščių būrį – turtas, pagalba sunkią akimirką, rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Vis dėlto gerai regėti žemę, ją dirbti ar tiesiog laukais vaikščioti – tai sėkmė, laimė. Gerai sapne ir valgyti – praturtėjimo požymis. Blogai save regėti nuogą – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis, ugnį, žaibą – neturtas, kelionę – iliuzijos, kliūtys tvarkant reikalus.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indą – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti iki kraujo – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia būti sulytam ar apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kas nors perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Būsite linkę ne visai pagrįstai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, savo vaikus, tačiau jūsų elgesys jiems taip pat gali sukelti įtarimų. Nepraraskite savitvardos, jei teks aiškintis santykius. Pirmadienį darbe galimos traumos.

Jautis (04 21–05 21). Šį savaitgalį jūsų nuotaikų kaita ne tik stebins, bet ir vargins jus pačius ir artimuosius. Raskite įdomios veiklos, kad neliktų laiko emocijoms ir santykiams aiškintis šeštadienį. Sekmadienį venkite avantiūrų – galite pervertinti savo galimybes. Pirmadienį pasisaugokite apgaulių.

Dvyniai (05 21–06 22). Gali prislėgti rūpesčiai dėl sutuoktinio ar nesutarimai su antrąja puse dėl pinigų, buities ir net savaitgalio renginių, viešnagių. Nesileiskite į ginčus ir nesistenkite primesti savo valios. Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams.

Vėžys (06 22–07 22). Nesklandumai, nors ir nereikšmingi, privers nemenkai pasijaudinti. Savaitgalis bus ramesnis, jei neprisirišite prie planų, mokėsite greit persiorientuoti ir nepykti ant artimųjų ar draugų. Labiau pasaugokite savo sveikatą ir sutuoktinio gerą ūpą. Pirmadienį pasisaugokite apgaulių.

Liūtas (07 22–08 23). Kai kurioms svajonėms bus lemta sužlugti, tačiau atkreipkite dėmesį, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį, jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję. Kurkite sau malonią aplinką namuose – verta atsisakyti to, kas erzina, trikdo. Pirmadienį galite patirti nuostolių.

Mergelė (08 23–09 23). Ko gero, šeštadienį liūdesys bus neišvengiamas, tačiau būkite atidūs, kad dėl didelių, gražių dalykų, tobulos meilės siekio nenusiviltumėte tikrove. Būkite atidesni, švelnesni tiems, kurie jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas ir optimizmą. Pirmadienį pasisaugokite provokacijų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite sąžiningi bendraudami su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Kita vertus, sena nuodėmė jūsų romantiškoje biografijoje gali būtent dabar išplaukti į paviršių ir virsti skausmingu nesusipratimu. Pirmadienis netinkamas svarbiems susitikimams.

Skorpionas (10 23–11 23). Nesiklausykite, kas ką kalba, turėkite savo nuomonę. Ne laikas ką nors keisti ir tvarkyti svarbius finansinius, nekilnojamojo turto reikalus, aptarinėti šeimos biudžetą, aiškintis sutuoktinio ar mylimo asmens neištikimybę. Pirmadienis privers pakeisti būsimus planus.

Šaulys (11 23–12 22). Pirmas įspūdis gali rimtai suklaidinti. Prisiminkite praeities pamokas ir labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai – galite be reikalo sukelti įtarimų, išprovokuoti pavyduliavimą. Pirmadienis nepalankus priimti svarbius karjeros sprendimus.

Ožiaragis (12 22–01 21). Gana slegiantis ir nesėkmingas šeštadienis – nepasiduokite akimirksnio nusivylimui. Sekmadienis padės kiek išmintingiau įvertinti likimo siunčiamus išbandymus. Pirmadienį geriau nevykti į keliones.

Vandenis (01 21–02 20). Dėl neišspręstos senos problemos, finansų stygiaus, kieno nors nepareigingumo, aplaidumo gali suirti svarbus reikalas. Mažiau planuokite, mažiau pasikliaukite draugais, partneriais – tai padės išvengti nemalonių staigmenų pirmadienį.

Žuvys (02 20–03 21). Atidėkite visus reikalus į šalį – galite susidurti su nepaaiškinamomis, kvailomis ir neįveikiamomis kliūtimis ir sugadinti nuotaiką sau bei artimiesiems. Sekmadienį, pirmadienį venkite ginčų su sutuoktiniu – teisybės vis vien nerasite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.