Kaip išvengti nesėkmių? Palmira patarė išnešti šiukšles

Rugsėjo 23-ioji, antradienis, - daug kuo sudėtinga diena. Tai - radikalių permainų laikas, kai pradžia ir pabaiga kartu: baigiasi Mėnulio mėnuo (ir tai kritinė Mėnulio para), tuo pat metu (retas sutapimas!) – Svarstyklių ženklo pradžia, žyminti rudens lygiadienį, per kurį diena su naktimi susilygina visoje planetoje.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga.<br>123 rf.com
Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga.<br>123 rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 7:00 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 1:32 AM

Na, ir dar vienas rūpestėlis – saulė atsiduria kritiniame taške: destruktyviame pirmame Svarstyklių laipsnyje, kuris patikrina partneriškų santykių stabilumą, taip pat siejamas su Paskutinio teismo misterija.

Ištikimybė duotai priesaikai, sąžiningumas ir senų ciklų užbaigimas, kad pasitiktume naują – šios dienos pagrindas.

Nieko nauja nepradėkite, netvirtinkite svarbių dokumentų, taip pat sandorių. Nepalanki diena ir partneriškiems susitikimams bei susitarimams. Tačiau verta gilintis į ankstesnius darbus – ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – galimos neatidumo klaidos.

Baikite senus darbus, tvarkykitės. Gerai iš namų išnešti šiukšles ir skolas grąžinti – vertinti tai reikėtų kaip ritualą, leidžiantį pabėgti nuo blogo įpročio vilkinti darbus ir koketuoti su nesėkmėmis (nesėkmės ne tik pačios mus susiranda – dažnai mes joms padedame mus aptikti). Ir uždekite ugnį (žvakę, židinį, laužą), ilgiau į ją žiūrėkite.

5 val. 30 min. saulė įeis į Svarstyklių ženklą, kuris lemia darnos atgavimą per sąjungą, per teisėtumo įtvirtinimą bendraujant su mylimu žmogumi ir tvarkant reikalus. Dabar partnerystė įgyja teisingumo atkūrimo prasmę. Atsiveria šaunios galimybės rasti kompromisą tarp savojo “aš” ir visuomeniško “mes”, tarp vyro ir moters, šeimos ir visuomenės. Atrasti harmonijos ašį tarp savo vidaus ir išorės, skiriant dėmesio būtent išorei – aprangai (stilius, spalvos), namų apstatymui (rekomendacijų galima semtis iš fengšui ir indiškos vastu šastros).

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia, plaukti švariu vandeniu – sėkmė, nešvariu – liga. Danties netekti – mirtis žmogaus iš jūsų aplinkos. Miškas – baimė, jame pasiklysti – atmintį prarasti, ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei gestų be priežasties ugnis, šviesa, jei namuose koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį augalą, gėlę – sėkmė, netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus bet kokiai veiklai, kelionėms, susitikimams; palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 21). Susitelkite: kad nepatirtumėte sunkumų darbe, turite likti darbštūs ir konkretūs, tiksliai atlikti užduotis. Tai padės išvengti tuščio jėgų, laiko švaistymo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Jautis (04 21–05 21). Siekite būti geriau informuoti dėl dalykinių reikalų – nesigundykite vien gražiais pažadais, deja, galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai... Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Dvyniai (05 21–06 22). Ne laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe – tai gana nesėkminga diena. Ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

Vėžys (06 22–07 22). Nebūkite patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Atsargiau vairuokite.

Liūtas (07 22–08 23). Jūs daug kuo nepatenkinti ir jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, į tuos, kurie anksčiau patyrė panašių sunkumų. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės , ir nebūtinai šiandien...

Mergelė (08 23–09 23). Nepriimkite naujų sprendimų – veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Verta imtis užvilkintų reikalų, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus – galite būti įtraukti į avantiūrą. Pinigų skolinti nepatartina. Jei turite slaptų priešų , šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos.

Skorpionas (10 23–11 23). Prasideda nepalankusis metas prieš gimtadienį, kai šalia ima daugėti parazituojančių personų. Nenustebkite, kai paaiškės, kad kažkas mielai naudojasi jūsų nuoširdumu (bei finansinėmis galimybėmis), atvirumu (bei paslaptimis), jausmingumu. Tai neprognozuojamas metas – geriausia niekuo neužsiimti ar net likti namuose.

Šaulys (11 23–12 22). Likite apdairūs darbe – išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos bei išmintingo sprendimo.

Ožiaragis (12 22–10 21). Įtampa augs, net jei sulauksite gerų žinių, pagalbos iš aplinkinių. Reikalas tas, kad nuo šiandien jums bus keliami griežtesni reikalavimai ir turėsite itin susitelkti, kad liktumėte konkurencingi savo veikloje. Beje, gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nekantrumo.

Vandenis (10 21–02 20). Aplinkinių trūkumus itin aiškiai matysite, tačiau nereikia nieko teisti, smerkti ar pulti auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat kelyje – vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją.

Žuvys (02 20–03 21). Streso metas, kuris privers kai ką reikšminga suvokti ir imti taisyti senas klaidas. Bus naudinga paanalizuoti bei pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), su kolegomis, dalykiniais partneriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?